Zsé:
Ha gondolod megkérdezem majd a srácot,hogy meg van e még neki a vas de ha nem itt tervezel motoárt venni akkor gyakorlatilag felesleges is kérdezősködnöm..Vagy nem?
Balu: naná, nehogymár az asszony toljon le a factoryval a kanyarban
Májki: javíts ki, ha tévednék, de úgy szól a legenda, h ex mutatta meg neked a motorozást...
1.én papucs?
3. miért maradna le?Anno haverokat is bevártuk, ahogy engem is bevártak...Az ego meg ne pont ettől sérüljön
Cimbi azóta nagyon keni a sportgépnek, pedig első mocinak vette!
4. főleg így járt...
önmérséklet az van.
A vasat elbírja, lába leér.Ezért is ájult bele...Én mondtam, h a kisSV is BŐVEN SOK.Ez meg szor2 a lóerőkben...
Citellus, én felvállalom
Májki ez az egykerós romantikus naplemente nem is rossz...Olcsóbb mint a gyertyás belvárosi vacsi
Axen ...Mitől lenne nevetséges egy kezdő egy sportmotoron?Tán csak nem az irigység szól belőled.Van aki fel mer ülni, van aki nem...
1)Ha motort fényképezel,legyen benne a képbe a motor-minél nagyobb a gép,annál szélesebb látószögű gép kell,vagy annál messzebb kell tőle menned,ez egy nagyon fontos ökölszabály-.Az elején ezt gyakorold,ha ez megy,utána léphetünk tovább
Monsom az alapváltozat.
Olyan tuningcuccok kaphatók hozzájuk hogy sima liba lenne bármit összeállítani rá.Spéci difitől a komplett futóműszettig minden.Olyan első vonalbeli gépet lehet faragni belőlük.Pl simán vehetsz bármilyen motort bele a KPM-jük meg semmit nem mond ellene. PL itt nem olcsó
Ha gondolod megkérdezem majd a srácot,hogy meg van e még neki a vas de ha nem itt tervezel motoárt venni akkor gyakorlatilag felesleges is kérdezősködnöm..Vagy nem?
Fényképezőügyileg van egy kis technikai hátrány.
Májki: javíts ki, ha tévednék, de úgy szól a legenda, h ex mutatta meg neked a motorozást...
1.én papucs?
3. miért maradna le?Anno haverokat is bevártuk, ahogy engem is bevártak...Az ego meg ne pont ettől sérüljön
Cimbi azóta nagyon keni a sportgépnek, pedig első mocinak vette!
4. főleg így járt...
önmérséklet az van.
A vasat elbírja, lába leér.Ezért is ájult bele...Én mondtam, h a kisSV is BŐVEN SOK.Ez meg szor2 a lóerőkben...
Citellus, én felvállalom
Májki ez az egykerós romantikus naplemente nem is rossz...Olcsóbb mint a gyertyás belvárosi vacsi
Axen
Nem árt egy jó fotómasina.
Ha szép arányokat szeretnél,akkor Leica méretre vetítve minimum 80mm gyújtótávolságú objektívet használj!
http://balaton.maszlikzozo.fot...
K3-K4-en ez volt a gyári állapot.
Legközelebb megoszthatnál pár okosságot a fotózással kapcsolatban.
Nálam marad a tanga mert furán néz ki egy kábellel az elején.
Amúgy nekem hiányzik a komplett háta az órának.
Olyan tuningcuccok kaphatók hozzájuk hogy sima liba lenne bármit összeállítani rá.Spéci difitől a komplett futóműszettig minden.Olyan első vonalbeli gépet lehet faragni belőlük.Pl simán vehetsz bármilyen motort bele a KPM-jük meg semmit nem mond ellene.
PL itt nem olcsó