Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem hasonló van és nem kell hozzá semmi más. Igaz az enyém csak 5000Ft volt, mert nem ilyen szép "míves".
A táblázat alapján ez kocsikra vonatkozik, de gondolom lesz motoros változás is hasonló módon.
Az igazi bajom nekem az, hogy miért függene össze a kockázat a teljesítménnyel?
A kockázat igazából egy KÁRÖSSZEG, ami baleset okozásakor bekövetkezhet. Na most akkor egy 150 vagy 250 lóerős A6-os Audinál (mert ez jutott eszembe) lesz eltérés a kárösszegben? Persze hogy nem.
Illetve valami fullos csopper vagy "nagy márka", ami "csak" 100 lóerős, nyilván nagyobb kárösszeget tud produkálni, mint egy 600-as "kommersz" speed gép.
Miért nem lehet Eurotax alapján vagy valami hasonló...
Ha ezt megveszem, akkor tenyleg nem kell semmi mas a felszereleshez? Ennyi kompletten egy gomba es konzol?

Csak mert ez joval kevesebbe kerul, mint azt mashol hallottam.
valószínűleg ez autókra vonatkozik szerintem de a motorokat is érinteni fogja.
inkább ezt vitassuk meg mint, hogy ki milyen kezdő motort vesz.
http://biztositaskotelezo.hu/k...
Órával :D
helikopterrel mértétek az időt.
Nemjó! Zsének kevés a táv és kis versenyben nem indul!
Hóban is the best. Slickgumi rulez
Nyomhatunk egy havas Göd-Pomázt, M0-ás kilőve, szintidő 2,5 óra
Komolyan veszek egy 125 2T RS-t és meglátjuk ki mivel mit tud
Na igen! Axenra való beszólásnál szakadt el a cérna nekem is! Ő minden csak nem irigy és nem hurkalé! Hóban, sárban, szélben is motorozik!
Jujujj, látom jobb ha vissza se olvasok :D
Dehonnem.huhuhuhuh de még mennyire fájhat pénzben egy ilyen móka.
Pont Axent de a többieket sem kéne csesztetni irígységgel.Legalább 3x többet mentek fejenként nálad Km ben.
Tuti nem az irígység beszél senkiből sem.
Lehet esni 1400 zzr-rel és sv 650-nel is egyformán fáj én már tudom.
Én nem irigykedek és nem ócsárolok, csak a mögöttes tudás és az arcoskodás aránya kissé fura!
ha a fogyasztása nőtt meg az gázolaj folyás a turbó sajnos motorolajat enged a csúszócsapágy mellet ás azt szívja majd nyomja be a motorba
Egy dolgot nem értek..Miért kell azért ócsárolni a másikat mert nagyobb motorra vágyik és esetlegesen meg is teheti,hogy megvegye?Nekem van egy gyerekkori jó barátom és szinte együtt vettünk motor,én a z750-et ő egy cbr1000f-et(full kezdőként).
Nem irigykedtem rá sohasem,örültem annak,hogy sikerült neki ilyen motort venni és megtalálta benne amire vágyott..Písz
Hogy megalomán!
Tévedsz, az ex azt se tudta melyik a motor eleje mikor megismertem!

Mellesleg most kijelentem, hogy elegem van a donorképzőből és nem nyitok vitát a megalomán hülyeségedről, "irigység, meg bevállalósság"?

Csajod meg úgyse fog motorozni, mert te sem teszed!
Az szerintem nem turbó.....adagoló vagy porlasztó lehet bár az új autókhoz nem nagyon értek, azokkal még nem volt dolgom csak a régi szutykokkal.........pedig az újakat lehet, hogy többet kell javítgatni.....tavaly eladtam egy 1987-es 817-es Mercit ami 3 évig volt az enyém..........1 db vízpumpát cseréltem addig rajta pedig a fene se tudja mennyi km volt már benne, az óra szerint közel kétmilla.......
nekünk az 1,5ös renó egyszer csak elkezdte önteni magából a naftát,megevett 15litert 100on,és olyan gázolaj szag volt hogy az vmi hihetetlen.Renó szerviz,megnézték,válasz:"Fogalmunk sincs mi történhetett,de abba hagyta..." ja,kösz.
Valami ilyesmi áron lehet de rácsörgök majd és megkérdezem.Mondjuk az biztos,hogy megadott neki a srác mindent mivel motorszerelő.
Jó reggelt.
Ha a levegő csöveket leszeded rendellenesen olajos minden csöpög a ganétól. csapágybaj öklömnyi turbóba mókusfing csapágy fér bele.
gondolom 1.5-2M között akarja elpasszolni...

mint EZ.