Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"tessék mondani itt van a nyelvtan óra?"
vagy csak elb*asztam
ez a szemét aláhúzta a "j"-t azért írtam át
ne kezd már megint, úgysem veszek semmit hitelre
a vajúdás nem ly
Na milyen a csigacsápos?
Phűűű az nekem is volt pár de örülök,hogy kiszálltam belőle..Inkább legyen öregebb motorom de az 100%-ig az enyém..
Szerintemnagyon jó kis szoba az LFP.Sokszor benézek oda ,de szólni nem merek
fosszuk
Azon vagyok erősen
és mi lett a vége!?......fosszuk ki a bankokat!
küldtem Neked e-mailt Sanya!
Nagy csata utoljára akkor volt amikor a hitelesek csaptak össze a nem hitelesekkel.Hú az is több napi valyudás volt,kész közgazdasági topik lett a vége
Amúgy bőven van példa arra, hogy valaki nagy géppel kezdett és nem lett baj.....van egy Bkinges srác akinek a kedvese gixer600-al megy és mindketten teljesen normálisan óvatosan közlekednek.........ahogy már többször is írva volt minden fejben dől el.........ráadásul ahogy Laller írta a sor4 igen kezes jószág a V2-höz képest....a Békával sokkal lassabban lehetett közlekedni mint az SV1000-rel pedig jóval erősebb.....
Semmi gond.Písz
Számomra nincs annál szomorúbb dolog mikor egy olyan "kis" közösség mint a motorosok egymásnak esnek..Persze van köztünk ilyen is és olyan is akinek nem nagyon kellene itt lenni(lásd a pécsi motoros gyerek)
Igaz.Béke,és bocsi ha úgy érezted hogy megsértettelek.
Semmi gond nincs a véleményekkel így a tiéddel sincs semmi gondom.Te úgy látod,hogy lehet 250-nel is kezdeni én úgy látom,hogy lehet 750-nel vagy 1000-rel is.Mások vagyunk,máshogy gondolkodunk,máshogy élünk meg dolgokat.Szerintem ne offoljunk tovább mert unalmas már ez a téma lassan 3 nap távlatából.
megnéztem Azé odáig csak nem süllyed az eszmecserénk
ja igen,nekem nem a Te hozzászólásaiddal van bajom (meg nem Veled,mert még fórumon is csak most "futottunk össze" először),hanem azzal amit lejjebb leírtam.
Nyilván.De a fórum arra van hogy leírd a véleményed.Tiszteletben tartom a véleményed,de ettől még nem kell vele egyetértenem.És azért írogatom be a sajátom,hogy ha valaki erre téved,ne azt lássa hogy na mit vegyek első motornak,hupsz a srác elsőnek 600-750-1000re ült,hát hót ciki lenne ha én 250-400assal kezdenék,neki ment,nekem mért ne menne.
Nézd,mivel nekem címezted a hozzászólást így feltételeztem,hogy az én hozzászólásomat minősítetted.
A vélemény olyan mint a segglyuk,mindenkinek van belőle legalább egy...
Mások véleményét pedig illik tiszteletben tartani még ha nem is értünk vele feltétlenül egyet.Ezt azért érdemes szem előtt tartani a sm fórum összes topikjában.
az egy topic itt a sportmotoron
Nézz be hozzájuk kicsit!
Úriemberek
LFP?
na mingyár LFP lesz a topic
Bocsi, nem gondoltam volna hogy ilyen komolyan veszed a "hülye" részt a hszből.Akkor máshogy:

szerintem nem helyes dolog valakit arra biztatni valakit (és ezt kirakni nyilvánosba) hogy nyugodtan üljön nulla tudással "nagy gépre".
Bocs már de ha az én hsz-omra címezted a hozzászólásodat akkor arra talán illik reagálni.Az meg,hogy ismeretlenül is lehülyézed a másikat illetve minősíted a hozzászólását nem vall intelligens jellemre..Ennyit rólad!
Ja és még valami:én igyekeztem mindenki iránt tisztelettel viseltetni és illedelmesen szólni.Ezt tartsd tiszteletben TE is mivel nem vagyunk egy korosztály..A részemről ennyit ha van még kérdésed akkor:30/9089573-as számon elérsz.