Nagy csata utoljára akkor volt amikor a hitelesek csaptak össze a nem hitelesekkel.Hú az is több napi valyudás volt,kész közgazdasági topik lett a vége
Amúgy bőven van példa arra, hogy valaki nagy géppel kezdett és nem lett baj.....van egy Bkinges srác akinek a kedvese gixer600-al megy és mindketten teljesen normálisan óvatosan közlekednek.........ahogy már többször is írva volt minden fejben dől el.........ráadásul ahogy Laller írta a sor4 igen kezes jószág a V2-höz képest....a Békával sokkal lassabban lehetett közlekedni mint az SV1000-rel pedig jóval erősebb.....
Semmi gond.Písz
Számomra nincs annál szomorúbb dolog mikor egy olyan "kis" közösség mint a motorosok egymásnak esnek..Persze van köztünk ilyen is és olyan is akinek nem nagyon kellene itt lenni(lásd a pécsi motoros gyerek)
Semmi gond nincs a véleményekkel így a tiéddel sincs semmi gondom.Te úgy látod,hogy lehet 250-nel is kezdeni én úgy látom,hogy lehet 750-nel vagy 1000-rel is.Mások vagyunk,máshogy gondolkodunk,máshogy élünk meg dolgokat.Szerintem ne offoljunk tovább mert unalmas már ez a téma lassan 3 nap távlatából.
ja igen,nekem nem a Te hozzászólásaiddal van bajom (meg nem Veled,mert még fórumon is csak most "futottunk össze" először),hanem azzal amit lejjebb leírtam.
Nyilván.De a fórum arra van hogy leírd a véleményed.Tiszteletben tartom a véleményed,de ettől még nem kell vele egyetértenem.És azért írogatom be a sajátom,hogy ha valaki erre téved,ne azt lássa hogy na mit vegyek első motornak,hupsz a srác elsőnek 600-750-1000re ült,hát hót ciki lenne ha én 250-400assal kezdenék,neki ment,nekem mért ne menne.
Nézd,mivel nekem címezted a hozzászólást így feltételeztem,hogy az én hozzászólásomat minősítetted.
A vélemény olyan mint a segglyuk,mindenkinek van belőle legalább egy...
Mások véleményét pedig illik tiszteletben tartani még ha nem is értünk vele feltétlenül egyet.Ezt azért érdemes szem előtt tartani a sm fórum összes topikjában.
Bocs már de ha az én hsz-omra címezted a hozzászólásodat akkor arra talán illik reagálni.Az meg,hogy ismeretlenül is lehülyézed a másikat illetve minősíted a hozzászólását nem vall intelligens jellemre..Ennyit rólad!
Ja és még valami:én igyekeztem mindenki iránt tisztelettel viseltetni és illedelmesen szólni.Ezt tartsd tiszteletben TE is mivel nem vagyunk egy korosztály..A részemről ennyit ha van még kérdésed akkor:30/9089573-as számon elérsz.
a vajúdás nem ly
Azon vagyok erősen
Számomra nincs annál szomorúbb dolog mikor egy olyan "kis" közösség mint a motorosok egymásnak esnek..Persze van köztünk ilyen is és olyan is akinek nem nagyon kellene itt lenni(lásd a pécsi motoros gyerek)
A vélemény olyan mint a segglyuk,mindenkinek van belőle legalább egy...
Mások véleményét pedig illik tiszteletben tartani még ha nem is értünk vele feltétlenül egyet.Ezt azért érdemes szem előtt tartani a sm fórum összes topikjában.
Nézz be hozzájuk kicsit!
Úriemberek
szerintem nem helyes dolog valakit arra biztatni valakit (és ezt kirakni nyilvánosba) hogy nyugodtan üljön nulla tudással "nagy gépre".
Ja és még valami:én igyekeztem mindenki iránt tisztelettel viseltetni és illedelmesen szólni.Ezt tartsd tiszteletben TE is mivel nem vagyunk egy korosztály..A részemről ennyit ha van még kérdésed akkor:30/9089573-as számon elérsz.