Ok. A hétvégén ha az idő is jobb lesz biztosan fogok motorozni és akkor lefotózom.Szerintem igy felszerelve és minőségi festékkel fényezve olyan mint a gyári. Nem mondod meg róla,hogy utángyártott. Majd küldöm a képeket. Üdv: Szabi
Sajnos a csere az nem játszik.....viszont szombaton Eger felé túrázunk páran, ha gondolod elviszem, persze csak ha az ár is megfelel majd amit mail-en küldök. Váltó és fékpedálom nincs a régihez ha csak nem ugyanaz a 2003 utánival mert ahhoz van váltókar(Fr gondolom Neked már nem kell), elsőfékkar és 1000-hez kuplungkar.
Hali itt egy kép a K9 SV650 S ről. Részben csalódás, mert sokan új sv hírét rebesgették, de ezzel ellentétben egy új színöszeállításban kerül a boltokba. Egyedüli változtatás amit észreveszek rajta hogy az index búra fehér lett.
tudom nem hozzám tetted a kérdést
de szerintem előfordulhat, én békésmegyei vagyok, és amikor eljárok néha motorozni tatabánya fele a régi 1sen, hát ugy megvadul a paripa hpgy nem lehet kibirni hogy ne huzzam , egyszerűen érzem hogy jobban megy meg könnyebben
Sziasztok! Szerintetek az normális hogy az én motorom (650s k8) jobban megy párás és hideg időben? Vagy csak azért érzem ezt mert jobban csuszik az út? na meg hogy a vizhőm folyamatos 130-140es tempónál sem megy 75C fölé? Nyáron sem!
Olcsó benzint!
Ha már az idomoknál tartunk...
Az üléspúp több pakolóhelyet hagy maga alatt, mint a gyári hátsó ülés?
Esetleg valakinek egy SV-ezüstre fújt, eladó, elfekvő volna-e? (2003 évj.) :-)
z.
bár picit tényleg átrajzolhatták volna. Talán majd idővel az 1000-el együtt.
de szerintem előfordulhat, én békésmegyei vagyok, és amikor eljárok néha motorozni tatabánya fele a régi 1sen, hát ugy megvadul a paripa hpgy nem lehet kibirni hogy ne huzzam , egyszerűen érzem hogy jobban megy meg könnyebben
Olcsó benzint!
A gyári meg nagyonhúzós.
Miskolc környékéről nincs valaki akivel gurigázhatnék?Már ha egyáltalán lesz még hozzá hő+fény!
Az üléspúp több pakolóhelyet hagy maga alatt, mint a gyári hátsó ülés?
Esetleg valakinek egy SV-ezüstre fújt, eladó, elfekvő volna-e? (2003 évj.) :-)
z.