Ez nem rossz döntés! Az sv egyszerüen erre is jó! Te szabi! régen a gyorsulás királyai a Harleyk voltak! azokat is v2 vel szerelték! de kérlek javits ki ha tévedek!
Aki gyorsulni,versenyezni és 1000-es motorokat akar alázni az rosszul dönt amikor az Sv-t válassza.A v-2 blokk másról szól. Van akinek ez bejön, van akinek nem. Nekem volt sor 4-em több is, sor 2-ő, 1 hengeres is ,mindeggyiknek megvan a varázsa.
Na igen meg persze az sem mindegy hogy Fes vagy Res a motor! mondom az Fes sehol nem volt! De ha ismeritek a két motor vessétek össze a súly lóerő aránt! magáért beszél!
Na igen, bár azért annyira nem kell leírni a V2-t
Nekem sikerült haverom 600-as gixerével úgyahogy tartanom a lépést. Hosszú távon persze mindíg otthagyott.
Viszont a V2 hangja, hmmm az valami brutál. Nem az a visító sor4.
Még azért egy VTR SP2-t bekóstolnék, h milyen lehet.
szerintem nem is szabad egy kalap alá venni öket mindkettönek megvan a saját varázsa nekem volt 650 sv de nem megy ugy mint egy 600as sor 4 ez tapasztalat,viszont a v2 -nek filingje van
Szia frpeter! Már bocsi hogy beleszólok de ez a kijelentésed hogy a sor4 nagyoknak való szerintem enyhe tulzás! A minap versenyeztem egy gsxf 600 mocival! ami 85 lóerő az enyém csak 72 és teljesen gyári! jó tudom hogy az svm könnyebb de akkor is! se gyorsulásra se végsebeségre nem tudott megverni! csak a kipufogója orditott mint az állllat!
Olcsó benzint! Széles utat!
A túra-enduro meg az enduro tök más kategória :)
És igazad van sem túra sem enduro, mint ahogy sem sport sem túra. Pont így nem alkalmas endurozni, mivel ahhoz gyenge a futómű és nehéz, viszont túrázásra azért jó, mert ha meglátok egy földutat nem kell sajnálkoznom hogy nem mehetek arra. Egyelőre ez a favorit, mivel 600-as kategóriában gondolkodom, ebben a kategóriában pedig szerintem a sor4 nem az igazi, az nagyobbaknak való, az egy henger pedig kevés. Még a TransAlp volt esélyes, de az elég vérszegénynek bizonyult. A DL is kicsit gyengébb mint az SV, de nem ég és föld azért, bár tény, néha a bizsergés lehet hiányozni fog, de valamit valamiért. a jövőben szeretnék megjárni pár nagyobb túrát, amihez az SV már kényelmetlen hosszútávom, és a pakolhatósága se fullos.
Eladás oka: "Túra ENDÚRÓRA cserélném." Téged idéztelek. Egyépként szerintem sem helyes erre a motorra a turaendúro kategória. Szerintem nem is túra és semmikép sem endúró. Jól gondold meg .Mentem vele ,nagy csalódás volt. Miért nem gondolkodsz Banditban,garantáltan nagyobb élmény.
Igaz ez a te döntésed. Nem akarok bele beszélni,csak tanácsnak szántam de annak sem helyes. Olyat vegyél ami neked tetszik.Üdv: Szabi
A V-strom mióta enduro? Ez egy kényelmesebb, igaz kicsit lomhább SV.
Mivel gyakorlatilag az 5 év alatt egyszer sem jártam pályán, viszont annál többet túráztam, így szerintem a váltás reális. De még meglátjuk mi lesz jövő tavasszal. Viszont ma reggel raktam fel, és már van két érdeklődő, ennyire hiány van SV-kből?
Eladó egy 2003 év végi SV 650S motorkerékpár első tulajtól szezonvégi áron. Csak túrázásra használt, gyári állapotban, friss műszakival, gyári dobbal, vezetett szervizkönyvvel.
Nagyszerviz után (teljes átvizsgálás, szelephézag ellenőrzés, injektor szinkron, olajcsere, szűrőcsere, gyertyacsere, új DID láncszett, új fékbetétek).
Alku nélküli ajánlat esetén ajándék Givi dobozszett, erősített konzollal és 2 sisakos dobozzal (80e Ft).
Extrák: K&N légszűrő, bemért 73LE (gyári dobbal), fokozatkijelző, bukócső, túradoboz. A motoron szivargyújtó is van az esetleges GPS felszereléshez.
Eladás oka: túraendurora cserélném, csere érdekel elsősorban V-Strom 650-re ráfizetéssel is.
Irányár: 830.000Ft
Érdeklődni nálam.
Hűűűű! De magára vette valaki! És még nevet sem írtam a szövegben! Szokták mondani akinek nem inge nem veszi magára! Valahogy ugy érzed ez rád való! Nagyon lecsaptál rá!
Végülis igaza van....csak azt hittem ismernek páran hisz ahogy visszanéztem a fórumozók nevét van köztük ismerős más fórumokról. Ahogy Szabika tett helyre az rendben, de stylus stílusa hagy némi kívánnivalót maga után
Nyugi Szabi! Segitünk feldolgozni a dolgot ha nem megy egyedül! És talán mi nem is leszünk fenhéjázó nagyképü parasztok! Egy csapatba tarozunk! A Gumid kopjon ne a lelked!
Aki ismer akkor ezek szerint annak jó. Sajna én nem ismertelek és most porul is jártam. Nem gondoltam rólad,hogy ajándékba adnád,azt gondoltam,hogy pénzt szeretnél kapni érte és ezért vennéd a fáradtságot,hogy csinálj egykét képet.Hát lemaradtam a jóságodról. Talán feltudom dolgozni.Üdv: Szabi
Nem tudtok véletlenül bontott SV alkatrészekre specializálódott bontót vagy személyt?