Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há nem lehet.A japo gépek nem romlanak el. Vagy igen?
És mi van azzal a fékezéskori láblengetéssel?Á lá Rossi?Az se kutya.
Igen, az előző gépe egy k2es gixxer volt, jó vételnek tűnt eleinte tavaly 8kilóba, de aztán egyre kíváncsibb lett h miért eszik kb 10litert kiderült h a 4hengerből 2elvan kopva eléggé, valszeg pályázástól, ezt érzékelte az injektor és több benzint fecskendezett be h javítsa a kompresszió hiányt, vmi ilyesmit mondott a szervizes
Biztos jobb a terpesztése mint neked
Errol jut eszembe, en is keszulok hozzad arra a fekcso csere...de mar miota , pedig mar olajat is vettem. Jovoheten most mar biztosan megyek valamelyik delutan, majd hivlak meg ezugyben
Fúú az első képen a nénit "lájkolom!"

Rámférne! :D
Akkor Tudod mit! Által megyek!
Na jó!
Itt a Doki is! Gyógyuljon hamar!
http://www.nemzetisport.hu/dat...
van fékfolyadék......
Nem kell kapálózni Bud
Lógsz azon a motoron és kész!
Én nem lógtam sőt! még a csípőm is leért!
Lesz az még jobb is! Majd mikor nem kell ennyire kihajolni hanem csak 1 icipicit ülsz ki és csak 1 icipicit teszed ki a térdedet!

Mondjuk kb így:
http://resources.motogp.com/fi...

Ja nem ez más
Így na! Belezavartam
http://i26.photobucket.com/alb...

Direkt nem a Dokit mutogatom A lényeg a tartáson van a Terpesztésen! vagy mi
Bezonyám ez Odzsee gépe, remek vétel, csak jót tudok róla elmondani. Vigyázzatok rá! Amúgy említette futólag hogy a vevő srác előző gépe amolyan lógó belű digó pályaszökevény gixxer volt...belegondolni is rossz, mi szopást átélhetett vele.
Evvel nem fog.
Majd szólok neki h óvatosan mer megbosszúlja magát
Amúgy ráfért már a gyerekre nagyon mer eddig minden mocival csak szopott De most ebbe nagyon belszeretett
Ez egy nagyon jó gép, gondos(talán túlságosan is ) gazdája volt eddig......volt nálam szervizelve...
Odzsee kolléga gépe csak idekeveredett végre megint.
Egy fórumos srácé volt a motor, mindent megkapott, amire csak szüksége lehetett.
Párszor járt pályán is. Na és?
Jó vásár volt!
Ja és ésszel vele! Töritek, vagy nem tartjátok karban rátok száll az SV bosszú!
Bizony jó vétel volt! Rendben van ez a gép! Itt amúgy se fogsz rosszat hallani róla mert nem tudunk róla rosszat mondani! Egyben van és full extra! Bagóért ment el!
Szal te ismered
Nem, biztos h nem nyúltam mellé vele, ugyanis egyik barátom vette meg
Csak elmélkedtün sokat h mennyire pályáztak vele mer a motor nagyon ugy lett felkészítve, de szerintünk is jó vétel volt
Szal hozzá tudsz szólni a dologhoz?
Mintha már láttam volna.
Nem nyúltál mellé vele ne aggódj!
Csak ott tudom tárolni, mert a belvárosban lakom... Őrzik, és még nem volt lopás, persze lesz rajta féktárcsazár, meg ugye ott a kormány is.
Szevasztok
Ismerős valakinek ez a motor? Véleményt esetleg róla? nemtudjátok pályáztak-e vele sokat?
Azt én se.Annyira rozogák nekem a térdeim hogy ilyedtemben mindig összehúzockodom.Még beakad valahova és akkor min mászkálok.
Mert akkor még azt se tudtam, hogy mi az a pálya! Most már a póz megvan, csak nem dőlök!
Az összehasonlítás végett: