Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megmondom őszintén próbáltam így is úgy is,ha kiülök akkor is leér.
a váltó felőli oldal is ilyen lett.
de király vóóót
a második 20percbe jött egy kavás,jól ment de én jobban
az ideg szétbaszta szegényt
Sándor.Őlvasol emaileket?
Azért nézd meg a láncot mégegyszer.......ha feszes akkor morog.....bár elég lazára hagytad, de ki tudja?...
Nem egyszerű 2 emberből egynek elszabadulni.De még beadom az otthoniakanak és még ebben az évben megyek.
szépen lagyaláztad a cuccost! .....tényleg feljebb kell pakolni vagy meg kell tanulni kiülni.......ha a gyári dob lett volna rajta akkor úgy jársz mint Laller mikor a kipuff kiemelte a hátulját....
mögprobálom visszahajtani,meg feljebb állítani hogy ne érjen le.
amúgy ma megen nem volt tolongás,tehát tényleg jöhetnél egyszer Zoli.szinte én mentem egymagam.
kellene valami,mert ezt 20perc alatt vágtam tönkre.ráadásul azt hittem ha kiveszem a koptatot jobb lesz,így már a komplett lábtartó kopott el
És evvel kanyarban fogsz fékezni is?
Mert elég kajsza.
Vagy nem fékezünk senki kedvéért?
nem kő nem taknyátam
csak ennyire leértek a cuccok a kanyarba
No megszagoltam az olajat és olyan szaga volt a flakonban lévőnek mint nálad szerencsére.
Faternak odaadtam a szűrőt mondtam az árát azt mondta jóvan kösz azt letette és bement a házba... szép! Majd jól megiszom a Whisky-ét meg söreit
Hazafelé hallottam 1 kis morgást amit eddig nem tűnt fel gondol ez lehet attól is hogy most normális a láncfeszesség nem pedig laza.. Remélem nem tévedek!
A fék jól vizsgázott fasza lett végre nem májkrém!
Ééés köszi még1x
respect, ideje szerezned egy állítható lábtartót!
Egen.És a kárelhárításban is.Fékkart keressek?
de hát te abba profi vagyó
De lehet.Én már csináltam.
hát lehet
de odáig bedönteni nem tudom sajna hogy az kopjon
Muszáj?
A fékbetét nem olcsóbb?
jaaa és nem a flexe csinátam
a mai pályázásom eredménye
eztkőcsinánije
Nem feltétlenül csak a pályáz az oka ezeknek a dolgoknak! Nap mint nap találkozom a "csóróság " problémályával.Motorra van pénz ,de fenntartani már nincs.Van akit alig tudok rábeszélni arra ,hogy legalább motorkerékpárolajat használjon!
"Eladásra lesz" - eza kedvenc mondatom.Szomorú ,de csili-vili pár éves motornál is bele lehet futni szarba a gazdálja sóhersága miatt.Érdekes hogy ezeknél azért a tetkóra futtya!
Mondom.Nem én.Én csak használnám.
Amúgy nem nagy a gond velük.Pl a szörnyeknek meg az újaknak már nem is csörög.Olajos.
Beleborzonganál, amikor nyitni kéne a pénztárcát.
Azé az a csörgőkígyós kuplungba én picit beleborzonganék.
Na nem tulajként.Hanem csak úgy.Használóként.
Tutto mechanika funkzionale!

Ezek az olasz technikai dolgok szerintem bosszúhadjárat részei Doberdoért és Isonzóért!

Dédapám biztos agresszív volt ott!
Mondjuk ezt a macskaevő digókból lazán kinézem.
Alfa szerelő ismerős mondása az mindíg itt cseng a fülemben.

"Olasznak akkor higgy ha ló legel a sírján"

De dögös verdákat csinálnak az tény.
Azt mondta a szervizes h a nagymértékű kopást nézve még azis előfordulhatott h az előző tulaj kitudja milyen okból (nah jó ezt kilehet találni ) eladta a blokkból a jó hengereket (vagy mit ezt már nemtom pontosan ) és vmi régit szerelt rakatott rá