Ezt én vásárláskor szoptam be.
Megvettem, kifizettem a szalonban, indítózás: katt-katt-katt-katt-katt... semmi. GS-ből már ismerős volt a hang, mondod ez akksi lesz. Jön a szalonból a szerelő, leszedi az idomokat, bika, indítás, remek!
Összerakja, ráülök, és rögtön lefulladtam.
Idomok le, bika, stb. Utána már nagy gázzal indultam, mint a kezdő vezetők a tanpályán (kábé úgy is éreztem magam).
Beöltözve felültem, gyújtás ráad.Indítás (helyett pár kattogás és nagy kuss)
Idegemben rögtön az önindítóra gondoltam, aztán Sanyi megmondta a tutit.Az aksi...
Valszeg nagy szerepet játszott a padlóra küldésében a riasztónak...
Naja, múltkor alig tudtam vele menni, nem töltött rá eléggé, a riasztó meg lehet 1-2x beriaszthatott, s leszopta az aksit.
Szar egy élmény mikor nem indul
Sanyi, jól csúszkált az esőben az M5, igazi élmény volt, deffenzív vezetésre képez
Dehogy is, itt van 15km-re. Bemennék akármikor csak nem ér rá a gyerek mert pincér. Nem hiszem el, h bármi baja is lenne, nálam soha nem volt semmi. Nem vagyok egy link gyerek szal tudom, h nem szart adtam el és ha bármi baja van úgyis megcsináltatom vagy csinálom. De nem hiszem el, h bármi van. Főleg egy ilyen kaliberü dolog, h nem indul el
Nemtudom mi lehet... benzin van benne még 3-4 liter biztos, azt mondja nem ment vele, alapjáraton meg csak nem használta el. Oldalsztendert mondtam neki meg vészleállítót is, de azokra nem is tekerne az önindító! Kupplungkart is be kell húzni indításhoz de ha nem húzod be nem is teker...
Van nálunk is.
Gázrugós ágy.
Megveszi.
Telefon:
-elnézést nem lehet lecsukni.
-De.Igen.Nyomja le.
-De nem lehet.
-De lehet.Nyomja le.
-De erős nagyon.Le fog szakadni.
-Nem nem fog.Nyomja le erősebben.Direkt ilyen.
-Na jó megnézem.
........
-Tényleg lemegy.Köszi.
Van aki visszahozza a gázrugót.Rutinból odaadom azt amelyiket az előző vevő visszahozta ugyanez miatt.
Általában 3-4 után fogy el a szállítmány ágy cserékkel.
Tipikus "motoros" vevő! Nálunk hetente van ilyen ,visszatelefonál hogy nem indul ,már a szomszéd is megnézte stb. Másnap kiderül ,hogy nem hajtotta fel az oldalsztendert vagy valami hasonló.Volt aki utánfutón hozta vissza !
Megvettem, kifizettem a szalonban, indítózás: katt-katt-katt-katt-katt... semmi. GS-ből már ismerős volt a hang, mondod ez akksi lesz. Jön a szalonból a szerelő, leszedi az idomokat, bika, indítás, remek!
Összerakja, ráülök, és rögtön lefulladtam.
Idomok le, bika, stb. Utána már nagy gázzal indultam, mint a kezdő vezetők a tanpályán (kábé úgy is éreztem magam).
elöl-oldalt macsekszem:)
Beöltözve felültem, gyújtás ráad.Indítás (helyett pár kattogás és nagy kuss)
Idegemben rögtön az önindítóra gondoltam, aztán Sanyi megmondta a tutit.Az aksi...
Valszeg nagy szerepet játszott a padlóra küldésében a riasztónak...
Naja, múltkor alig tudtam vele menni, nem töltött rá eléggé, a riasztó meg lehet 1-2x beriaszthatott, s leszopta az aksit.
Szar egy élmény mikor nem indul
Sanyi, jól csúszkált az esőben az M5, igazi élmény volt, deffenzív vezetésre képez
Mond egy magyar árat, ami vastagon olcsóbb mint ha itthon bemennél a boltba...
a srác neve pentium 4, az USA bazárt működteti.
pentium 4
Van nálunk is.
Gázrugós ágy.
Megveszi.
Telefon:
-elnézést nem lehet lecsukni.
-De.Igen.Nyomja le.
-De nem lehet.
-De lehet.Nyomja le.
-De erős nagyon.Le fog szakadni.
-Nem nem fog.Nyomja le erősebben.Direkt ilyen.
-Na jó megnézem.
........
-Tényleg lemegy.Köszi.
Van aki visszahozza a gázrugót.Rutinból odaadom azt amelyiket az előző vevő visszahozta ugyanez miatt.
Általában 3-4 után fogy el a szállítmány ágy cserékkel.
Minden mennyiségben.