Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg nagyon kelendők az svk
lassan már én is azt hiszem betolom a szobába mellém,ha már kecskemétről is loptak,az már nagyon közel van
Nem vágom miért éri meg egy nehezen mozdítható, kerék nélküli viszonylag olcsó (kommersz) és régi motort elvinni.
Ráadásul ebből annyi van, amennyit akarok, akkor inkább már kerekeset választok, de komolyan.
Honnan vitték el?
Bútorokról,öregségről,levegőtlen légkondimentes szocreál épületekről.Semmi különös.Csak az elég kietlen sivár és nyomorúságos életről.
Ti miről beszéltek?
sajnálom a motort..el sem tudom képzelni milyen érzés lehetett először szembesülni vele, hogy ellopták

egyébként azon gondolkoztam, hogy az lenne a durva, ha az venné meg a cuccokat, aki ellopta a motort
jó a kérdés....de kezét lábát törném el!
Hogy a bánatba tudnak egy kerekek nélküli motort ellopni?
Itt képesmotor.hu-n, de már nincs fenn. 2-3 hete volt, sokat néztem mivel nekem is ilyen motorom volt még 3 napja és nekem is kellett volna 1 éve mikor összetörtem és tudom, h fehér holló. 70E ftért hirdették
nem találtam soha semmit,hol volt a műszerfal hírdetve?
Mikor lopták el? 2-3 hete felraktak egy N-es műszerfalat hirdetni ami gyakorlatilag fehér holló. Nyilván felismerted volna, ha a Tied az, és már meg is lett volna az illető. Gondolom már nincs fenn a hirdetés.....
Hát ennyi maradt meg nekem a motoromból...pedig....szép volt már...
így nézett ki.még nemvolt kész teljesen.
Amikor ellopták akkor nem voltak alatta a kerekek.pont elötte csináltam képet..:S
Hát semmit..most zárták a nyomozást le...
De mit is mondhatnék...3héttel késöbb indították el mint ahogy ellopták..

Az első tárcsák megvannak?
Mit mond a rendörség ,van remény?
oké,de a csajokat is te állod,meg a kaját piát
helló all!
Sajnos eladó sorba kerültek a motorom alkatrészei mert a vasat ellopták:S
Irány ár:75EFt-ot Gondoltam az összes cuccra..ha valakit érdekel hívjon megegyezünk.(gyári felnik,kerék tengelyek,láncfeszítők,első hátsó sárvédő,két kis oldal idom,hátsó fogaskerék kb 100 kmert ha futott,hátsó kapaszkodó,hátsó lámpa búra,és ülés újra húzva.
0630/978-4059
2000es Suzuki Sv650 N alkatrészek.
Nya.Megvárjuk míg egy hétig 30 fok körüli lesz a meleg.Idegyössz.Bezárlak.Aluggy egyet itt.
Én már aludtam.Fiatalon.Nemvoltjó.
Zoli.
ez már az öregség jele!
neked semmi se jó,a kutya se jó helyre szarik
Nem sokat.Jobbára semmit.De a design-nak odabax.
Köszi!
Érdemes volt? sokkal kényelmesebb lett? másik kérdés ha jól láttam zselés markolatod van az használt valamennyit?
Hali,
Tommotnal az oszi akcioban...48 penz volt (zsele meg futes nelkul).
Hello!
Látom, h átalakítattad az ülésedet, szeretném megkérdezni, h kivel csináltattad, milyen lett és mibe fájt?
Alszik affene benne.+35 fokban az a köcsög hodály fémszerkezete kitágul éjszaka meg akkorákat durrog lehülés közben hogy felébredek rá.Meleg van mintha a pokolban lennék.Ha meg esik mint most járhatok hugyozni mert mindíg csörgedezik a víz a tetőn.Télen meg meggebedek olyan hideg van.
Még jó, hogy nem szaniter boltja van......mit csinálna a klotyóval!?....
Most ahogy mondod lehet is benne valami.
Na ezért nem veszek Tőled ágyat!....a faszom se kiváncsi rá, hogy csak azért benne aludj nehogy szart adj el nekem.....és ha szekrényt veszek előtte telepakolod? ....
Inkább az a gond hogy arra sem vették a fáradságot hogy 1 nappal az átadás előtt beindítsák.
Én ha eladok valamit meggyőződöm róla hogy megy az a frász.Az ördög nem alszik.
Kiderül hogy nem indul kotrok elő egy töltőt.De neeeeeeeem ott áll és felé sem néznek csak akkor ha gáz van.