Most én látom rosszul vagy ti akartok egy darab bőrszíjért 1 eurót kiadni?
Mert ha jól látom akkor van egy darab katonai szíjam aminek törött a csatja abból ha levágom megfelelőre a méretet rátekerem nulla pénzből megoldom.
Akkor ZSÉKETTŐ, mondd már meg légyszi a frankót, hogy a bánatban működik ez az izé (mert neked van, igaz?). Ki gondolná, hogy egy ilyen komplex és bonyolult szerkezet működése kifog rajtunk .
Valahogy úgy, hogy nem kell rámarkolni a markolatra hanem a csuklódat tudod nekitámasztani és így lazább fogást eredményez.....hosszú úton jó lehet mert míg a baloldalt néha el tudod engedni pihentetni addig a jobboldalt mindig fogni kell.......én is veszek egyet, nem nagy költség még ha nem válik be akkor se....
milyen biztositas kell ott? az enyem ,ami alap, allja a lopast megha mas belem jonne. ha az en hibam akkor a motorert en fizetek. a lopas fizetve van riaszto nelkul persze. latom mindenkinek van hatso ules fent! nekem jobban tettszik az azonos szinu burkolat hatul. bar biztos hurcolasztok emberkeket
Hzolee, ha a jobb csuklód akarod pihentetni, íme ez
én felraktam a kormányra, azóta fülig ér a szám, h nem fáj a csuklóm
ami még nagyon bejött, az az Fr-féle esőruha .Még ha bőrben gurulok se lett volna gáz, pedig akkora felhőszakadást, amiben gurultam, húúú bazzz...Meg utána a jégeső .Szóval órás esőben gurulva száraz maradt alatta a codurás ruhám
A casco dolog már nem így van. Direkt felhívtam 40 ügyintézőt meg átolvastam több 100 oldal dokumentumot.
Van egy önrész meg egy eurotax hivatalos ár és ennyi. Különbözetet fizeti. Persze ez nem zárja ki, hogy van olyan társaság amelyik "suttyózik".
Az SV olcsóságát természetesen "relatív" olcsóságnak értettem. Van választék használtból, vannak bontók, még több is van belőle hasznaltauto-n, mint GS-ből, lehet válogatni... GS féléket meg már nem lop senki, mert azon nem nyersz annyit, hogy megérje.
Vegyél megy egy akármit mondjuk egy Kawa GTR 1400-ra, amiből van 5 eladó a használt piacon, meg bontott se több. Na így hirtelen már nem is olyan drága az SV-hez az alkatrész. Az SV tömegmotornak készült, űrtechnika nincs benne így RELATÍVE olcsó maradhatott.
Mindenkepp jobb lett, de azert igy sem borfotel...A markolat az egy sima atlatszo markolat...nem tudom zselesnek szamit-e, nem is hallottam meg zselesrol. A kormanyt is atalakitottam, igy a csuklom sem terhelodik...
Mert ha jól látom akkor van egy darab katonai szíjam aminek törött a csatja abból ha levágom megfelelőre a méretet rátekerem nulla pénzből megoldom.