Azért a Vw-es dolgon vagyok meglepődve legjobban. Nagyon értékállóak. A minap ismerős eladta a 3-as Golfját 1 milláért! Mondjuk tip-top volt, de mégiscsak 14 éves volt! Haverom a Bravoját 2,3 millióért vette 2 évesen és eladta 8 évesen 500ért! Na az baj
Hát... én nem szoktam ilyeneken bukni. A Polom 2,5 éve vettem 960ért most 900 ért megy el, ez mondjuk a Vw névnek köszönhető A Jogot ami ma eladtam 2 éve vettem 65ért, ma elment 77ért Az SV-t 1 éve vettem 640ért, elestem vele, a biztosító fizetett 840-et 120ból összeraktam, és eladtam annyiért amennyiért vettem
Most az első a robogóvásárlás, remélem pár napon belül letudom. Van egy komoly érdeklődő a Polomra 900-ért kp-ra ami ha elmegy kp-ért akkor tudok venni újabb kocsit és újabb SV-t is. tudom furcsán hagzik ez, de míg be akartam számíttatni akármelyiket is akkor összességében elbuktam volna egyik árát kb, annyira szarul számolták be őket. Viszont pénzel a zsebbe sokkal jobb alkupozícióba vagyok.
Nöm.
Az kétkerekes és rendes üzemanyag hajtja.Nem a büdös fajta.Bár ha megveszi jópízé adomén.
Igaz nem hiném hogy árában szabadulnék tőle.Karcos viseltes szegény.Meglátszik a gondos gazdi.
Igaz egy légkondipucováló cucc csodákat tesz.Má nincs ázott büdös macskaszaga.
Sejtettem, h eme írásomra jelentkezni fogsz, miután elküldtem már bántam, h nem írtam le, h mit keresek. De mivel tudom mit árulsz így nem érdekel a dolog. Félre ne értsd! Számomra a robogó az csak Yamaha. Volt már alattam pár tucat típus, de a mindennapokra ez a tuti
Az mi? Most veszek valami újszerü robeszt mert ez már 10 éves volt meg volt benne sok sok km. Üzembiztos makulátlan jöhet csak szóba mert minden nap kell melóba járni. Jelenleg egy kölcsön 180-as Runnerral mászkálok, na az azért nem rossz
No megérkeztem a napi kis gurulásomból, lett belőle 110km
Hát a Lepencei helyenként kanyarban vizes még mindig!
A Duna még mindig magas! De legalább utak nincsenek lezárva.
Szúnyog van dögivel pisilni se lehet nyugodtan, 1kézzel fogod a másikkal kalimpálsz és a turista buszról meg röhögnek
mindig is mondtam élni tudni kőőő
remélem lottozol is
Az kétkerekes és rendes üzemanyag hajtja.Nem a büdös fajta.Bár ha megveszi jópízé adomén.
Igaz nem hiném hogy árában szabadulnék tőle.Karcos viseltes szegény.Meglátszik a gondos gazdi.
Igaz egy légkondipucováló cucc csodákat tesz.Má nincs ázott büdös macskaszaga.
(bocsi)
No megérkeztem a napi kis gurulásomból, lett belőle 110km
Hát a Lepencei helyenként kanyarban vizes még mindig!
A Duna még mindig magas! De legalább utak nincsenek lezárva.
Szúnyog van dögivel pisilni se lehet nyugodtan, 1kézzel fogod a másikkal kalimpálsz és a turista buszról meg röhögnek