Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csimpaszkodás mint majom a fán! Messze még amikor végre ledöntöm a motort! A motor még szinte egyenesen megy én csimpaszkodom csak ki a szélére!

Ahogy Ürge mondta: "Claudio Corti hozzád képest!"
Budmyke képeinél aláírás: Hogy tartod a lábad, Te majom?
Biztosam Myke mestert figyeltem ,hogy a francba tudja letenni a térdét?
Mélygarázsban tárolod a gépet? Nem félsz hogy valaki trombitának nézi és megfújja? Bár az R1 meg a gixxer nyilván kapósabb.
Leömlőstül kell, illetve csak leömlő!
Mert már a következő aláznivaló után kutat a tekinted.Látom.
Hát erre nem emlékszem! De ha te mondod.
Dobom van ha csak ez kell. Szerintem én ezt passzoltam mikor az enyémet választottam.De volt neki több darab.
Donornak, hogy ne kelljen a gyárit megvágni!
Köszönöm, igyekszem majd túrázni jönni, idáig 1x mentem vele, és nagyon nagy élmény volt. A jogsim még nincs meg A-ra, de amint meglesz jöhetnek a dolgok!
Van ott minden:) Gsx-r 1000, R1, meg asszem a V-storm is.
Jelenleg olyan 6-7 állandó motor van, de még nem találkoztam senkivel.
Üdv köztünk!

Vigyázni rá! Tessék jönni túrázni/pályázni!

(Én vok az echooooooooo)
És ott áll előtte egy GS is
Üdv köztünk!

Üdv köztünk!

Végre megvan a motorom! Ha valakit érdekel, profilomban van 1-2 kép, róla
A 3. képen Gixert alázott külső íven!

Ja és valszeg neked a szerszámkészlet a hátsó sárvédőben van becsúsztatva és a hátsó ülés levétele után tudsz hozzáférni.
Ez a cucc K3 utánihoz való.Ott mókoltak a segédvázon hogy az ülés meg mittomén mi picit alacsonyabb legyen így ide került a csempészrekesz.
Kivágás meg egyértelműen a gixxerrugóstag gáztartályának a helye.
Na!

Feltették a netre!
persze azt vágom hogy a tieden nincs vágva semmi... Ha nincs nyoma utólagos barkács beavatkozásnak, vagyis csakugyan gyárilag rekeszmentes kivitel, akkor fogalmam sincs. Hátha majd valaki megszakérti.
a képen nem az enyém van, nekem nincs vágva semmi... gyárilag nincs rekesz
Emlékeim szerint nálam (K5) az alsó rekesz kb. így néz ki. A rekesz fedelét a perem alján lévő pöcökbe kell beakasztani, a három furat közül a középsőbe megy a rögzítő patent. Há' nem? De. 1.

Na de neked mi van a rekesz helyén?! Valaki a múltban úgy ítélte hogy felesleges és kivágta?
nektek ilyen alakú (a faragást leszámítva) az aksitartótok? link
mert nekem nem nincs rajta olyan rekesz mint ezen