Én ezt nem éltem meg olyan nagy problémának. A motor - mielőtt megvettem - hónapokig állt a szalon sarkában. De abban igazad van, hogy igazán lehetett volna járatni előző este egy kicsit, pláne, hogy 1 hétre előre tudták, hogy mikor megyek.
De ez legyen a legkevesebb tényleg.
mondjuk már mi felénk alkatrészt rendelni se egyszerű...a lgközlebbi szalon ugyanis bezárt...ami nyíregyházán volt... úgyhogy túrázni fogok ha alkatrész kell olyan kis 3 szög alakú bizbasz még mindig nincs ami a fejidom belső részére kell... de már kezdem megszokni a lyukat
Őőőőő.Mikor fél év után atomra kaptam a hátát a gixxer rugóstag miatt vettem észre a trükkös csempészrekeszt tele rossz minőségű szerszámmal.Talán a körmöskulcs trükkös a beszerzése de ha összedobod tescos szerszámokból jobban kijössz.
Bal oldalt az akssidobozon van egy kis patent azt kihúzva lejön az ajtó alatta van a cucc.
Túl nagy elvárás egy motorszalonnal szemben, hogy az átadás előtt csekkolják az akksit, és feltöltsék ha szükséges? Kiábrándító hozzáállás. Arról már nem is beszélve, hogy az enyémből állítólag még a szalonban eltűnt a gyári szerszámkészlet... apropó, nincs valakinek egy készlet elfekvőben?
De ez legyen a legkevesebb tényleg.
Bal oldalt az akssidobozon van egy kis patent azt kihúzva lejön az ajtó alatta van a cucc.
Tehát olyan mintha az aksitartó lenne de nem az hanem szerszám tároló rekesz
és még gyertyakulcs is van benne
juppijjj
"A lényeg egyedül az,hogy zsebben a lé"
...