Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A helyben járatás inkább árt, mint használ. De semeddig nem tartott volna egy töltőt ráakasztani.
Én ezt nem éltem meg olyan nagy problémának. A motor - mielőtt megvettem - hónapokig állt a szalon sarkában. De abban igazad van, hogy igazán lehetett volna járatni előző este egy kicsit, pláne, hogy 1 hétre előre tudták, hogy mikor megyek.
De ez legyen a legkevesebb tényleg.
Ja.Már nem sok minden van belőle.
van aki jár olaszba...de tavaly óta szól, ha lesz sv alkatrész..
nemtom mennyit ér neked megvan az egész panel?(mintha linkeltél volna képet) 2től vizsgázok, utána dobok mail-t és megtárgyaljuk
Bonto sincs?
Mennyit adsz érte?
mondjuk már mi felénk alkatrészt rendelni se egyszerű...a lgközlebbi szalon ugyanis bezárt...ami nyíregyházán volt... úgyhogy túrázni fogok ha alkatrész kell olyan kis 3 szög alakú bizbasz még mindig nincs ami a fejidom belső részére kell... de már kezdem megszokni a lyukat
"trükkös csempészrekeszt tele rossz minőségű szerszámmal"
Őőőőő.Mikor fél év után atomra kaptam a hátát a gixxer rugóstag miatt vettem észre a trükkös csempészrekeszt tele rossz minőségű szerszámmal.Talán a körmöskulcs trükkös a beszerzése de ha összedobod tescos szerszámokból jobban kijössz.
Bal oldalt az akssidobozon van egy kis patent azt kihúzva lejön az ajtó alatta van a cucc.
Hogy kesobbre is tartogasson meglepetest
oksa köszi megnézem, csak ezt az uccsó vizsgát tudjam le.....
jah az aksit nehogy kiszedd!
A motor bal oldalán keresd
aszinnéd ott még az aksi van de nincs mert az feljebb helyezkedik el
Tehát olyan mintha az aksitartó lenne de nem az hanem szerszám tároló rekesz
patent? hazamek megnézem, de mért kell így eldugni
hát lehet én vok a láma de nekem az aksi alatt nincs semmi. Mi az trükkös?
megnézted az akksi alatt?Oldalról van egy patent azt bontsd ki.Az enyém is ott volt
Az akksi alatti trükkös kis dobozban kellene lennie, ott sincs?
én megtaláltam az enyémet juppijjjj
és még gyertyakulcs is van benne
juppijjj
toli=Zoli
ahogy Ganxta Toli druszám mondta egyszer:
"A lényeg egyedül az,hogy zsebben a lé"
...
szerszámkészlet nekem sincs benne...mennyi lehet külön megrendelve?
Túl nagy elvárás egy motorszalonnal szemben, hogy az átadás előtt csekkolják az akksit, és feltöltsék ha szükséges? Kiábrándító hozzáállás. Arról már nem is beszélve, hogy az enyémből állítólag még a szalonban eltűnt a gyári szerszámkészlet... apropó, nincs valakinek egy készlet elfekvőben?
Hat ja az eleg fura egy uj motornal...bar lehet sokat allt a szalonban