Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsit több az mint 2 ropi de nem is az a lényeg...hanem h nincs kivel eltúrázni oda... meg akkor kellene a gépre egy pár új papucs is, kicsit sportosabb mint a gyári...
Euroring nincs messzebb és az a 2.000.- Ft különbség meglátszik hatványozottan!
te vagy a második aki azt mondja ne oda menjek... én szeretnék pályázni, de több akadálya van egyenlőre...
De ettől még az íven lerakott autókerekek vérlázítóak! Még a legrutinosabbak is hibáznak, ahogy az előbb írtad!

És eléggé BöTö stílus lenne ugratni egy kocsikeréken!

(Bocs BöTö!)
nekem elég lenne annyi h tudom h nem jön szembe senki a kanyarban és nem meszel le a jard ha odahúzom a gépnek
főleg ha megcsúszik a moci a poron aztán vágsz egy fekvőtámaszt. Ne csinálj ebből gondot aki motorozik az esik is... rossi se most kezdte az ipart mégis sikerült lekapcsolni magát egy időre
Olyan mint egy japán pöcs! Kicsi, rövid, görbe!

És tele van robogósokkal, meg kanyaríven autókerekekkel amire ha véletlenül rámész tuti esel!

Arról ne mis beszélve, hogy semmi biztosítás és zászlósember nincs!

(biztonságtechnikai félpercet hallottak!)
Por sokminden miatt gond.Pl poros leszek.
hát emiatt is gond a por
Szerintem meg túl technikás.Szinte nuku egyenes.
azt épp hallottam meg láttam képeken h elég poros a pálya
Sziasztok!
Matrica készítést vállalok,bármilyen méretben!Felíratokat , kínai és japán jeleket, márka logokat, stb....nagyrészben mindent megtudok csinálni! Ha érdekel az adatlapomot találsz néhány képet is az eddigiekről!Érdeklődj bátran! msn: gubazoltan15@hotmail.com
E-mail: mitozozi@citromail.hu
Há én se tom.
mi a baj kakuccsal?
Legyen. Nemértek hozzá.
Hidd el, hogy nem kakucson kellene kezdened! Ering minimum!
Hajrá.
Egy ilyen mersz-re egyszer kimennék,de leghamarabb csak július végén.....
Nem.Nekem sem.Először kakucs.Ha még nem fogok öregségben kimúlni.Vagy mire beszántják.
Holnap lesz két éve,hogy elhoztam a Dögöt! ! ! ! ! !

Az első utam Visegrádra vezetett.Holnap reggel ismétlés!Csak ne essen
Nem! De tervbe van véve, hogy éjjel elindulok és napfelkeltével találkozom az autópályán!

Ezt úgy kipróbálnám!
Télleg,nem szoktál korán reggel(6 körül)gurulni?!?
Meg a VUVUZELA hangját!
"Imádom a reggeli napalm illatát!"