Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli.
neked samsung vagy nokia telcsid van amivel navigálni szoktál?
Azt nem tudom ingyenes-e, de ha kérnek 1-2 rugó helypénzt az nem gond.....kiviszik ami maradt és még pár új cuccot....nem szokott nagy tömeg lenni, de teljesen fedett helyen van az Érdi parkolóház felső emeletén így tök mindegy milyen idő van autóval is jönnek és az árus sem ázik.......
Ha érdekel, hétfőn elküldöm az árlistáját.
Véletlen adhatnak egyet a viszonteladónak is :p
Hát nem a legolcsóbb, mert ez ezüstszálas cucc, de én próbáltam és elég érdekesen működik.... Véletlenül kaptam egy teljes öltözetet ajándékba.
Ja mér az ma van?
Szia!
Érdekelni érdekel, de sztem ez nem az az árfekvés, amit keresnek.
Milyen az idő nálatok?
Nálunk süt a nap és csiripelnek a madarak.
Sziasztok.
Nem érdekel valakit motoros aláöltözet értékesítése? A cég most jön be Magyarországra és még nincs szerződése senkivel.
Természetesen nem csak ezt forgalmazzák, de gondolom fittnesz ruha nem érdekel senkit.
Brubech
Ha valakit érdekel, holnapra tudok netto árakat mondani.
Ingyenes?: Akkor megyek énis. Bár ilyen időben nem hiszem hogy sokan lesznek.
Motorosbörze lesz Érden......kirakom a lányokat pár cuccal.....hátha jól keresnek.....
Nem matt az, csak úgy esik rá a fény. Nem adja úgy vissza, mert telefonnal készültek a képek. De hozzáteszem, kézzel készült a dob és még nem jutottam el odáig, hogy políroztassam és rátetessem az akrás matricát.
De csinálok ma fényképezővel is képeket.
A kipuff hő hatására előbb-utóbb elszíneződik és bemattul, főleg ha víz vagy latyak is éri. Nagyon finom szemcséjű vizes csiszolópapírral és kellő elszántsággal egy óra alatt simán helyre lehet hozni.
Miért ilyen matt a kipuffogócső? Mintha rozsdás lenne az egész :) Bár nyilván nem az
De furcsa pirosban a csővázas. Nem sokat láttam még. a képek amúgy jók ;)
Mai termés
LOL
Max gyere el valami összeröffenésre.
Oszt kapkodhatod a fejed hogy hova sietnek ezek ennyire.
Én is néha csodálkozom.Mintha a tatárok kergetnék őket.
Legalább lesz ki után mennem.
á, nincs ilyen, csak legyen már meg a motorod a rengeteg hezitálás meg regadó-szidás meg egyéb tortúrá(in)k után...
ha valami szado-mazo beavatás az álmod akkor azt ne itt keresd! ....esetleg Fr ráállhat....
A sorok között olvasva, ugyanarra gondolunk szerintem.

Amúgy itt szokott lenni valami "új SV" avató? Seggemre vertek pék lapáttal vagy valami? Esetleg pezsgőt vágunk az új géphez? Vagy hozzám?
Könnyű ezt megígérni(némi +pénzért) egy láthatóan a motorjáért aggódó tehát vigyázó embernek amikor ez a típus egyébként sem egy sűrűn elromló darab. Kíváncsi lennék, hogy egy pályabubusnak is ilyen jó szívvel ajánlották volna?
Ha elszaródik a motor, akkor garanciálisan javítják +2 évig, illetve
ha bármi fájásom van, hogy belém jöttek, elestem, kilyukadt a gumi, stb., akkor Magyarország területén értem jönnek és a kívánt címre viszik a motort (például hozzájuk a szervízbe vagy haza).
A csaj tökéletes úgy a hogy van.

A HD-sem rossz simán tekernék vele bár a kormányt tuti dobnám ki róla.
Az enyém utángyártott, de sosem volt még vele probléma. Athena szokott lenni.