Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem 4 különböző műszerem van otthon ,most vettem egy digitálisat 0,3-al mutat kevesebbet mint a kerékfújó pisztoly ,de ennek hiszek ,szerintem pontosabb a METRÓ-s analógnál(de jó lenne megnézni egy hitelesített műszerrel is)
Kompresszort vehetsz olajmentest is ,csak nem bírja sokáig.Egyébként annyi olajat nem nyom az olajkenésű sem hogy problémát okozzon.A fényezők használnak leválasztó tartályt ,de ők is inkább a víz miatt.
Budmyke mi van a videóval? Vagy annyira szarok vagyunk hogy nem mered felrakni?
én is azt mondom, de viszgaidőszak jön... kevés mozgás stb...
Ne nőjön.Nem lesz jó a ruha.
Háát remélem nem baj, hogy belevaú.
Alapvetően nekem az a tapasztalatom, hogy max nullpont hiba van egy-egy mérővel. Lásd a "kagylós kút" mérője is egyformán túlfújt minden kereket.
Ha van kompresszorod, tehát normális, nem ilyen mikro, amit beteszel az autó csomagtartójába, és 12 V-ról felfújod a kereket, hanem legalább egy ilyen 24 l-es dugattyús cucc, akkor erre tökéletes. Nem kell semmi hókuszpókusz, nyilván gyorscsatlakozós a kompresszor, ilyen fújóka kell neked. Ha nem gyorscsatlakozós, az se baj, lehet kapni gyorscsatlakozó fejet. (nyomatékkulcshoz rendszerint nicsn gyorcsatlakozó, kb 800-1000 Ft-ért lehet hozzá külön venni)
Hogy milyen fújókát veszel? Mire van pénzed? Nekünk otthon egy készletben vásárolt van, gondolom kb a legolcsóbb. Nullponthibája van, teszem hozzá, 10-14 éves, kicsit mocorog a számlap, lehet szét kellene szednem, és rögzíteni, kilazultaka csavarjai. Szerintem veszel egy újat, azzal 10 évig ilyen gond se lesz, kerékfújásra kellően pontos.Én a legolcsóbbat venném. Nyilván nem oylat, ami ránézésre ócska. A Güde szerintem tökéletes lenne neked.
Tanácsot szeretnék kérni.
Nemrégiben egy kagylós benzinkútnál felfújtam az autóm kerekeit ( kb 2 héttel a gumicsere után ) 2.4-re , ennél többet nem tudott a kompresszor. Furcsa volt, mert kb. mind a 4 kerék egyformán 1.7-re eresztett le. rá 2 napra gondoltam, hogy leellenőrzöm, mert hát ne járjak lapos gumikkal. Betértem egy másik kútra ott 3bar nyomást mutatott a merő.. Ezek után úgy döntöttem, hogy veszek egy kerékfújó pisztolyt merővel, úgyis van kompresszorom. Meg van a garázsban 5 bicaj + motor + 2 autó, úgyhogy lehet fújkálni.. :-)
Van a Metroban valami 5K körül, meg látok a neten ( Güde ) 2.300 tól 12.000-ig. Van valakinek tapasztalata? Vagy valami megbízható ajánlata? Kell beiktatni valami szűrőt? ( elektronyos kompresszor ) de olvasok olyat, hogy esetleg olaj jut a gumiba az nem túl jó ( persze olyan ajánlja aki gázt fúj ).
?
hát 90kiló vok jelenleg, de folyamatosan nő a súlyom...
Ja és súly szerintem naggyából ugyanaz a két motornál.Pilótafüggő.Én alapból ráteszek egy lapáttal a gép súlyára.

Kisebb súlyú pilótának elég a haccázas gixxeré is.
Szó nélkül belemegy.
Csak az akksidobozt kell faragni és 2 cm-el feljebb emelni az akksit.Bár K3-ig még azt sem kell csak kicsit megfaragni az akksitartó sarkát.
amúgy a k4-es 1000esé belevaló? már úgyértem az egy tök más súlyú motor nem?
gyári van nekem is a gépbe de azért köszi
Gyári.Enyémet már úgy megszerettem.Bár K4-es ezresét 20 alatt meg lehet kapni.Ha még megvan PM is árult 600-asét 20 alatt SV medián.
amelyik a tiedben van? vagy a gyári?
OK.Meglátom.Pénzt kéne még valahogy nyomtatnom.
De lehet érdekel ha a váz nem sérült.
Egy kocsi megfordult elöttem, és a bal hátulját találtam el. Utána még csúszott a motor tovább. Beakadni nem akadt be szerintem. Most el kell mennem de este még megprólok jönni és ha van még kérdés válaszolok meg megpróbálok fényképet is még csinálni.
Hát nem tom hogy a váz épen maradt e ekkor csattnál.Beakadt valahova?
Ez egy idomos csak egyenes kormány van rárakva. Nem a rugóstag szakadt ki hanem a 'kutyacsont' tört el. De megpróbálom majd lefényképezni.
Hűha.Ez nem szép bár javítható.200e nél többet nem adnék érte jelenleg.
Ez idomos naked lenne?
Nem ennek szakadt ki a hátsó rugóstag?
Újabb gép rugóstagja nem érdekel?
Hátsó?
Nem tudom.Több kép nincs róla?
Hát nemtudom őszintén. Nem akarok se túl sokat mondani mivel tudom hogy értéke nem nagyon van már sajnos, de azért fillérekért se szeretném odadni. Inkább úgy mondanám hogy kinek mennyit ér meg és ha találkozik a két elképzelés részemről ok.
Egyben így mennyit kérsz érte?
ok akkor ezek engem lehet érdekelnek
Akipuffon csak elöl a hattyúnyaknál van egy körömnyi horpadás azon kívül nincs baja, az első gumit inkább hagyjuk mivel a felni is sérült így nemszívesen adnám el, a hátsó rugóstagnak látszólag nincs baja de lehet hogy a közeljövőben elkezdem szétbontani és akkor pontosabbat tudok mondani. Egyenlőre szeretném felmérni az igényeket. Üdv: Balázs
a hátsó rugóstag, kipu, első gumi éppek?