Holnap reggel indulok Szlovéniába...
Már megint sikerült legalkalmasabb időpontot kiválasztani időjárásilag.
Na mindegy csak panaszkodni akartam egy kicsit...
bár ott nem átírásnak hívják álszent módon hanem tulajdon szerzési illetéknek hisz átírás nem lehet mert addig senki nevén nincs éa a regadóban amúgy is benne lenne elvileg....
1 éve így van épp azért, hogy ne legyen sok üzembentartói átírás mert az utóbbi években főleg tgk-nál ez elszaporodott hisz egy kamion átírása akár 3-400000-be is kerül....
Köszi! Ilyesmire gondoltam, említettek itt még nekem esetleg üzemanyag problémát is (dugulás?). No mindegy, mivel dolgozom csak jövő hét szerda lesz a dologból majd szétszedem és meglátjuk.
Azért nagyon elba....ott egy világban élünk, hogy ez némi túlzással még igaz is.
UTánakérdeztem az üzembentartós dolognak és az a vicc, hogy az átírás illeték ilyen esetben MÁSFÉLSZERES. Vicc, komolyan.
Gyakorlatilag egy eredetvizsgányi összeget sem nyerek a dolgon.
ha sűrűn használod nem nagyon kezdi ki a rozsda, de jobban jársz ha víz leszárad fújás előtt különben a zsír alól nem távozik és a köv. elindulás után hamar ledobja....
Láncspray is birja hétvégéig vagy este aggyak neki?
Má csak azé mert mintha rémlene oktatásról hogy eső után rögtön trutymózzam be mert megeszi a rozsda és szétesik azonnal?
Üdv mindenki! Akik érdeklődtek az Sv-vel kapcsolatban azoktól egyenlőre elnézést szeretnék kérni mert úgy tűnik jött egy moci donornak. De azon is vannak dolgok amik nem kellenek és akkor azokat "fórumi" áron eladásra fogom itt kinálni. Üdv: Balázs
Már megint sikerült legalkalmasabb időpontot kiválasztani időjárásilag.
Na mindegy csak panaszkodni akartam egy kicsit...