Jó ötlet, de még nem dőlt el, hogy haza megyek-e hétvégére. De ha tudsz szombatra napsütést, 20 fok körüli hőmérsékletet intézni, maradok.
Nincs kedvem megint megázni. Nem szeretek lábszárig vízben motorozni.
Na?!
Hello!
Ma vettem észre, hogy a motoromban maradtak az emelőszemek. (Csavarok)
Nem tudom megmondani, mikor tudok velük kiugrani, de nem felejtem el! (Felírom ) Remélem nem nagyon hiányzik!
Kérdés?Van 3 csavarom ebből csak az egyik a gomba helyére menő gyári blokktartó csavar.
Most azt nem tom valyon melyik mert elfelejtettem melyiket vettük ki anno.
Nekem a tippem a leghosszabb.Helyes?
és teljesen szigorúan magánvélemény: SZERINTEM csak azoknál az autóknál néz ki jól, ahol ez gyári cucc. hasonlóan az audi ledsoros hármasgolf bénázásokhoz... :)
Lehet, hogy erről már volt szó, de nem tudja valaki, hogy a linken szereplő Angel Eyes lámpához hasonló, Magyarországon vagy Európában kapható termék van e forgalomban. Ha valaki tudna egy linket azt megköszönném!
Elvileg (ha az idő is úgy akarja) pénteken 5 körül hozom el a motort. Az útvonal Győr - 82 - Veszprém - 7 - Zamárdi. Ha valakinek van kedve, csatlakozzon valahol.
Nagy tempóra semmiképpen se számítson, mert ismerkedem az új motorral és amúgy is 5000rpm a max.
Fórumozók! Gyerünk, húzzunk bele! Csináljuk meg! Csináljuk meg! Csináljunk egy új...ööö időjárást!