Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg amúgy is ritka látvány a szakadó esőben pályázó ember.
Így meg tényleg elég a teljesítmény.Kamerával fel kéne venni ismét.
gyere szerintem, nem muszáj ám koppig húzni a gázt az egyenesben, a kanyarsebességet meg kéne tudnia
fr láttam a (volt)motorod a városban! egy percre megijedtem mert hasonlít az enyémre csak a fejidom más....mondom vazze lopják a gépet....de szerencsére nem...
Én nem agyalok se hétfön se kedden nem leszek még csak pest közelében sem.
Esni is fog pénzem sincs hasra is esnék és .......... nem jut eszembe több kifogás.

Nameg talán pénteken eltúrázok vasvárra.Ha nem esik.
én is agyalok a kedden, de tartok tőle, hogy széthajtanám szegény gixefet....
na igen a samsung i900 tetszett nekem is,de kinyiffantottam.
tetszik az omnia hd is bár állítólag az sem kezeli már az igot.
Sajnos kimerült az e havi keretem ,pedig most a hring is akciós kedden.Kipróbálhatnád ,ott vannak féktávok!
Ha nem fontos a sisakbeszélőn hallgatni a beszédet akkor mehet a menet egy Omniával.
Nekem is a garmin van az 5800-an, es tenyleg szornyu a cim beirasi folyamat. De meg lehet szokni. Igo utan en is nehezen szoktam, de jobb hijan marad ez.
pont ez a bajom nekem is hogy az igonál jobb navigácios progi nem igen van.viszont ezt meg egy nokia sem tudja kezelni
Ahhoz nem kell benzint égetni.Kiülök a motorra a kertben és brümmögök.:)))
Van.Én Garmin MobileXT-t használok.Vagyis öcsém azt tette fel.Rendes térképekkel meg minden.Vagy a mostani ingyenes Nokia progi is jó hozzá.
A lényeg hogy Series60-as legyen a cucc.
Az XT elég jól látható egyszerű grafikával (pont ez a jó) viszont az Igohoz képest elég buta a címkereső része.Ez idegesít a legjobban de ez sem gáz anyira.
Nemtom. Az esőbe :)
na akkor nem jutottam előrébb.
ugyanis kiváncsi lettem volna hogy n97 minire van-e valami jól működő navis progi,mert ha jól tudom a igot nem kezeli.(még egyik nokia sem)
5800.
és melyik fajta?
nokia N97 mini talán?
Hova?
Hétvégi esőtúra? :)
Nokia.
Na most már én is.
Megszoktam már, hogy én vagyok a leglassabb (legóvatosabb).
Jaj zoli én is csak azért siettem a multkor mert kergettél!
Jövőhét ering? Le kell faragni a féktávokat!
Vizi"motor"bicikli!
Most olvasom a tegnapi napot ,nem akartam senki alá tenni amikor az árakat irtam ,csak egy gyors infót közöltem.Bocs Sanyi ! Igazad van a fórum nem erről szól. Nekünk talán azért jobba helyzetünk mert az ember bejön megnézi,megveszi ha talál máshol olcsobbat jobbat akkor meg nem veszi meg.Hál' Istennek vannak bőven ,azért sem tudok irogatni ,ha meg írok akkor is hibázok.