Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én gyalogoltam. Szeretek sétálni...
http://youtu.be/TOGKhkyj96o jó kis "bringa"[/L] Nem sok kivetni valót találok rajta. Persze Zoli ezen is biztosan találna hegggggeszteni valót. Hozzáteszem én is.
Amúgy a moci nem nagy durranás...
Nem.
Bárrrrr.................
Én ráültem nem indult.Pedi 5 perce még igen.Néztem jobbra-balra.Chek a műszerfalon valami nem kóser indultam volna a csavarkulcsért.De előtte azért még megnéztem a kapcsolót méegyszer.
Te hátttt gyalogoltál........
Ez tökk vicces. :-) Biztos a kolléga is nagyon szeretné ha valaki meviccelné. Mondjuk háromszor.
huhh...
Azt hittem, hogy csak én vagyok ennyire béna...
Legalább erősítesz.Én is szoptam már be.
Nincs semmi baj a motorommal.
Az a helyzet, hogy tegnap annyira esett az eső, hogy siettem volna az elindulással és nem néztem meg mindent.
A vészleállító (biztos nem így hívják, de én így nevezem, a jobb oldalon az a nagy piros gomb) volt lekapcsolva. Sosem szoktam, de idióta kollégám tesztelni akart, hogy figyelek-e. Nem figyeltem. Sétáltam 3 km-t.
24,5-el.
Visszafelé jött a csatornából.
De elállt.
Hazaevezek a sanyiféle kecskebőrös-teleszkóposlapáttal.
A köpönyeg szerint ma 4mm eső esett. Vasárnapra 18mm-et jósol.
Szorozd meg négy és féllel azt ami most leesett..
PÁLYÁZÓK:
(Nem tudom hogy ide kilinkelte-e már valaki, most nincs időm visszaolvasni, bocsi)
RENDKIVÜLI MOTOROS NAP HUNGARORINGEN MÁJUS 18 KEDD

Hatalmas bátorságot tanusitva átvettünk egy visszamondott egésznapot a Hungaroringen igy fantasztikus áron tudunk kinálni nektek félnapot vagy egésznapot. Mersz egyesülettel is egyeztettünk igy Svéd-Mersz nap lesz.
A félnapos ár 9000 ft/fö ezért pl délelött több mint 2 és fél óra tiszta pályaidöt kapsz.
A csoportosztást elöreláthatolag igy terveztem: 2:12 köridö alattiak gyors csoport és 2:12 köridö felettiek lassabb csoport
Az egésznapos ár 15000 ft/fö, a versenyre ingyen nevezhetsz, mindössze transzpondert kell bérelned.
A tervezett idöterv:
08.45 pilota eligazitás
09.00-10.30...lassabb 25 perc
10.30-10.55...gyors 25 perc
10.55-11.20...lassabb 25 perc
11.20-11.45...gyors 25 perc
11.45-12.10...lassabb 25 perc
12.10-12.35...gyors 25 perc
12.35-13.00...lassabb 25 perc
.....................EBÉDSZÜNET..............
14.00-14.25...gy
ors 25 perc
14.25.14.50...lassabb 25 perc
14.50-15.15 ...gyors 25 perc
15.15.15.40...lassabb 25 perc
15.40-16.05 ...gyors 25 perc
16.05-16.30...lassabb 25 perc
16.30-16.55...gyors 25 perc
16.55-17.20...lassabb 25 perc
17.25 Boxutca nyitva 3 percig a KAMOTO SVÉD OPEN verseny indulok számára
17.30 KAMOTO SVÉD OPEN 10 körös verseny, 2 értékeléssel, G-Oldboys (40 felettieknek) és Open kategoriában (40 alattiaknak)
Fizetni a helyszinen kell, de a jelentkezés kötelezö:
http://compaya.hu/motorosok/re...
(Svéd)
link
már ahogy írnak, abból tudni, h komoly-e... többnyire :)
Amúgy ez szerencse volt.
A legtöbb emailes érdeklődő a válasz után egy kösz hogy válaszoltálra sem méltat.
Jó sokat ki tudtam neki alkudni a gyártónál szerencsére.
nekem a puig hátsó sárvédő tetszik, amit több fórumtársnál is láttam, de még nem mertem megnézni az árát. először fékcsőszettre és velejáró többi dologra gyűjtök :) (pontosabban várok 1 bevételt).
Ha lezúzod akkor is érvényes?
Hát most volt egy emberke aki emailen rendelt tőlem egy egész szép tételt.
Küzdöttünk egymással egy jó hetet.De meglett.
Kereskedő bácsi rá akar beszélni 100.000Ft-ért +2 év garancia és +2 év assistance szolgáltatásra. Szerintetek? Esélyes, hogy egy SV-nél erre szükség lesz?
Akkor én vagyok a kivétel
Lajos katalógusban láttam elég faintos tartót lámpákhoz.
utolsó szó nagyon igaz......nem vagyok egy lakatos........
Mert?
nem merem az oldalról készült képeket feltenni.....katasztrófa...
Még jól is néz ki.
na, felbuheráltam henti fejét a gépére......
Pont erre gondoltam mikor ez megfogalmazódott bennem.......egyébként tegnap volt egy olyan, hogy tavaly beírtam valami akciós(én is úgy kaptam) olaj+szűrő árát és azon az áron követelték tőlem pedig a mostanit már drágábban veszem ahogy akkor adni tudtam....persze én vagyok a hazug köcsög....