Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi srácok! támpontnak jó lesz!
Lehet venni ilyen gumifesteket is asszem.
Add meg az elérési utat, de most átadtam konvertálásra egy embörnek!
Én is! A cél, hogy elkapjalak vagy tartsam a tempódat!
Fehéroldalfalú gumiboltban? :)
Passz.
Fehéroldalfalú gumiboltban? :)
Passz.
Nem tudom mennyire számít olcsónak, de itt van néhány: link
Most nézem csak, hogy ennek a farok idomja is egyedi
hali! fr (más is válaszolhat) nem tudod véletlenül, hogy fehér oldalfalú gumit hol lehet venni olcsón? (nem nevetni, nem nekem kell )
Élőbe nem de ha felmész svrider.de-re vagy a .com-ra akkor a tulajdonos listákba van pár szép darab. De nem kis feladat elé nézel.
Na baze elég csúnyán hangzik reméljük a szakik tudnak itt rá választ
Sziasztok látatok már ijen sv-t. Ha végre meg lesz a mocim én is ijen hátsokereket akarok na meg kipu rendszert. : )
Ma rosszul érezte magát a kis SV-m Alapjáraton elkezdett kicsit bután járni, és pöffent egy nagyot a tank alatt majd jött fel némi füst a tank alól. Valamilyen okból kifolyólag lelőtte az első karburátort a szívócsonkról. Visszaraktam azóta meg bután jár és jönnek a lángok a kipuffogóból alapjáraton is. Gázfröccsre meg 20-30centisek jönnek Lehet megbántottam szegényt ugyanis mindezt rögtön az után csinálta, h elfogyott a benzinem a MOL kúton Toltam 2m-rt és telenyomtam. Na azóta szar a gép. Még soha nem tankoltam SV-be a MOL-on
Köszi a hozzászólásokat, akkor én is egy "levegős csomagot" fogok választani kb. 10K HUF. Abban is van festékszóró + cső is.
Az jó ,mert ha 1.876-al megyek akkor olyan mint a takony ,ha meg 1 .882-vel akkor meg csúszkál!Nem tudom belőni 1.879-re.
fel fér ftp-mre ha gondolod.
Szerzek a NASA-tól valami überpontosat.
Én akarok!
Küld át a kártyát póstagalambal!
Szerintem tökmindegy.Ha nem akar valami iszonyat köridőt menni pályán az ember akkor hóttra mindegy.
Nem tudom átkonvernyákolni! 1,58 GB
Én az egyik barkácsáruházban vettem ilyen fújópisztolyt szettben valami 8 körül. Ha külön vettem volna a csövet meg csak a pisztolyt az is kb ennyi lett volna, de így van hozzá festékfújó meg ilyenek. Otthonra jó ez.
Nem az. De kéne egy etalon ami pontosan mér.
Remélem nem a norautós michelin es vackot mert az nekem többet mér 0,3-al mint a kompresszor mérője.