Ja és tele a ......köm evvel a hónappal.Megeszi a rozsda a féktárcsámat asszem.
Meg a vacsi új táskatartót mert eddig leszedni sem volt idöm hogy elvigyem szinterezni.
én amúgyis komolytalannak tartom a fórumban és az emailben való kérdezgetést. aki tényleg akar is valamit, az fogja meg a telefont. nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen fórumos meg emailes érdeklődésekből 0% kerül tényleges biznisz fázisába. Te meg amit leírsz, az ittmarad örökre, aztán később mindenki a fejedre olvassa...
az ülés alatt a baloldalon az idomhoz rögzítve van egy teleszkópos evező.........a kecskebőr bekecsed pedig felfújod és a motor aljára kötözve simán hazaevezel...
ja, bocs ezt nem sértésnek szántam hisz eddig én is szó nélkül írtam ide árat, de egy ideje egy hülye verseny kezdett kialakulni ami előbb-utóbb elmérgesedhet és nem szeretnék összeveszni senkivel!
Nem lenne olcsóbb........viszont talán célszerűbb lenne privátban árat közölni és ott a delikvens ki tudná választani a neki tetszőt......ezt gondolom mindannyiunkra akik ilyesmiből élünk.......az a gondom, hogy most mondok 100ft-tal olcsóbbat........oszt jön a másik és még 100....még 100, még 100.....a végén már csak azért, hogy ne mástól vegyenek akár veszteséggel is odaadom.......na meg mindenkinél más termék olcsóbb és ha pár magasabb árat beírok elkönyvelnek lehúzósnak és elkerülnek akkor is ha esetleg tényleg olcsóbbat tudok..... .......na mindegy, majd csak lesz valami, de ezután nem írok a fórumra árat....
Meg a vacsi új táskatartót mert eddig leszedni sem volt idöm hogy elvigyem szinterezni.
Kilépni is bajos lessz a bótból.
Csővázas sv-hez keresek teló simmeringet.Elárulná valaki a méretét,típusát,árát stb?
Előre is köszi
hát nagyon szépen köszönöm
és ebből nem tudom kiszámolni
Vagy az egész motort.
(rajta van egy matricán az egész szentírás)
én mindig onnan néztem, aztán meguntam és beírtam a telefonomba :)
tudja valaki a guminyomást 650re.?
köszi
SV 650 2002-ig: 17500
SV 650 2003-tól: 12000
SV 1000: 13000