Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja a szemét állatja bár kirúgna.Járna a zsíros végkielégítés.
Ja és tele a ......köm evvel a hónappal.Megeszi a rozsda a féktárcsámat asszem.
Meg a vacsi új táskatartót mert eddig leszedni sem volt idöm hogy elvigyem szinterezni.
én amúgyis komolytalannak tartom a fórumban és az emailben való kérdezgetést. aki tényleg akar is valamit, az fogja meg a telefont. nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen fórumos meg emailes érdeklődésekből 0% kerül tényleges biznisz fázisába. Te meg amit leírsz, az ittmarad örökre, aztán később mindenki a fejedre olvassa...
Szóljak a főnöködnek?....nem kell kilépned, kirúg rögtön....
Tűzoltók szirénázva szaladgálna mint kergemarhák mert szerintem sziattyúzni kell mindenhol.És megint elkezdte.
Kilépni is bajos lessz a bótból.
az ülés alatt a baloldalon az idomhoz rögzítve van egy teleszkópos evező.........a kecskebőr bekecsed pedig felfújod és a motor aljára kötözve simán hazaevezel...
Akkora eső estt itt hogy lehet bérelek motorcsónakot hazafelé.
ja, bocs ezt nem sértésnek szántam hisz eddig én is szó nélkül írtam ide árat, de egy ideje egy hülye verseny kezdett kialakulni ami előbb-utóbb elmérgesedhet és nem szeretnék összeveszni senkivel!
Nem lenne olcsóbb........viszont talán célszerűbb lenne privátban árat közölni és ott a delikvens ki tudná választani a neki tetszőt......ezt gondolom mindannyiunkra akik ilyesmiből élünk.......az a gondom, hogy most mondok 100ft-tal olcsóbbat........oszt jön a másik és még 100....még 100, még 100.....a végén már csak azért, hogy ne mástól vegyenek akár veszteséggel is odaadom.......na meg mindenkinél más termék olcsóbb és ha pár magasabb árat beírok elkönyvelnek lehúzósnak és elkerülnek akkor is ha esetleg tényleg olcsóbbat tudok..... .......na mindegy, majd csak lesz valami, de ezután nem írok a fórumra árat....
Köszi a gyors választ.Még annyit,ez eredeti japán,vagy valami utángyártott (ajusa,elring,corteco stb?)
3000Ft/pár. Van.
41x53x8/10,5 2500 ft-tól párban ,de Tsanyinál vagy Fr-nél lehet olcsobb.
Sziasztok

Csővázas sv-hez keresek teló simmeringet.Elárulná valaki a méretét,típusát,árát stb?
Előre is köszi

hát nagyon szépen köszönöm
ez? 1 bar = 100 kPa
az igaz hoghy rajta van csak nem bar van rajta hanem valami más érték
és ebből nem tudom kiszámolni
Mondjuk a láncvédőt ha nem hagyja el az ember akkor nem lehet gáz.
Vagy az egész motort.

(rajta van egy matricán az egész szentírás)
gépkönyv szerint annyi.
én mindig onnan néztem, aztán meguntam és beírtam a telefonomba :)
Asszem elöl 2.25 hátul 2,5 a gyári ,de mindenki másképp használja. Pilóta és gumifüggő.
Sziasztok.....
tudja valaki a guminyomást 650re.?
köszi
A nagy igényre való tekintettel csak itt aksi akció SV-re:
SV 650 2002-ig: 17500
SV 650 2003-tól: 12000
SV 1000: 13000
Asszem tényleg.
az én fejidomom kezd zsibbadni.
Ilyenkor nem aludni kéne vagy sörözni?
Engem is érdekelt de lövésem sincs a szereléshez,de legalább meg lett a hiba