Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elment az adatlapodon lévő email címre.
Ez az R/SV felírat igen jól néz ki......meg az egész!
Beázás......pipa csere és a kifolyó tisztítása.......a 650-nél ez elég általános dolog pár éves korában..... ......az iridiumos szerintem nem túl jó olyan gépbe amihez nem írják elő, inkább a kétpólusú.....nem beszélve az áráról........
A tankra tényleg kellene még valami.
Szerintem az S betűvel még nem lenne feldobva. Attól még üres lenne a hely.
Max teljesen kiíratod hogy Suzuki
cso naggyon faszan nez ki!gondolod nezd meg az adatlapomom az enyemet hatha ad meg vmi otletet!
naon komolyságosz!

Én úgy mondom, h omlósz!

Tényleg fain! De lehet a "R" nagyobb kellene legyen!
jaja sokkal sötétebb, látszik mert a bőrruhájuk még a világosabb kékhez passzol.
kell, de nem nagy dolog, 2-2 csavar tartja a blokkba, adták hozzá.
Nekem is, számításba vettem, de a fejidomon nincs sok hely a nagy lámpa miatt, a faridomon pedig az ülés miatt és arra jutottam hogy így nem nézne ki annyira jól mint a pályagépen... ez nagyjából a 2009es. jól látom hogy a 2010es sötétebb színű lett?

2010
amúgy az oldalidomokhoz kell tartókonzol?
melyik évire szeretnéd h hasonlítson? nekem ezen nagyon tetszik a középen futó versenycsík
Jó estét mindenkinek!
Egy kis segítségre volna szükségem.
Az a gondom, hogy olyat produkál a vas, hogy huzamosabb (min. 10km, 110-140-es tempóval) autópályázás közben szépen köszöni szépen és az egyik henger leáll (dadog erőtlen, néha beindul ugyan, de akkor sem az igazi.) Gyertyacsere megvolt, ma elmentem vele melózni, de hazafele megint vacakolt kb 40 km után.
Annyi még volna, hogy mind2 alkalommal esett az eső, vagyis én vagy valami ázás dologra gondolok, vagy túlmelegszik vmi.
Ja gyertya CR8EK volt az előző, most meg Iridiumos CR8 van benne.
Tom , hogy így látatlanban nehéz okosnak lenni, de ha volna valakinek vmi haszn. ötlete megköszönném.
Óóóóóccsó benzint mindenkinek...
Sziasztok, érdekelne a véleményetek:
ma jött meg a látványterv a matricásomtól, ilyesmi lesz mint a képen. szerintem még a tankra kéne egy suzuki s betű ill a R-sv650 embléma lehetne kicsit nagyobb... még valami ötlet?
az elejéről is lesz elvileg képem csak azt még nem küldték...
Éber vagyok mint az üregi nyúl.
upsz zoli már lelőtte
elég ha ő az üzembentartó... téged meg beírnak tollal pár ezresért a hátuljába mint tulajdonos és ugyanott vagy... viszont nem kell kölcsönadási ha viszed külföldre......
na mégiscsak én lőttem le a poént
Ha már trükközöl csináld kis csavarral.Tulaj lehetsz te is.Viszont faterod lesz az Üzembentartó.Így ha 30 leszel és véletlen te akarsz lenni a tulaj nem bukod a törzskönyvet és az átírási illetéket is mégegyszer.Viszont így a biztosításod is olcsó marad.
Tőlem! De a markolatfűtéstől még a kanyarsebesség elmarad!
Az kereskedő megsúgta nekem, hogy 30 év a "vízválasztó" a biztosítóknál. És valóban, az ÁSZF-ben is megtaláltam, hogy 30 év alatt ilyen meg olyan "büntetés". Fölötte jóval olcsóbb. Szóval még várnom kell. Hiába kezdenék el most bónuszokat gyűjteni, mert annyira drága még bónusz 1000-ben is így 30 alatt, hogy nem éri meg.
Hat igen ez ilyen. Autonal en is ezt jatszom . Viszont motornal mar B08-ban vagyok, azt mar kibirom valahogy
Szia
Nézegettem a képeket és ha jól láttam a balos tükör ép,az engem érdekelne,ha darabokban is megy a dolog. Illetve a kipufogdob viszont azt nem láttam milyen?
Köszi
Na akkor egy kis biztosítós tanulság.

Lelövöm a poént előre, apám fogja megvenni az SV-t. Miért is?
Nekem a legolcsóbb Casco az évi 100K körül van vagy eszemet feltételek vannak (30%/500k önrész), míg neki JOBB feltételekkel évi 50K-ra hoztunk ki egyet.
Allianz lett a vége 10%/100K önrésszel évi 50k-ért. Végigbújtam 600 dokumentumot, ebben nincs buktató, hogy "csak garázsból", "csak riasztóval", stb.

Ami viszont érdekes, hogy a KGFB mindkettőnknek ugyanannyi: 21/év, Wabard.

Budmyke kedvéért: a markolatfűtés pénteken érkezik a kereskedőhöz és beszereli .
Jövő héten vizsgázik a Sáska (ez lett a neve), utána hét végén szeretném elhozni.
Ja,MV Agusta.............

Izzítom a spant a NASA-betörésre.Valszeg a leselejtezett űrsikló keréknyomásellenőrző bizgeréje a project célpontja.
Tank, váz egy része,fejidom gyári a többi izé...... végülis gyári.
Gixxer első komplett felnivel ducati monster hátsó ha jól tippelek és lengőkar bekötése.Végülis nem vészes.
Izzítom a hegesztőt.