Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva.Mi a pálya?
Szevasztok
Dozer koma.pont gondoltam rád.Haverodnak nem jött be a villahíd?
dozer fór prezident!
dozert a parlamentbe
A lapátot inkább a kezükbe kéne tenni, hogy le lehet dolgozni az okozott kárt, mondjuk 200Ft-on órabérben, hajrá
Pontosan ezek miatt mondtam hogy 98-02 közt jobb volt.De még előtte is valamilyen szinten.Csak ez a 8 év volt gátlástalan szabad rablás.Ezért is kéne legalább ezeket akiknek a kellemes 8 évet köszönhetjük nagyon lapátra tenni.
Szerintem meg nem gondolják végig. Sokan úgy vannak, hogy ha ők elvesznek egy keveset, akkor is marad bőven elég. De mivel sokan vesznek el keveset az már sok...
Végső soron a politikusnak az az érdeke, hogy újraválasszák, hiszen akkor marad döntési pozícióban. Ehhez viszont az kell, hogy az embereknek jó legyen (vagy legalábbis úgy érezzék, jó nekik...) Szóval a direkt sanyargatás nem kifizetődő.
Ez tényleg így van legalábbis a lefizetős rész..........,de nem lehet nem észre venni, hogy hosszabb távon ez kinek szolgálhatja az érdekeit.....csak a lelketlen önző "vezetőink" kivétel nélkül az összes, nem nézi még azt sem, hogy ki fizeti le őket csak dőljön a lé......lehet, hogy mi is elfogadnánk a jattot, de talán megnézném kitől és talán érdekelne, hogy a népet akit magam alatt tartok ne gyötörjem a végletekig.....a legtöbb környékbeli országban így van mert bár ott is korruptak, de hagyják élni a népet......
Ennyi
Naná hogy én is annak adnám a közbeszerzést aki többet jattol.
Na jó, nem bírok nem hozzászolni.

Szerintem nincs semmi felettes vezérlő elv. Mindenki csak a saját hasznát nézi. Nemscak "fent", hanem "lent" is, csak éppen a vezetés döntései többeket érintenek.

Nem kell összeesküvés elméleteket gyártani. A legtöbb rossz döntés tényleg emberi önzőségből és hülyeségből, valamint súlyos információhiányból adódik. Alacsonyabb szinten illetve speciális területeken (távközlés) van szerencsém látni ilyeneket.
Szerintem meg ez is benne lehet, mivel kis hazank eleg jol all pl edesvizbol es mint tudjuk ez aranyat erhet nehany evtizeden belul
már ez is politika, de csak azért írtam, hogy ne gondoljuk, hogy ami történik az hozzá nemértésből vagy valami más blődségből adódik......senki nem hülye a vezetők közül különben nem került volna oda.....egyszerűen érdek..........az már egy más lap, hogy kinek és miért érdeke ez.....
Megint indul az Off-Topic...

Biztos az eső miatt, különben mindenki motorozna...
Úgy érted:
Az ittlét "lehetetlenné" (de legalábbis nagyon kellemetlenné) tétele, ezáltal a föld/ingatlan árak lenyomása és felvásárlás?
Mondjuk a jövedéki adó és társai érthető.Ez be van hajtva.Viszonylag eccerűen és kis felhajtással.x adab benya fogy mol meg x szer y összeget utal.
A többi adót meg ÁFÁ-t el lehet síbolni de ezt nemigen.
Dehogy nincs logika a történések mögött.......szépen előre eltervezett hosszútávú forgatókönyv van........az "el lehet innen menni" komolyan értendő volt........ez a cél, az értelmesebb és tettrekészebb emberek jövőképének teljes szétzilálása és távozásra kényszerítése.......a megmaradottakkal meg majd elbánnak valahogy ......ennyire nem hülyék a "nagyok".........csak azt akarják,. hogy ezt higyjük....
Szerintem az a szörnyű, hogy nem állsz messze a valóságtól.

Emlékeztek amikor elkezdődött a szlovák meg német rendszámos mizéria? Nem az volt a reakció, hogy "gyerekek, mi itt nagyon elszúrúnk valamit, mert nem itthon veszik a kocsit", hanem az, hogy "majd jól megbüntetünk mindenkit".
Ez is hasonló begyepesedett gondolkodás. Kinyíltak a határok, verseny van. Meg kell érteni.

Gyurcsány bácsi is megmondta, "el lehet menni". Most meg már jajgatás van, hogy az embereket kiképezzük, aztán elmennek.

Abszolút nincs gondolkodás a törvények mögött. Én ezt látom. És előbb-utóbb szerintem én is szedem a sátorfámat.
A belvarosba behajtasi dijbol lehetseges bevetelt is ugy szamoltak, hogy most behajt X auto es mondjuk lesz Y a behajtasi dij, akkor X*Y bevetel lesz... Vegulis igy mukodik a piacgazdasag (szerintuk).
Hát raftingot most akár a környéken is lehet megejteni motorral.
Raftingolni megyünk

Viszont úgy látom, hogy elérkezett az idő az esőcsizma beszerzésére. Meg bájos kisérőmnek is kell valami normális esőruha...
*bonbon
én tavaly augusztusba helyeztem forgalomba az enyém asszem 1500ért meg egy bombonért megcsinálta nekem a csajszi...nem szarakodott
Hát ha fürdés a program akkor nem gáz a határig ezt a részt le is lehet rendezni.
Már ha a koszos édesvíz a vágyad.
Szerintem regadóstúl mindenestűl eleve nevetséges ez az egész... És akkor azt várják, hogy "fellendül az autópiac, fellendül az autópiac". Persze biztos fellendül, amikor az én motorom árának 10%-a kapásból regadó, ergó lehetne olcsóbb is. Amúgy is ott van a kva ÁFA rajta!

Dehát sokszor tapasztaltuk, hogy a kúrmányban nem szakértő emberek vannak. Fingjuk nincs olyan alapvető dolgokról, mint Marshall kereszt. Legjobb példa erre a benzin jövedéki adó emelése. Nincs róla egzakt kimutatásom így kéznél, de szerintem többet bukik az állam, mint amennyit nyer... Az a hülye Marshall kereszt, hát nem úgy működik, ahogy a könyvben le van írva...