Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy a sípálya szállásra nem bírtunk felmenni, amíg a kipörgésgátló be volt kapcsolva. utána meg simán. (kis Bükk-gyakorlat persze nem árt itthonról). (Nem motorról beszélek, autóról).
Amúgy ma új infót szereztem vizsga ügyben......előbb-utóbb az lesz amit már mondogatok egy ideje a sportdobokkal kapcsolatban.........ma vizsgáztattam egy gépet és mondták, hogy 1-étől már csak E jelű dobbal mehet át mert fényképet kell csatolni az anyaghoz az E jelről a dobon.........mondjuk már megvan rá a megoldás is némi felárért, de ez előre vetíti azt, hogy nemsokára a rendőröknek is kiadják ezt és ott nem lehet egy kis trükkel elkendőzni a dolgot.......és ez komoly.......csak E jelű dob vizsgázik 1 hónap múlva!
a második kép nagyon tuti :)

majd írhatnál egy hosszabb SV-DL összehasonlítót :) (a szokásos 3-4 szónál hosszabbat... mondjuk... ...2 sor?)
7 rugó körül....
sinter ferrodoba mennyiért tudsz hozni?
Minőségben melyik jobb az Ipone-nál?
ÖÖÖ, mondjuk ez azé jóóó :D
Én ezt inkább ATV-vel csináltam :D
Sanyinál sztem az enyém többet látott, bár az övé sem volt kutya...
Lehet, de a DL-ből is van ABS-es, és ott okozott meglepit.
Axen: a Shell kisebb kiszerelés, 300-as, de tudok hozni Motulból 100-ast is ami utántölthető. Szépséghibája hogy kb annyi mint a nagy.
A másik kettő normál méretű 400-as.
Ezresbe sajnos nem jó, de tudok azt is jó áron ha érdekel ;)
Ez pont azért van mert mérnek, büntetnek, aláznak. Egyszerűen elalszom 50-nel, de pályán is 130-cal.

myke által feltett kérdésre én is kiváncsi lennék.
Nekem van némi tapasztalatom................. .....egy elkottázott kanyar Visegrád és Szentlászló között .........
nekem ezt küldték anno mikor kötni akartam.
www.motorbiztositasok.hu
TEEEE! Ez nagyoooon! Mennyi volt a feles?
SASszemcrow

májki, sorry nem jött ki túl jól a lépés...De két hét múlva számítok rád
...........Mélyebb mint gondoltam...........

...........Ki fog kihúzni...............
Erdőt?......Folyót!
Hát egyelőre nem tudom. Garázsban lesz, van 2 láncom, lesz benne riasztó, de a para bennem van. A törés még annyira nem is, inkább a lopás.
A töréses se olcsó múltkor néztem és ha jól emlékszem közelítette a részletét a motornak (jó mondjuk én esetemben idősebb sv-ről van szó) . Egy új motornál biztos bevállalnám de réginél nem biztos hogy megéri.
Eleg huzos dijak
Na ja előfordul, de itt ugye amúgy is lassan lépés tempóban kerülsz. Így az enyém is látott már füvet meg sarat, csak itt olyan tempóba mész ahol tök mind1, hogy van ABS vagy nincs.

Amúgy biztos vagány dolog lehet főleg, hogy utána kell egy kis idő míg lejön.
Na ilyen feltételekkel nem biztos hogy kötnék.
Ez most csak lopáskár volt...