én mentem már ilyennel,de nem győzött meg.Mikor motort vettem tervben volt ilyen is de úgy találtam nem tud annyival többet az sv-nél mint amennyivel többe kerül.villa nem upside-down os fék se radiális úgyhogy esélye sincs rá hogy ilyenre váltsak
Én majd akkor cserélek ha:
1.lejár a hitelem (az 1 év 5 hónap)
2.sikerül eladni a sv-t vagy beszámoltatni
3.Lesz a láthatáron valami kedvemre való vas(nem zárkózok el sornégy elől sem)Sv1000 a kiszemelt vagy fazer 1000 2006-tól
4.élek még egészséges leszek
5.anyagilag megengedhetem az átállást(esetleg újabb hitel felvételét)
De amíg ezek közül csak egy is hiányzik, nem lesz új paripa
De legalább nincs becsomagolva tejfölöspohátba.
Én 2 évet adok magamnak.Ha addig megtanulok kanyarodni normálisan addigra lemegy az ára a 09-10-es speedy-knek és ha addig nem esnek darbokra veszek egyet.Ha megszívom megszívom de legalább ezt is kipróbáltam.
De mint mondtam a 10-es FZ-800 speciel még mindíg tetszik csak az ára.Huuuuuuuuuhuuuu.Nagyon kell tudnia annak a banyának valamit hogy 3-3,5 misit rászórok.
Világosbarnás de inkább félhosszú.Ja KB 40-es de lehet picit kevesebb nem érdekelt az évjárata.Aszonygya kettő motorja van nem e kell nekem fazék 7k Km el.Most néztem gödöllői 7k-val.Múlt héten volt benn matracot vett asszonykának.
Kicsi a világ.
Mit ne mondjak ez a fazék nem valami szép.Ne sértődj meg.
Amúgy csak kiteszem a lábam és a V2 bagázs sornégyre vált.A nakedesek meg idomos sportmotorra.Itt befagyott a pokol vagy mi?
Asszem én inkább felvágom az ereimet vagy világgá megyek szegény kis egyedülálló bugyikékemmel.
Ebbe a Fazerbe számolnák be az SV-t. Igazából pont ilyen Fazer tetszik és ennek minden adata tökéletes. Gyakorlatilag új motor azt mondja a tulaja, karc és pormentes, mintha a szalonba lett volna idáig. A két motorhirdetésünk között 300E ft különbség van, sajnos a Fazer tulaj úgy látja 500 Nem kétséges, h jobb motor de sztem fél milla különbség nincs közte. 300at még nagynehezen kinyögtem volna kp-ban...
Ejj nem tudom mi legyen
Hali!
Nem volt kerekezés. Kicsi vagyok még ahhoz! Meg szakadó eső is volt, úgyhogy még azt sem tudom, hogy sikerült az írás.
Majd száraz időben, egyedül kipróbálgatom, milyen lett.
Viszont jókora baleset volt a a 7es meg az érd központ felé vezető út kereszteződésében.
De sokkal nyugodtabb vagyok, hogy megcsináltad, amit meg kellett.
Köszi!
Én most töltöttem el bruttó 13 órát a csutkakormányt fogva, nem nagyon volt problémám (mármint az üléspozícióval, mással azért volt.... Majd összeszedem magam és leírom az elmúlt pár nap tanulságait)
Én majd akkor cserélek ha:
1.lejár a hitelem (az 1 év 5 hónap)
2.sikerül eladni a sv-t vagy beszámoltatni
3.Lesz a láthatáron valami kedvemre való vas(nem zárkózok el sornégy elől sem)Sv1000 a kiszemelt vagy fazer 1000 2006-tól
4.élek még egészséges leszek
5.anyagilag megengedhetem az átállást(esetleg újabb hitel felvételét)
De amíg ezek közül csak egy is hiányzik, nem lesz új paripa
Én 2 évet adok magamnak.Ha addig megtanulok kanyarodni normálisan addigra lemegy az ára a 09-10-es speedy-knek és ha addig nem esnek darbokra veszek egyet.Ha megszívom megszívom de legalább ezt is kipróbáltam.
De mint mondtam a 10-es FZ-800 speciel még mindíg tetszik csak az ára.Huuuuuuuuuhuuuu.Nagyon kell tudnia annak a banyának valamit hogy 3-3,5 misit rászórok.
Ám lehet élőben cííííp.
Kicsi a világ.
Amúgy ne temesd még őket! A szemezés nem megcsalás. (Állítólag )
Amúgy csak kiteszem a lábam és a V2 bagázs sornégyre vált.A nakedesek meg idomos sportmotorra.Itt befagyott a pokol vagy mi?
Asszem én inkább felvágom az ereimet vagy világgá megyek szegény kis egyedülálló bugyikékemmel.
Ejj nem tudom mi legyen
Na mindegy meg 140 km es agyiko.
Nem volt kerekezés. Kicsi vagyok még ahhoz! Meg szakadó eső is volt, úgyhogy még azt sem tudom, hogy sikerült az írás.
Majd száraz időben, egyedül kipróbálgatom, milyen lett.
Viszont jókora baleset volt a a 7es meg az érd központ felé vezető út kereszteződésében.
De sokkal nyugodtabb vagyok, hogy megcsináltad, amit meg kellett.
Köszi!
Neeeee!