Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a szezont lehúzom vele, ha nem kényelmes, átalakítom, ez a terv. Egy szezon alatt hozzá kell tudni szokni.
Amúgy a GS-es üléspozícióhoz képest a kormány kb. 3 centivel van lejebb így érzésre (a szalonban "kapaszkodtam" a levegőbe, úgy próbáltam).
eRRŐL BESZÉTEM!
A honalj is bogaras lesz ilyennel
Van ilyen lehetőség is de ez baromi szarul nézne ki
akkor már nekem sem volt gáz.
simán megtanulok úgy fészkelődni rajta hogy minél kényelmesebb legyen
max a tenyerem újaim zsibbadnak el,azzal nem tudok mit kezdeni
Nekem nem fájt a kezem a cseszneki túra után sem. Ja nekem is tacskó kormányom van?
súgok:
az első hosszabb túra után a csuklód, karod,hátad romokban lesz,és könyörögsz egy tolókocsiért
de ha gyúrsz rá naponta akkor utána no problem
Ja, akkor előre is gratula :)
Akkor megyek a gépért és rögtön kisebb túrázásra a balaton környékére.

Csak puhatolózom kormány ügyben. Miután nem mentem még huzamosabban ilyen géppel, nem tudom milyen lesz, de sok helyen elhangzott hogy átalakítják. Szeretném tudni, hogy mik a lehetőségek, ha egyszer erre kerül a sor. Ami persze nem biztos.
Mar nekem is "tacsko" kormanyom van
Ha eleg sufni lenne...es max 2-3 centit tudnal emelni vele. Regebben volt ilyen gyari rendelheto kormanyemelo megoldas a csutkahoz...
Akkor minek vettél S-est? Full idom és tacskó HD kormány?
Hát haver tukmálja a ZX6RR-t, meg szemezgetek egy YZFr6 és egy YZF R1-vel! De semmi konkrétum! Lehet még egy két szezon Suzzym-é!
Nagyon jó hasonlat.
Ha jól számoltam akkor péntek
Próbáld azt + elképzelni, amit leírtál

Na, mostmár Te is rájöhettél, h úgy nézne ki mint egy szerencsétlen csepel camping bicikli
Miért, mi lesz akkor? :)
Túrakormánnyal kapcsolatban amúgy olyat senki nem próbált, hogy egyszerűen esztergáltatott két "magasított" csutkakormányt valahol?
Vagy ez nem olyan egyszerű és olcsó, mint ahogy én gondolom...
Van 4 napja az időjárásnak, hogy megjavuljon és utána még 3 napig nem romolhat el.
GSXR - YZFR- ZXR ? 600-750-1000?
Semmi extra csak vívódom! Gondolkodom egy sportosításon! Nincs konkrétum de 2004-5 lenne a cél, ha sport!
Milyen evjarat, ha szabad kerdeznem?
4 hengeres, idomos!
hát ez má megin milyen ajánlat
45.000 volt a has+két oldal idom
50.000 volt a teljes fényezés (fej+tank+oldal+has+farok...)