Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor új motort akartam venni és hozzá oldalidomot akkor a boltos srác felajánlotta, hogy megrendeli a legolcsóbb gyárit ( szín függő az ára ) a spare. suzuki.hu-n és 10 000 ft-ért lefujják gyöngyházfeketére mint a motor színe , gondolom az ár azért lett volna ennyi mert új motort vettem volna náluk és még a kutyacsontot cserélték volna ki 10 000 ft-ért, hogy a lábam is leérjen teletalpal. így 70 000 ft lett volna a gyári oldalidom.egy kérdést neked is megérne. végül is amit megvettem 3 hónapos motort azon meg már minden rajta volt oldalidom bukógombával, üléstakaróval, fokozatkijelzővel együtt.
kb csak a festék 10000+a füller 1000+a szakibácsi díja.De általában a füllert bele szokták vonni a munkadíjba.
Oldalanként 15 a fényezés? Azért az odaver . Én úgy terveztem hogy egy ilyen "ruha" megvan 50-ből.
Odzsee-nak van azt hiszem Dúzs féle idom.....de a Dozer által linkelt sem rossz ha jól néz ki......főleg az ára...bár a fény rá kb 15 rugó oldalanként normális fényezőnél...
Most komoly, hogy a bal + jobb + alsó idom összesen 15000Ft? Elég olcsónak tűnik nekem. Tudom még fényeztetni kell.

Van valakinek ilyesmi? Csak hogy megnézzem hogy néz ki fényezve a motoron.
ennyit biztosan:
Sziasztok.........
50 ezernél mik a kötelező szervizek?
és kb mennyit mennek el ezek a gépek?(km ert)ha csak túrázni használja az ember és nem gyilkolja?
az első értelmes gondolatod
mondjuk azóta feljebb emeltem és a "lyukas" helyekre lesz még takaró lemez
jahh nekem van innen 1 hasidomom ami ugye az oldalidom szettel mutatna igazán.tSanya szerint hülyén néz ki de nekem akkor is teccik és kész
adatlapomon megtekinthető
erre majdnem minden ujdonsült sv tulaj vágyik.
Vannak pályaidomok amik egész olcsók
pályaidom
mondjuk kicsit kiáll itt-ott kicsit annyira nem passzol de nem vészes.Jobb mint a gyári 112 000 magyar dollárért
Utángyártott oldalidomot csináltatott már valaki? Címet, árat, tapasztalatot megosztaná nekem? Szeretnék egy ilyet.
Nem semmi.Motorral.Ebben az időben.
Bár jellemző hogy ma k motorossal találoztam.Egy simossal és egy HD-ssel.
Vízhűtés?
Most jöttem meg Szlovéniából. Úgy tűnik az SV motorcsónakként is beválik...
Köszönöm a segítséget! A link alapján sikerült összevarázsolni!
sör
Semmi lóerő gond nem volt, csak baromira lapos volt a fórum, gondoltam betolok egy speedgép poént! Látom felélénkült a dolog!

Suzzy-t eladni? SOHA!

Naked SV 650! A legjobb dolog a világon! (Holtversenyben a pinával és a sörrel!)

De hogy felélénkült a topic!
FZ800 jól néz ki.De az ára. Hujujujjjjjj.
Szerintem Zsé féle kevés a lóerő gondok.Tetézve hogy jópár napja nem ült motoron így van ideje agyalni nem motorozik.
1 fz1s 2006-tól én is bevállalnék
mi ez a drámai fordulat?
Gondolkodom egy ilyenen.Rohadt könnyű parkolni és gyorshajtással sem lesz gondom.