mikor új motort akartam venni és hozzá oldalidomot akkor a boltos srác felajánlotta, hogy megrendeli a legolcsóbb gyárit ( szín függő az ára ) a spare. suzuki.hu-n és 10 000 ft-ért lefujják gyöngyházfeketére mint a motor színe , gondolom az ár azért lett volna ennyi mert új motort vettem volna náluk és még a kutyacsontot cserélték volna ki 10 000 ft-ért, hogy a lábam is leérjen teletalpal. így 70 000 ft lett volna a gyári oldalidom.egy kérdést neked is megérne. végül is amit megvettem 3 hónapos motort azon meg már minden rajta volt oldalidom bukógombával, üléstakaróval, fokozatkijelzővel együtt.
Odzsee-nak van azt hiszem Dúzs féle idom.....de a Dozer által linkelt sem rossz ha jól néz ki......főleg az ára...bár a fény rá kb 15 rugó oldalanként normális fényezőnél...
Sziasztok.........
50 ezernél mik a kötelező szervizek?
és kb mennyit mennek el ezek a gépek?(km ert)ha csak túrázni használja az ember és nem gyilkolja?
jahh nekem van innen 1 hasidomom ami ugye az oldalidom szettel mutatna igazán.tSanya szerint hülyén néz ki de nekem akkor is teccik és kész
adatlapomon megtekinthető
erre majdnem minden ujdonsült sv tulaj vágyik.
Vannak pályaidomok amik egész olcsók pályaidom
mondjuk kicsit kiáll itt-ott kicsit annyira nem passzol de nem vészes.Jobb mint a gyári 112 000 magyar dollárért
Van valakinek ilyesmi? Csak hogy megnézzem hogy néz ki fényezve a motoron.
50 ezernél mik a kötelező szervizek?
és kb mennyit mennek el ezek a gépek?(km ert)ha csak túrázni használja az ember és nem gyilkolja?
adatlapomon megtekinthető
Vannak pályaidomok amik egész olcsók
pályaidom
mondjuk kicsit kiáll itt-ott kicsit annyira nem passzol de nem vészes.Jobb mint a gyári 112 000 magyar dollárért
Bár jellemző hogy ma k motorossal találoztam.Egy simossal és egy HD-ssel.
Suzzy-t eladni? SOHA!
Naked SV 650! A legjobb dolog a világon!
De hogy felélénkült a topic!