Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oszt cseszik szóóóóni?
Stimt :)
Láttam ma munkába jövet a kék-fehér (MTK-s ) SV-t a rakparton szép nagy hajó mellett . Úgy tűnik Zsé hazánkba érkezett
Egy ismerősömé!
2010.április 19-én a tatabányai vasútállomás parkolójából 11 és 20 óra között ellopták! A hátsó box a lopás idején nem volt fent, csak a tartó. A fékkar letört végű és az első keréknél levő sárvédő U alakban letört volt. A kipuf is kissé be volt horpadva, csúszástól sérülve. 4900 km-t futott kb. A gumik sem voltak kopva. Kérlek, segitsetek megtalálni!
Kanyar elött gáz, festés közben kis FRÖCCS!
Adsz te gázfröccsöt a visszaváltás előtt?
Ne is mond! A festők már a második helységnél tartanak ,kicsit aggódok ,nem hagynak-e ki pár munkafolyamatot!
Reggel 7 óta pakolok.
Fessé inkább ne fórumozz.
Abban a kanyarban többször mentem keresztbe ,azt hiszem nem engedtem le eléggé a hátsó gumimat.
Azért a rövid balos elötti vissza 1-es is keményet riszáltatott a valagadon! Én már vártam, hogy idom idom por por kavics! De jól kihoztad! Ezért kell pályázni, hogy legyen rutin és kanyarsebesség kezelése!
sziasztok

kérdésem lenne mindenki felé. 04es sv 650em van egyik napról a másikra beinditom kb 3perc járatás után füstölés kihagy az egyik henger puffog, nem jó!kiszedtem a gyertyákat kipucoltam kiégettem nem lett jobb.holnap veszek bele 2ujat hátha.na most ebben 42ezer km van már. a kérdésem hogy volt e valakinek már injektor problémája vele?!nagyon nem szeretnék 100ezreket ráverni.köszi a válaszokat üdv
Ering végig jobbos! nem kell a bal oldala a motornak!
Én csak néha ilyedtem meg ,először akkor amikor felvezettél és a második körben kiegyenesítettem a sikánt amit elötte az autósok jó mélyre ástak.
Na jó de bal oldalt már elég gatya a gomba.Nincs már tartalék kuplungkarom és a ruha is kopottas a balosban.
Majd felszívom magam.Idővel állok viszont nagyon rosszul.Momentán meló nincs de kevesebben vagyunk 1 fővel és valakinek ott kell lennie.Ez egyenlőre én vagyok.
De kibumlizok egy hétfőt valamikor májusban egy kakucsra az biztos.
Én is fostam! De majd a kavicságyban elengedem!

Nem kell félni! Móka ez!
A koptató lepusztítása votl a cél! Végig lestem a videót hááát elég tré időket mentem! A legjobb 1:39. De ez nagyon trágya!
Hallom naná.Mentem volna de csak egy jobbos csizmám van és még mindíg beszakad a hátam fél óra után.
Így inkább itthon tevékenykedtem.
Nameg kicsit pénzhiányos is vagyok de ezt majd megoldom valahogy.
Később ha már kialakul a munkarend talán.
Ja és fosok a pályától mint az ördög a szenteltvíztől.
Nem volt semmiféle kerekezés!

Ez minden csak illúzió!
Print screen videó nézés közben!
Na végre befejeztem a bútorpakolást! (holnap festés)
Myke ,alázásról szó nem volt , te azért maradtál le mert elfogyott a koptatód ,nekem meg egy árva karcot sem sikerült rátennem a sajátomra! Mindenesetre jó kis csapatás volt ,sajna nem csak oda ,de hazafelé is szarrá áztam ,ezért kicsit haragudtam az égiekre.
Viszont hazafelé jók voltak a kerekezések ,én elb..tam ,úgyhogy inkább nem próbálkoztam tovább. Legközelebb remélem többen megyünk! ( hallod Zoli?)
Ez most video vagy nekiálltál fényképezni?
Mer akkor még én is elmegyek melletted ha kattingatsz motorozás közben.
Amikor végre utolérem!
Csak az utolsó képet tartom hitelesnek,a többi manipulált!
Néhány kép arról amikor roadking lealáz: