Gondolkodom erősen rajta.
Asszem lusta vok de erőt veszek magamon mert a bútor tényleg nem üzlet mostanában.
Igazából sok a tökölés-próbálgatás rajta.Kéne egy eccerűbb sablont összeállítni és nem lenne gond.
Nameg itt-ott lenne pár javítanivaló a tervezésben mert ez még Béta-teszt verzió.
mé' nem ezt csinálod a bútorok helyett?......mivel kb 100X erősebb mint a "neves" gyártók konzolai és nem is sokkal randább eladható lenne akár egyedi gyártásban is....
Köszi mindenkinek.Viszont ez már nem volt nagy meló pikk-pakk megvan.
Bud én ezt mindíg tapasztalom.Mindenki elmegy mellettem.Főleg Laci.Gyors a srác nagyon.Szokok is gondolkodni hogy leszállok a gépről és megnézem mé állok.
Hellóka! Megkergettem Roadkinget Eringen! Van hova fejlődni, lealázott! De jó volt kiállatkodtuk magunkat, vidijó majd gyün csak KÓHNvertálok! Ajvé ajvé!
Meglátjuk, magát a lyukat szerintem meg tudják csinálni, engem is a görbesége zavar vègül is müködik a venti is, meg a hütövel is még mociztunk kb 200kmt ès nem igen hiányzik belöle víz csak abbòl a kis gumi csonkbòl folyt el ami végén a kupak van... csak hát ez igy nem igazán egeszsèges...
Nameg mivel ma sem meg tegnap sem mentem sehova így kicist alkottam mert viszketett a kezem.
Tudom marha vagyok hogy ennyit barkácsolok de ez KB egy tekercs kacsaszalag ára szinterrel együtt így megoldottam.
Aki gondolkodik hogy a napozóágy/napernyő hol lesz azzal közlöm tervben van nyugalom.
Kicsit széles de szerintem bőven jó.
Azt láttam csesznek felé.
Nekem csak egy lámpám van.
Asszem lusta vok de erőt veszek magamon mert a bútor tényleg nem üzlet mostanában.
Igazából sok a tökölés-próbálgatás rajta.Kéne egy eccerűbb sablont összeállítni és nem lenne gond.
Nameg itt-ott lenne pár javítanivaló a tervezésben mert ez még Béta-teszt verzió.
Bud én ezt mindíg tapasztalom.Mindenki elmegy mellettem.Főleg Laci.Gyors a srác nagyon.Szokok is gondolkodni hogy leszállok a gépről és megnézem mé állok.
Ügyes jó kezed van hozzá!
Tudom marha vagyok hogy ennyit barkácsolok de ez KB egy tekercs kacsaszalag ára szinterrel együtt így megoldottam.
Aki gondolkodik hogy a napozóágy/napernyő hol lesz azzal közlöm tervben van nyugalom.
Kicsit széles de szerintem bőven jó.
Plusz találtam egyet angol ebayon.
link
Ricsibonto,sugo,és a többinél nincs?
Ha valamelyikőtök véletlenül rejteget otthonában 1 db bal első lábtartót akkor azt tessék átadni nekem!
Köszönöm