Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is onnan van
én is úgytom h a vázhoz szokták, nem ismerem a régi sv vázát, lehet annál oda kell
megjöttünk....jó volt, majd lesz még pár kép:
De jó hogy beraktad ezt a linket,nekem is kéne gomba.A képen pont egy régi sv van,de azt nem értem hova van fogatva,a blokkhoz ha jól látom?Nem a vázhoz szokták?
Kelomotornál volt akcióban.Most a shoxban is láttam de drágábban.15900.- ért.
Most nincs de KB 2 hét és lesz.9-10e Az árfolyam miatt most.Edig 8e volt.
kérni?
itt tudod megnézni:link
vagy ezlink
Nem tudnál kérni egyet tőle?
Zoli! Van még visszahajlós váltókarod? Vagy tudsz szerezni? Mennyibe kerül? Linket, vagy képet tudsz küldeni?
Bocs a sok kérdésért!
Egyébként nem úgy volt, hogy te is ott leszel tegnap?
van egy mester itt hajdusámsonban aki 5000ért hirdeti a gombákat amiket gyárt... meg asszem kiput is csinál
hol? nekem is kellene...
Gombat speciel 12e korul vettem.
a gomba is egy huszas, meg egy új hűtőt csináltatni is! (csak vicceltem)
Biztos hogy javítható nem gáz.Gomba védte volna.
olcsóbb csináltatni egyet
meeeeeennnyiii? 60 rongy? ne fàrassz mert tökön szùrom magam! apòs kölcsönkérte, kiment meglátogatni a haverjait a horgásztónál, azt bele csùszott a hátsò kerèk valami traktor nyomvájuba,leèrt az alja és rögtön eldölt kb5 el ment... és pont valami kemény agyag kupacra dölt ès a hütö ért le... kb 3-4 cmt elcsavarodott, rányomta a blokkra a ventillátort, a hütö jobb felsö sarka meg elengedett (betöltö kupaknâl)... Majd 7fön elviszem hátha javítható...
szia !
a dobhoz műbizonylatot is kaptál ? E betű hol van benne ? csak azért kérdezem mert a haveromnak régebbi martin dob van fent és az még nem E betűs volt és most viszi a nyáron műszakira. esetleg a műbizonylatot ha van egy másolatot tudnál küldeni róla ? nekem van akrapovic műbizonylatom legfeljebb azt elviszi magával.
Ez a sok Lőn meg vala! Ez a baj a könyvemmel is! Olvastam csak a vége szar! Most írok egyet de már a teremtésnél elakadtam!

"Bácsi bácsi mikor jön Isteeeen?"

Szabadon innen: ÚRISTEN@MENNY.HU
hát ezen beszartam vala
60.000.- ért volt itt az apróban! De mi történt?
halihò! Nem tud valaki véletlenül k4es sv 650hez bontott hütöt? vagy ha valaki vett mostanàba kb milyen árba volt?
Van az az összeg amiért! Nekem az!
, Te egy állat vagy
hello,akinek van eladó sv 650-je 25kw-os papirral, az lécci szóljon már mert érdekelne.
Bizony mondom néked ez nem motorozás, csak lassan reszeljük a térdünket mindenféle síkfelületre felhordott szilárd útburkolaton, amely forgalomtól elzárva vala!

Hente eon tiluttuá minket az motorozás heveny érzeteitől vala, smondá nékünk az valót: Ki hétvégén motorozni merék vala oz megnyitá az ő haragját és végtelen pörölyével lesújtá vala az halandók nyakára, miközén az szószökkenés hagyá el foga kerítésit:

"köcsögök nemotorozatok máááá"

Bocsi Henti Tesa, de megvolt már beszélve a baleseted elött, hogy ha roadking és én is ráérünk akkor pályázunk egyet és ez most lett vala!

Ne hari, esküszöm nem motorozom amíg nem lesz kész a tied!