De jó hogy beraktad ezt a linket,nekem is kéne gomba.A képen pont egy régi sv van,de azt nem értem hova van fogatva,a blokkhoz ha jól látom?Nem a vázhoz szokták?
Zoli! Van még visszahajlós váltókarod? Vagy tudsz szerezni? Mennyibe kerül? Linket, vagy képet tudsz küldeni?
Bocs a sok kérdésért!
Egyébként nem úgy volt, hogy te is ott leszel tegnap?
meeeeeennnyiii? 60 rongy? ne fàrassz mert tökön szùrom magam! apòs kölcsönkérte, kiment meglátogatni a haverjait a horgásztónál, azt bele csùszott a hátsò kerèk valami traktor nyomvájuba,leèrt az alja és rögtön eldölt kb5 el ment... és pont valami kemény agyag kupacra dölt ès a hütö ért le... kb 3-4 cmt elcsavarodott, rányomta a blokkra a ventillátort, a hütö jobb felsö sarka meg elengedett (betöltö kupaknâl)... Majd 7fön elviszem hátha javítható...
szia !
a dobhoz műbizonylatot is kaptál ? E betű hol van benne ? csak azért kérdezem mert a haveromnak régebbi martin dob van fent és az még nem E betűs volt és most viszi a nyáron műszakira. esetleg a műbizonylatot ha van egy másolatot tudnál küldeni róla ? nekem van akrapovic műbizonylatom legfeljebb azt elviszi magával.
Bizony mondom néked ez nem motorozás, csak lassan reszeljük a térdünket mindenféle síkfelületre felhordott szilárd útburkolaton, amely forgalomtól elzárva vala!
Hente eon tiluttuá minket az motorozás heveny érzeteitől vala, smondá nékünk az valót: Ki hétvégén motorozni merék vala oz megnyitá az ő haragját és végtelen pörölyével lesújtá vala az halandók nyakára, miközén az szószökkenés hagyá el foga kerítésit:
"köcsögök nemotorozatok máááá"
Bocsi Henti Tesa, de megvolt már beszélve a baleseted elött, hogy ha roadking és én is ráérünk akkor pályázunk egyet és ez most lett vala!
Ne hari, esküszöm nem motorozom amíg nem lesz kész a tied!
itt tudod megnézni:link
vagy ezlink
Bocs a sok kérdésért!
Egyébként nem úgy volt, hogy te is ott leszel tegnap?
a dobhoz műbizonylatot is kaptál ? E betű hol van benne ? csak azért kérdezem mert a haveromnak régebbi martin dob van fent és az még nem E betűs volt és most viszi a nyáron műszakira. esetleg a műbizonylatot ha van egy másolatot tudnál küldeni róla ? nekem van akrapovic műbizonylatom legfeljebb azt elviszi magával.
"Bácsi bácsi mikor jön Isteeeen?"
Szabadon innen: ÚRISTEN@MENNY.HU
Hente eon tiluttuá minket az motorozás heveny érzeteitől vala, smondá nékünk az valót: Ki hétvégén motorozni merék vala oz megnyitá az ő haragját és végtelen pörölyével lesújtá vala az halandók nyakára, miközén az szószökkenés hagyá el foga kerítésit:
"köcsögök nemotorozatok máááá"
Bocsi Henti Tesa, de megvolt már beszélve a baleseted elött, hogy ha roadking és én is ráérünk akkor pályázunk egyet és ez most lett vala!
Ne hari, esküszöm nem motorozom amíg nem lesz kész a tied!