Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ment válasz!
Az biztos,egy Ducatinál a blokkból jön a zaj nem a kipufogóból!
Olyan a szárazkuplung hangja,mintha teleszórtad volna a blokkot egy marék tízes anyával !

http://youtu.be/wohS7wDGIeE
Nekem jó!
Fent van máá az új virsli a gépen. Most megyek 1 karikát
Ja, mire visszahegesztettem a gyertyapipát lefújták, mert hogy egy emberért nem tartják nyitva...
Nemigen.Általános vélemény hogy csilliárdba kerül a szervíz és erenként kell nagyjavítást ezeken végezni.És csak a japán az igazi a többi mint totális hulladék.Se BMW se HD se olasz se Kawa se Honda se semmi.
Vagyis ahogy a jó öreg swift reklámban a komondor "nem kell neki csak a suzuki"
citellus küldtem neked egy mailt!
Mert a 749-es más blokk nedves kuplungos.
A csilingelősök a monsterek többsége ha jól tudom.
utána meg hallgathattam:"ezért a csörgésért vártunk itt ennyit?
a múltkor láttam egy 749 esest nálunk a tesco parkolóban.Na mondtam a barátnőmnek ezt megvárjuk míg elindul mert meghallgatjuk a hangját.Elindította a gazdája de kipufogó hangot nem is hallottam csak valami csörömpölést.....
Szerintem ez barokkos túlzás!Mondjuk sportgépet nem vennék,Monstert meg csak akkor,ha nem lenne SV-m és tele lennék zsetonnal!
Ja és az olaj drágább hozzá literje mint egy komplett Gixxerblokk.
okés!
A hozzáértők azt mondják kigurulsz a kereskedésből már hallod hogy peregnek a csavarok belőle az Hungáriára érve meg már csak két oldalidom és egy kormánycsutka marad belőlük.
ne is kérdsezzed
Egészségükre!
A külalak miatt vagy inkább ne is kérdezzem?!
asszem már az új nem száraz kuplungos szal jöhet
teccik a tl is nagyon is de Sanya szerint sok vele a gond
ducattit akkor sem vennék ha tehetném
következő motornak (ha lesz olyanom egyáltalán) a nagytesót céloztam meg:sv1000.Kényelmes ,erős szép
végülis burkolat nem is kell...csak elgondolkoztam rajt a
Utcán is sokan járnak idomossal.
848 vagy 1098 nem tetszik?
Nekem is,de nem vennék mert nem járok pályára......
Áldom az eszem hogy nem idomossal borultam.Egy 10e-res kormányon meg egy fékkaron kívül lenne fejfájásom.
a sornégy nem hoz lázba