Nem nagyon szeretnék beledumálni, meg lehet hogy csak S-est vennél, de ez totál kockázatmentes: http://kepesmotor.hu/suzuki-tu...
Egyébként mit lehet tudni a Hondáról?
én azon gondolkozok - nincs most időm maps-ezni, csak ide irkálni -, hogy ha az 577-en lemegyünk a "túloldalon" (nekem az is tetszett), akkor lehet-e úgy körbemenni (ésszerű km-en belül), hogy donovalyra észak felől föl, besztercebányának le, majd megint 577 föl a parkolóig :).
Tankolás a találkaponton ami ugyis benzinkút az alap.És előre tisztázni kéne hogy 200-240 Km-re egy tankolópontot beiktatni és nem lesz gond.
Én pl intettél hogy menjek és rétságnál és parassapusztán a gyorsban találtam magam majd egy piroslámpa valahol szlovákoknál és megint össze lettem keverve.
De azé jóvolt hellyel-közzel
Egyátalán nem veszik fel. Hivatkozási szám megvan, abban nincs hiba.
Ebből nekem igazából az jön le, hogy nem célja, hogy nekem (vagy bárkinek) eladja a cuccokat. Majd kíváncsi vagyok mit szól, amikor azt is benyögöm, hogy föggetlen szervízben át szeretném nézetni. Meg aztán próbakört is mennék vele.
Más:
Továbbra is tudok nagyon jó helyről "aranyat érő" 1 éves Honda Deauvillet. Valaki itt kérdezte a múltkor.
Reggel óta hívom kb. 20 percenként a megadott 2 számot, egyiket sem veszik fel. Gyanítom igaza van annak, aki azt írta, hogy ezek már előre lefutott meccsek és a telefonszámok/elérhetőségek csak "mutatóban" vannak kint.
Hát indulás előtt 10 perccel kereket 30 motort számoltam. Ennyire nem igazán számítottunk.
Aztán kavarodás lett abból, hogy meg akartuk várni a végét, de erre az eleje továbbment. Mind1, lényeg hogy kiértünk, gurultunk, elvileg trafiba se futottunk bele.
Kint nagyon gáz lett idén ez a minden harmadik faluban trafi, és állandó 50-es sebesség.
Asszem minket követtél
Nem volt semmi gond.
Igazából a szlovák szakasz egy idő után tök unalom, ráadásul menni sem lehet a sok falu és háromlábú veszély miatt. Itthon üdítő tempóra lehetett váltani a 2/M2-őn
gyors-közepes-lassú: Rétságnál akkora volt a kavarás, h ki áll ki tankolni és ki nem, illetve a tankolás az egész csoportra vonatkozik vagy csak azokra, akiknek kell, hogy a lassú csoportból valamelyik gyorsba kerültem át hipp-hopp. :-) szerencse, hogy csak kresz szerint volt gyors, nem _annyira_.
hello, semmi gáz, én ugyanezt akartam mondani, bocs h köszönés nélkül leléptem... én ugyanis az utolsó csoporttal indultam, és mikor az volt, h már indulunk, akkor fr megvásárolt majd megevett egy kb 8x50cm méretű szendót... szépen megvártuk, erre kitalálta a banda, h Besztercebányán még fagyizás is van. én - sorry - intettem és egyedül hazajöttem, először a szentmihályi úti lámpánál raktam le a lábam :) Láttam a társaság másik felét a határnál, de én csak huss. Bocsi! Aztán sokáig jöttem együtt valakivel, de nem tudom, ki volt. Remélem nem éreztétek hajszolásnak, én normál követési távolságnak szántam. Jól éreztem magam, köszi a szervezést is mindenkinek, meg minden! (Egyébként a másik irányban is tök jó volt a terep).
hzolee.
Bocs hogy elslisszoltunk kerestelek én de lenn voltál Tökiék meg indultak én meg magamba voltam pöttyet fordulva.Még láttalak is parassapusztán csak nem álltál meg.Bocsi hogy köszönés nélkül leléptem.
Nincs valakinek elfekvőbe 2006os 650es első henger szelepdekli,
valamint szintén első henger kipuf könyök?