Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőbe 2006os 650es első henger szelepdekli,
valamint szintén első henger kipuf könyök?
Helló!

Nem nagyon szeretnék beledumálni, meg lehet hogy csak S-est vennél, de ez totál kockázatmentes:
http://kepesmotor.hu/suzuki-tu...
Egyébként mit lehet tudni a Hondáról?
én azon gondolkozok - nincs most időm maps-ezni, csak ide irkálni -, hogy ha az 577-en lemegyünk a "túloldalon" (nekem az is tetszett), akkor lehet-e úgy körbemenni (ésszerű km-en belül), hogy donovalyra észak felől föl, besztercebányának le, majd megint 577 föl a parkolóig :).
Nem gáz!

De azért köszi
Tankolás a találkaponton ami ugyis benzinkút az alap.És előre tisztázni kéne hogy 200-240 Km-re egy tankolópontot beiktatni és nem lesz gond.
Én pl intettél hogy menjek és rétságnál és parassapusztán a gyorsban találtam magam majd egy piroslámpa valahol szlovákoknál és megint össze lettem keverve.
De azé jóvolt hellyel-közzel
zsír, teccik
Kakucsring, kicsit más szemszögből:
http://youtu.be/mt33P2sPDVc
vagy tele tankkal érkezni :-).
Egyátalán nem veszik fel. Hivatkozási szám megvan, abban nincs hiba.
Ebből nekem igazából az jön le, hogy nem célja, hogy nekem (vagy bárkinek) eladja a cuccokat. Majd kíváncsi vagyok mit szól, amikor azt is benyögöm, hogy föggetlen szervízben át szeretném nézetni. Meg aztán próbakört is mennék vele.

Más:
Továbbra is tudok nagyon jó helyről "aranyat érő" 1 éves Honda Deauvillet. Valaki itt kérdezte a múltkor.
Legközelebb próbáljunk meg egyszerre induláskor tankolni...
Legközelebb próbáljatok meg menet közben tankolni.
Érdemes felvenni a kapcsolatot egy ilyen gép tulajdonosával.
jah elég fura volt az ürge... mondhatni lekezelő... nem akarta eladni a gépet... de ennek fél éve kb
a hivatkozási szám alapján tudják h melyik motorról van szó azt írd fel, mondd be. elsőre nekem se vették fel...
Reggel óta hívom kb. 20 percenként a megadott 2 számot, egyiket sem veszik fel. Gyanítom igaza van annak, aki azt írta, hogy ezek már előre lefutott meccsek és a telefonszámok/elérhetőségek csak "mutatóban" vannak kint.
jaja, csak Sanyitól az volt az utsó mondás, hogy Rétságon nem állunk meg. Aki akar álljon ki tankolni, de teljes megállás nincs .
Hát indulás előtt 10 perccel kereket 30 motort számoltam. Ennyire nem igazán számítottunk.
Aztán kavarodás lett abból, hogy meg akartuk várni a végét, de erre az eleje továbbment. Mind1, lényeg hogy kiértünk, gurultunk, elvileg trafiba se futottunk bele.
Kint nagyon gáz lett idén ez a minden harmadik faluban trafi, és állandó 50-es sebesség.
Katayunga honlapján fenn van a szám.
Tök ciki, de se a telefonszámot, se a weblap címét nem jegyeztem meg.
Zoli32 talán emlékszik rá, vagy az aki innen megadta nekem is.
Hello!

Asszem minket követtél
Nem volt semmi gond.
Igazából a szlovák szakasz egy idő után tök unalom, ráadásul menni sem lehet a sok falu és háromlábú veszély miatt. Itthon üdítő tempóra lehetett váltani a 2/M2-őn
gyors-közepes-lassú: Rétságnál akkora volt a kavarás, h ki áll ki tankolni és ki nem, illetve a tankolás az egész csoportra vonatkozik vagy csak azokra, akiknek kell, hogy a lassú csoportból valamelyik gyorsba kerültem át hipp-hopp. :-) szerencse, hogy csak kresz szerint volt gyors, nem _annyira_.
hello, semmi gáz, én ugyanezt akartam mondani, bocs h köszönés nélkül leléptem... én ugyanis az utolsó csoporttal indultam, és mikor az volt, h már indulunk, akkor fr megvásárolt majd megevett egy kb 8x50cm méretű szendót... szépen megvártuk, erre kitalálta a banda, h Besztercebányán még fagyizás is van. én - sorry - intettem és egyedül hazajöttem, először a szentmihályi úti lámpánál raktam le a lábam :) Láttam a társaság másik felét a határnál, de én csak huss. Bocsi! Aztán sokáig jöttem együtt valakivel, de nem tudom, ki volt. Remélem nem éreztétek hajszolásnak, én normál követési távolságnak szántam. Jól éreztem magam, köszi a szervezést is mindenkinek, meg minden! (Egyébként a másik irányban is tök jó volt a terep).
Ha előttem mentél be nekem jobbról és visszanéztél, akkor de
Ja.Őőőő most úgy néz ki vonaztoznak költségcsökkentés miatt de adom nekik a rendelés oldják meg.
Csak mert hozhatnál cserébe egy clubman kormányt! :D
hzolee.
Bocs hogy elslisszoltunk kerestelek én de lenn voltál Tökiék meg indultak én meg magamba voltam pöttyet fordulva.Még láttalak is parassapusztán csak nem álltál meg.Bocsi hogy köszönés nélkül leléptem.