Ja.Jó volt meg szép is volt.Bár picit vegyes a kép nálam.Kétszer azért még senki sem feküdt ezen az úton egy nap.
Egy pár csizma meg jó sok karc és egy kormány a mérleg.Bár lehet kiegyengetem a kormányt.
Meg kéne már tanulnom rendesen kanyarodni.
Nem, nem, inkább én köszönöm az információt!
Felhívom, ha megengedi hogy elvigyem szervízbe, elviszem, ha nem engedi, akkor felejtős.
Nem tudsz amúgy segíteni ebben esetleg? Mégis csak helyibéli vagy.
Sanyiék 577-en vannak,azért nem éred el szerintem.amúgy nekem is volt ilyen a sok mosástól még a kulcs sem akart belemenni,de egy kis wd40 és már müködik is.bár lehet a tiednek más a baja.
sos
itt állok zuglóban az utcán a motorral amiek besz*rt a gyújtáskapcsolója. Nem bírom elfordítani a kulcsot. Sanyit nem érem el...valakinek valami építő jellegű ötlete estleg?
307435870
Voltam már ott kint náluk.Volt lehetőségem szétnézni.Akkor mi is motort vittünk oda.Találtam egy gixert.Szerintem az patent gép volt.Mindenképpen meg kell nézni,beindítani,meghallgatni.Nem feltétlenül szar a gép.Én kipróbáltam a sajátom,jól ment,és 3 hónap múlva mégis megállt alattam. Pedig én vigyáztam rá.Kawa volt,kawa kereskedésből.
Igen, ez bennem is felmerült, többek között ezért is félek és köszönöm a segítségeteket! Én is valahogy úgy vélem, hogy a "magyar mentalitás" az kábé olyan, hogy ha tudom hogy 2 hónap múlva elviszik a gépet, akkor csak azért is olaj nélkül használom üveghangon.
Annyiban maradtam "magammal", hogy csak akkor fogok lemenni, ha megengedik a szervízes átnézést és a próbautat.
Ha egy ember tudja, hogy le fogják foglalni a járművét, nem fog vigyázni rá. Nincs benne túl sok km, de azért érdemes lenne bevinni a motort a rodeo ride-hoz. Ők a hivatalos suzuki kereskedés és szervíz Kecskeméten.
A Kiskőrösi úti telephelyen nagyon jó ismerőst kell keresni ahhoz, hogy normális járművet vegyél. Ami jó állapotú, ahhoz protekció kell, a rosszabbakat meg tudod venni. Nem tudom, mi a motor buktatója, de legyél észnél. Ha tökéletes lenne, nem kellene hírdetniük.
Egyébként a használtak között "nem egy" ilyen Merkantilos van fent, amelyek mostanában (pár hete) kerültek fel. Elmondásod alapján akkor most jutott oda a dolog, hogy elkezdjék kiszórni őket. Furcsa, hogy ennyi SV ugyanannál a finanszos csoportnál van, de gondolom a Suzukival van/volt szerződésük.
Azt hogy állapítom meg "ránézéssel" hogy törött volt-e? Vagy hivatalos úton?
Válaszodból úgy érzem, hogy akkor nagyon észnél kell lenni.
Viszont akkor az a véleményem, hogyha nem engedik, hogy megvizsgáljam rendes szervízben és azt sem hogy menjek vele, akkor felejtős.
Nagyjából ez jött le nekem abból, amit írtál.
Esetleg elképzelhető, hogy tudnál segíteni?
Én véletlenül tudom hol van ez a hely kecsón.Érdemes nagyon átnézni a gépet.Vannak a telephelyen szép gépek,de találtam közöttük hulladékot is.Az hogy a képek téliek nem mérvadó.Van egy hosszú folyamat,aminek a lezárultáig nem adhatják el a gépet.Így lehet hogy már a télen náluk volt,de csak most kezdhették el hirdetni.
hát kipróbálni sztem se tudod, mert általában kivonják a forgalomból míg tárolják. alap dolgokat meg tod nézni. keres rá gugliban h hsznált motor vásárlás tippek, én annak idején onnan tudtam mit kell megnézni... volt-e törve... gumi, féktárcsa, fékbetét jó-e...de ha annyi van benne mint amit leírtak akkor éppen be van járatva...
Sziasztok!
Mutattam nektek ezt a gépet: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s-3793540
Banki visszavett és "szeretném" megvenni, hacsak a "haverok" eddig nem vitték el és csak az "illúzió" kedvéért van fent a reklám.
Soha nem vettem még ilyen helyről semmit, de esélyesnek tartom, hogy nem fogok tudni próbautat menni és talán még abba se mennek bele, hogy viszgálatra elvigyem/elvigyék egy közeli márkaszervízbe. Erről mi a véleményetek? Így gondolom nem szabad belevágni.
A másik kérdésem, hogy Kecskemét környékén nincs valaki, aki tudna segíteni nekem megvenni, átnézni, esetleg tárolni, stb.? Természetesen nem ingyen.
Nekem amúgy az is furcsa, hogy télen készült a kép és a hirdetés csak most került fel.
Amúgy semmi komoly.
Tök béna és balfasz vagyok ennyi történt.
elestél?remélem nem lett komoly baj se a motoron se rajtad!?
Egy pár csizma meg jó sok karc és egy kormány a mérleg.Bár lehet kiegyengetem a kormányt.
Meg kéne már tanulnom rendesen kanyarodni.
Felhívom, ha megengedi hogy elvigyem szervízbe, elviszem, ha nem engedi, akkor felejtős.
Nem tudsz amúgy segíteni ebben esetleg? Mégis csak helyibéli vagy.
itt állok zuglóban az utcán a motorral amiek besz*rt a gyújtáskapcsolója. Nem bírom elfordítani a kulcsot. Sanyit nem érem el...valakinek valami építő jellegű ötlete estleg?
307435870
Annyiban maradtam "magammal", hogy csak akkor fogok lemenni, ha megengedik a szervízes átnézést és a próbautat.
Akkor csak abban az esetben jöhet szóba, ha menetpróba ÉS független szervíz is mehet.
Azt hogy állapítom meg "ránézéssel" hogy törött volt-e? Vagy hivatalos úton?
Viszont akkor az a véleményem, hogyha nem engedik, hogy megvizsgáljam rendes szervízben és azt sem hogy menjek vele, akkor felejtős.
Nagyjából ez jött le nekem abból, amit írtál.
Esetleg elképzelhető, hogy tudnál segíteni?
Mutattam nektek ezt a gépet: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s-3793540
Banki visszavett és "szeretném" megvenni, hacsak a "haverok" eddig nem vitték el és csak az "illúzió" kedvéért van fent a reklám.
Soha nem vettem még ilyen helyről semmit, de esélyesnek tartom, hogy nem fogok tudni próbautat menni és talán még abba se mennek bele, hogy viszgálatra elvigyem/elvigyék egy közeli márkaszervízbe. Erről mi a véleményetek? Így gondolom nem szabad belevágni.
A másik kérdésem, hogy Kecskemét környékén nincs valaki, aki tudna segíteni nekem megvenni, átnézni, esetleg tárolni, stb.? Természetesen nem ingyen.
Nekem amúgy az is furcsa, hogy télen készült a kép és a hirdetés csak most került fel.
csekkold ezt
Üdvözlöm azt a 3 Ezredes kollégát, akikkel Dorog és Hűvösvölgy között találkoztam "elszórva" (fekete GS500).
2002-es SV 650-be milyen akksi kell? Típus? Milyen árban vannak?