Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

40-el?
Ha mész vasárnap, nem dobnál agy mélt? Lehet, hogy elkisérnélek...
Végre nem parkolóban kuplungkar csere közben kapom be a szemét alufóliás szenyámat.
Bár ami késik lassan jön fékkarom még van.
mosdó, mosogató?Aprénként árulod a házat?Költözöl hugomhoz?

Én meg lehet már nem sokáig hullámzom a vizeken, nézegetem az osztrák hoteles állásokat...Bejönne az egész nyáron motorozz az Alpokban gondolat
Akkor legyen csesznek, Biqm-el beszéltem, talán Ő jönne, jöjjön más is, Zircen a szokott hambizóban ehetünk, viszonylag hamar megkajál több ember is....
Cseszneket megnézném.Ha lehet valahogy kaotikusan lenne a jobb.
Kakucs nem tom összejön össze.Elég gáz vagyok pénzügyileg jelenleg.
Vasárnap kakucson kívül egy túra?.....csesznek vs mecsek?.....
Nekem a vasárnap mostmár tutijó,szóval ha mentek,akkor megyek én is.
Szombaton Merci találkozó lesz Kakaucson,oda is megyek,de oda családi kényszer hatására.
hát ez nem jó hír
úgy van értelme
de azzal tudja bizonyítani hogy mentem mint az állat?látszik a sebesség rajta?
Hello! Ha a kilometerorat leszerelem, akkor a huton a propeller bekapcsol-e ha eleri a bizonyos hofokot ? (Suzuki SV650 N - 2004)
ezért csinálnak videó felvételt
Nem is mondtam....
Tegnap volt egy kis szexuális élményem közterületen.
Mielőtt bárki azt gondolná és irigykedne, hogy nekem jó volt, meg kell mondjam. NEM.
Megb.szott a rendőr 3.000 Ft-ra, mert az első gumim mondhatni slick.
Te már csak tudod.Eccer mész túrázni.
valakinek nincs eladó 25kw-osa 700 ezerig?
amúgy ez mindig érdekelt hogy mi van ha mész mint az állat,és szemből levesz.de mire a rendszámot láthatná akkorra már lefékezel?
ilyen esettel találkoztatok már?és mi történt?
Ha elég gyorsan mész csak egy elmosódott foltot látnak!
Még mindig van egy valag cuccom SV-hez...
SV-s cuccok
én is figyelgetem az álló autókat,de simán eltudnak bújni ha akarnak amúgy meg én is elég ütemes tempókat nyomtam mostanába.remélem nem küldenek szép kis csekket
Na ez jó ötletnek tűnik.Őőőőőő..........frászt........csak tűnik.
Gondoltam rá h lekötöm az egyik hengert, vagy valami.
Minek kell ilyen eszeveszett mód hajtani.
Múlt szombaton én is benéztem egy ilyet. Lakott területen kívül, csendes kis fasorral szegélyezett úton vasúti átjáró, forgalom alig, kitették ugye a 40-es táblát, ahol sikerült 56-tal száguldanom, szégyelljem meg magam. Helyszínen "csak" húsz volt, ha feljelent akkor harminc. És közben még nekiállt papolni is, hogy ő három motorost láttak már zsákban, meg hogy meg kell fékezni a gyorshajtást bla bla, hát persze, konkrétan itt ahol általában a madár se jár. A Mátrában meg alig látok rendőrt, miközben állat módra előzgetnek a pályabérletre pénzt sajnáló, le-fel ingázó hegyi menők (az útmenti koszorúkból meg évről-évre több van). Így megy ez, ha kell egy kis extra pénz a megyei kapitányságnak, kivezénylik a közeget a félreeső lommbal takart 40-es táblához mérni.
Sziasztok!
Suzuki SV 650 hez keresek bontott Km órát valamint ford szám mérőt. Ha valakinek van írjon az scsaba977@gmail.com ra.

Köszi