Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FIGYELEM, uraim Tatabányán és környékén lopják a tipust, 3 napon belül 2 sv tünt el ha valaki a környéken lakik kérem keressen meg telefonon vagy msn-en kigondoltam valamit.
M2 Shell 9.00. Gyertek! :)
Bötö: a tour-osok igenis azert esnek el esöben, mert azon a hangyafasz gumin elhullanak...

Nezz meg egy esos versenyt, s nezd meg mennyire lelassitanak a derekszognel nem kisebb kanyaroknal es meg fogsz lepodni...

a csizmat be kell torni?En ilyet el sem tudok kepzelni .Ez komoly?
Asszem úgy volt hogy mek.
Kösz, megtaláltam

Leszünk egypáran...
m2... Tudtommal :) motorozz.hu kiirás..
M2-es, vagy M3-as Shell?
shellkút 9 továbbrais ugye?
én eddig 3 zsömít raktam össze, de kúton veszek akkor mellé vmit. +csoki + kóla. Kávéra megállunk vhol? Zoli ezexerint mégis jössz? Zsir! (nem mint kaja)

Akkor úgy készülök.
Tedd fel a dobozt....elég későn indulunk így szerintem nem éttermezünk....
Akkó marad a doboz.
én nem készülök ilyesmivel, jó kaja van Donovalyban, remélem megállunk ott.
Amúgy holnap szendos parti lesz vagy beülünk valahova.Mert ha szenyás felrakom a dobozt ha nem akkor itthon marad.
De ha csak ezt adják.
Ez a gép menthetetlen.......
Forma miatt valami gsr/kawa636-os féle ülés alá felhozott kipufogó stimmelne hozzá az ezüst betét carbon védőt kapna a váz allján egy állítható verseny lábtartó a förmedvény gyári helyett és a lámpát valami agresszívebbre cserélném.Kormány a pazazz féle arany pár minőségi fék/kuplungkar és polír peremű felnik.A komplett eleje gixxer arany teló a féknyegekkel nagy tárcsákkal stb.Nem is lenne már gatyiusz.Talán a tankon kéne még változtatni meg a hűtőburkolat szögletesebb amolyan Limitált B-king szerűre cserélve rajta carbonból.
a váz motor rendbe van de az egész koncepció sántít.e az,hogy a blokkon nem változtattak Osamuék azt bizonyítja,hogy jó.Ez ránk nézvebíztató.
Pedig minden tesztelőnek teccik.Mind kiemeli a szípséges formát.
Én mondjuk minden mozdítható cuccot ledobálva csinálnék belőle rendes férfias gépet csak píz kell és sok sok carbon.
Váza,blokkja,műszerfala rendben van a sok gömbölyded nőies szemetet meg kidobom.
nekem kellene.de anyagilag még fejlődnöm kell hozzá.Sok rája a zadó meg a zalkatrész se occsó hozzá.
Plátói szerelem a mienk.Busa+dozer
nem kell!
Az se rossz de az annyira nem teccik.
vagy busát, abban is
Vegyen mindenki egy gatyiuszt.Beépített kijelző van.
Na erre gondoltam.Nem tom hogy lehet megoldani.