FIGYELEM, uraim Tatabányán és környékén lopják a tipust, 3 napon belül 2 sv tünt el ha valaki a környéken lakik kérem keressen meg telefonon vagy msn-en kigondoltam valamit.
én eddig 3 zsömít raktam össze, de kúton veszek akkor mellé vmit. +csoki + kóla. Kávéra megállunk vhol? Zoli ezexerint mégis jössz? Zsir! (nem mint kaja)
Forma miatt valami gsr/kawa636-os féle ülés alá felhozott kipufogó stimmelne hozzá az ezüst betét carbon védőt kapna a váz allján egy állítható verseny lábtartó a förmedvény gyári helyett és a lámpát valami agresszívebbre cserélném.Kormány a pazazz féle arany pár minőségi fék/kuplungkar és polír peremű felnik.A komplett eleje gixxer arany teló a féknyegekkel nagy tárcsákkal stb.Nem is lenne már gatyiusz.Talán a tankon kéne még változtatni meg a hűtőburkolat szögletesebb amolyan Limitált B-king szerűre cserélve rajta carbonból.
Pedig minden tesztelőnek teccik.Mind kiemeli a szípséges formát.
Én mondjuk minden mozdítható cuccot ledobálva csinálnék belőle rendes férfias gépet csak píz kell és sok sok carbon.
Váza,blokkja,műszerfala rendben van a sok gömbölyded nőies szemetet meg kidobom.
Nezz meg egy esos versenyt, s nezd meg mennyire lelassitanak a derekszognel nem kisebb kanyaroknal es meg fogsz lepodni...
a csizmat be kell torni?En ilyet el sem tudok kepzelni .Ez komoly?
Leszünk egypáran...
Akkor úgy készülök.
Én mondjuk minden mozdítható cuccot ledobálva csinálnék belőle rendes férfias gépet csak píz kell és sok sok carbon.
Váza,blokkja,műszerfala rendben van a sok gömbölyded nőies szemetet meg kidobom.
Plátói szerelem a mienk.Busa+dozer