Jó volt ez a mai kaotikus átrohanás a szomszédba.... .....bazz, ilyen össze-vissza csürhemód még nem sikerült gurulnunk, de nagyon jó volt........ .........ezután is így lesz....gyors, közepes és lassú.....és ezeknek a keveréke
Hello! A Motorline-nál vettem Budán a régi szentendrei uton.18000 ft volt.Igazábol csak az esztétikum miatt vettem,igy pofásabb a gép.A szélvédelme nem jobb a gyárinál.Legalábbis az én 170cm-es magasságomhoz .Ha kihuzom magam ,akkor keül a fejem pont szélcsendbe.Én ezt tapasztaltam.
Zsolt te hol és mennyiért vetted a pupos plexit?ja és milyen?gondolom sokkal jobb mint az eredeti,még akkor is ha nem dőlsz rá a tankra,meg még fogyasztásban is jelentkezhet picit
Végülis ja.Ha sikerül visszaegyengetni akkor jó ha nem csere.Tényleg jó a gomba.Nélküle tank,hűtő is ment volna a levesbe így csak a pici lelkem sérült.
Mondom semmi.Csizma kuka de rajta állt a lábtartó így sz..om le nélküle lukat ütött volna abokámba.Mostmár kicsit érzem de nem komoly.
Nadrág karcos de az is csak szépséghiba.Kabát szintén.Kormány hajlott plexi karcos és kész.Gomba tette a dolgát csavart és fejet kő cserélni ha kapok ha nem akkor újat rá mert hasznos nagyon.És a váltókar az valami fenomenális.Semmi baja.
uh basszus jó hogy le nem ugrattál a gödörbe
kakucs jó ötlet,ha összejön megyek én is
bár én ma is mentem 200km,és ledöntögettem a gumit mindkét oldalt megint de tuti ha ilyen merészen döntögetek,leteszem a bukót én is nemsoká
őőőőő lehúzódtam jobbra letettem a jobb lábam......volna ha lett volna út lenéztem és reflexből bele a fékbe.Naná hogy az út szélen lévő apró kavicsra mentem és paff már rám is borult az a kvanncos motor.Na mondom fene bele azé megyek egy kört.Kár volt.Elbambultam és egyenest ki a balos szélire naná hogy kövesre viszont nem erdő hanem szakadék.Bele a fékbe.Na megint bukta.Nem próbálkoztam tovább.
Jövőhéten irány kakucs gyakorolni.
Én is sajnálom ami történt. A motor le van kakkantva. Az a lényeg, hogy neked nem lett bajod.