Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus Fater...
Én is sajnálom ami történt. A motor le van kakkantva. Az a lényeg, hogy neked nem lett bajod.
Jó volt ez a mai kaotikus átrohanás a szomszédba.... .....bazz, ilyen össze-vissza csürhemód még nem sikerült gurulnunk, de nagyon jó volt........ .........ezután is így lesz....gyors, közepes és lassú.....és ezeknek a keveréke
Tőlem.Izé egy kormány lehet kelleni fog.
nem semmi én azt hittem hogy sokkal jobb mint a gyári szélvédelme na akkor marad az eredeti ami rajta van.
Zoli ,vigyázzzáá!
Kitől veszek holnap bútort?
Hello! A Motorline-nál vettem Budán a régi szentendrei uton.18000 ft volt.Igazábol csak az esztétikum miatt vettem,igy pofásabb a gép.A szélvédelme nem jobb a gyárinál.Legalábbis az én 170cm-es magasságomhoz .Ha kihuzom magam ,akkor keül a fejem pont szélcsendbe.Én ezt tapasztaltam.

Készülök.Mindenre.
Zsolt te hol és mennyiért vetted a pupos plexit?ja és milyen?gondolom sokkal jobb mint az eredeti,még akkor is ha nem dőlsz rá a tankra,meg még fogyasztásban is jelentkezhet picit
Szerencse,hogy nem komoly és ,hogy lábon haza jutottál.Bár amilyen tulélökészlet van nálad ez nem is csoda.
úú basszus!Sajnálom.
Nemáááá.
Nekem is van fent két elesel ami tény hogy sokat számít bele se merek gondolni mi lett volna nálam ha még azok sincsenek fent.
Azért haza jutottál remélem. Már csak az a kérdés hogy 2 keréken vagy több? Mi volt a gond?
Végülis ja.Ha sikerül visszaegyengetni akkor jó ha nem csere.Tényleg jó a gomba.Nélküle tank,hűtő is ment volna a levesbe így csak a pici lelkem sérült.
Csak ismételni tudom Dipshit-et mindenki esik. Szerencsére semmi komoly ;) Moci hogy néz ki csak a kormány kapott?
Mondom semmi.Csizma kuka de rajta állt a lábtartó így sz..om le nélküle lukat ütött volna abokámba.Mostmár kicsit érzem de nem komoly.
Nadrág karcos de az is csak szépséghiba.Kabát szintén.Kormány hajlott plexi karcos és kész.Gomba tette a dolgát csavart és fejet kő cserélni ha kapok ha nem akkor újat rá mert hasznos nagyon.És a váltókar az valami fenomenális.Semmi baja.
Zoli neee! Komoly? Bakker! Remélem semmi komoly!
Dorognál lehet hogy én voltam. Nem a körforgalomnál találkoztunk Dorogon?
A túra jó volt, én élveztem, bár kár hogy zolival ez történt.
Sokat fejlődtem :D
Akinek vannak képei, juttassa már el plz!
19e alatt tudok adni neked Yuasát vagy Bannert.
uh basszus jó hogy le nem ugrattál a gödörbe
kakucs jó ötlet,ha összejön megyek én is
bár én ma is mentem 200km,és ledöntögettem a gumit mindkét oldalt megint de tuti ha ilyen merészen döntögetek,leteszem a bukót én is nemsoká
őőőőő lehúzódtam jobbra letettem a jobb lábam......volna ha lett volna út lenéztem és reflexből bele a fékbe.Naná hogy az út szélen lévő apró kavicsra mentem és paff már rám is borult az a kvanncos motor.Na mondom fene bele azé megyek egy kört.Kár volt.Elbambultam és egyenest ki a balos szélire naná hogy kövesre viszont nem erdő hanem szakadék.Bele a fékbe.Na megint bukta.Nem próbálkoztam tovább.
Jövőhéten irány kakucs gyakorolni.
amúgy mi volt megcsúsztál a szélén a salakon?
Egyértelmű saját hiba volt.Úgyhogy bánja kánya.Benne van a pakliban.
más is dobta már el a motort egy azon nap többször is.. .. aki motorozik az el is esik néha.. benne van a pakliban