Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ejj vazze hát tudsz te akkor mint állat
Sziasztok! Valaki tud nekem egy rajzot Suzuki SV 650-es hutorol (2004) persze meretekkel, szelesseg stb. koszi elore is.
Térdemet nem.Azt már leraktam.
figyelj pár kakucsolás aztán már megy is a döntögetés
még a bukot is lerakjuk,nem csak a térdünk
Ha túlélem ezt a láma időszakot lehet.Vagy csopperes leszek.Vagy inkább kötőszakkörbe lépek.
hát azt mondják a búvárkodás sem rossz
de még pár év gyakorlás és király modon fogunk tudni motorozni
Én is.
Sajnalom, hogy elestel, de a lenyeg, hogy nem lett bajod...
Meg a motornak sem veszes
Csald le TSanyit, de mondd neki hogy hozzon szerszámot, mert a motorom szombaton 1-esben maradt.
De az plexihibás lett de az van másik meg az álla.
Inkább azon gondolkodom búvárkodás jobb hobbi lenne.Vagy a bélyeggyüjtés.
A horpadásgyüjtés tankon az picit vicces de inkább fájdalmas.
Olyan, mintha egy éles tárgy ért volna oda, de tényleg nem sérült annyira, hogy hozzá kelljen nyúlni. Megfűzöd Sanyit és átnézi neked.
Zoli ne már,szerintem nem kell arra a tankra több horpi
tényleg a bukód az meguszta?kicsit sem ért a úthoz?
Inkább hívd telefonon.

Ha nem dobta le a festéket én nem foglalkoznék a horpadással.
Nekem lesz még rajta.
Mennyire csalókák ezek a képek basszus, semmit nem látni belőle :)
Olyan, mintha egy 4 cm-es "léccel" belevágtak volna? Vagy ilyen nagy mély horpadás?

TSANYI! Tudnánk egyeztetni valamit telefonon vagy levélben? jegember kukac freemail pont hu
4-es 6-os.5-ös a tankhoz kell.Szerintem az akksi dobozban van készlet szerszám a kitekeréshez.
Imbuszkulcs kell a két oldaltakaró levételéhez, hogy utána kitekerhess két mésik csavart az ülés levételéhez. Így férsz hozzá az akksihoz. Szerintem 5-ös és 6-os, de akinek sv-je van, jobban tudja. Az udvar nagyon kavicsos, de nem látszik a motoron, hogy hajtották volna. A horpadás, ami inkább egy éles csík, a tank jobb oldalán van majdnem a tetején, de én nem nyúlnék hozzá. Szinte alig látszik.
Őőőőő sándor inkább 300e körüli árat mondott.Amúgy ha lemennél megnézni hívd Tsándor urat megdumáltok egy időpontot és átnézi a gépet.
Taknyolásról most eggyenes ági beszámolóm van.
Hát tépném a hajam egy ilyen bemutató után ha maradt volna rajta az idom.
Így relatíve megúsztam egy karból és egy kis plexi csiszolásból.
Szia!
Ó, hát ezt nagyon köszönöm!

Három kérdésem van:
- "Imbuszkulcsot mindenképp, mert csak visszakapattam a csavarokat." Ez mit is jelent?
- Illetve mekkora az az udvar a kipróbáláshoz? Valami normális sebesség elérhető rajta (egyenesfutás, fékpróba)?
- Hol van a horpadás, illetve mennyi egy ilyet javítani?
Szia!
Nekem van 2003-as ,össze kéne nézni ,szerintem nem változott. Ha kell teszek fel fényképet!
Ezzel nekem csak az a bajom, hogy szerintem kva. drága megvenni külön a cuccokat, ahogy így elnézem bontva meg úgysem lesz. gondolom az ABS vezérlőszaraiért simán 100K-s nagyságrendeket elkérnek. És onnantól már nem éri meg.

Egy kérdés. Az idomos és csupasz SV között mi a különbség?
gondolok itt arra, hogy GS500F-et nagy taknyolások után is előszeretettel alakítanak sima GS500-á.
Eddig nekem ezek jutottak eszembe:
- első fék tartálya kör alakú és átlátszó, nem a szokásos téglatest
- kábelek hosszúsága nem azonos
- felső villahíd eltérő, S-nél nincs rajta az órát tartó idomrész
Na figyu. Megnéztem a motort, egy sérülés van rajta, a tankon egy kb 4 centis éles nyomás, de a festék nem sérült. Az akksi le volt merülve, de bikával pöccre indult. Olaj van benne,(ez volt az első )és a kipufogó könyök sincs még elszineződve.
A motort a hirdetett árért el lehet hozni, vagy ajánlatot adni rá és a bank eldönti, hogy odaadja-e annyiért.
Az udvaron ki lehet próbálni, de a telephelyről nem lehet kivinni, viszont szerelőt vihetsz, meg szerszámot is.
Imbuszkulcsot mindenképp, mert csak visszakapattam a csavarokat.
Sanyi mondta pikk-Pakk fel leht rá rakni a helye megvan.
Hondáról dobj egy e-mailt és küldök infót meg kontaktot hozzá. jegember kukac free... hu

Dióhéjban annyi a lényeg, hogy 1 éves és rettentően megkímélt. A srác még ahhoz is külön szívacsot, "speciális habot és habszórót" vett, hogy azzal mossa, nehogy karcos legyen a fényezés . Végletekig megkímélt, sok extrával. Túrázni használta, de már nincs meg a barátnője, ő meg egyedül nem nagyon megy. Idém még egy métert sem ment tavaly nyár vége óta garázsban áll. Egész télen csepptöltő volt rajta.
Mindegy, nem ragozom, végletekig precíz a gyerek. Egyik évfolyamtársam, 35 éves.
Csakhát hiányzik róla az ABS