Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de jó nektek én meg melózhatok
de az vígasztal már voltam és remélem még lehetek
De esetleg május elsején munka ünnepe kapcsán lehetne kukucs.
Ha nincsenek sokan.
viszont ez 10w-os,az irányjelzőbe meg 21w-os való
vasárnap? 577!
vasárnap? ? ? KAKUCS!
előtte napszemüt vegyél majd fel :)
nem. mondom, h nem sárga, tehát nem piszkít bele a bura fehérségébe. homasitánál meg se találtam, de gugliztam egyet: link
ezt megnézem vasárnap!....
igen, a suzuki hollósnál is ezt mondták, de innen a topicról segítettek, h gyorsan szaladjak má el a Homasitába (gagyi autós tuning), mert létezik direkt ilyen fehérítő-őrültek számára olyan, ami szimmetrikus bütykös, de sárga. Sőt, még krómmal le is van fújva, tehát csak akkor sárga, mikor világít! :-) őrület, hogy mik vannak, nem? de most komolyan.
Ha csak búrát cserélsz akkor a sárga izzónak le kell reszelni az egyik bütykét.........
félig ontopic: a gps-t most már látom. úgy állítottam, h merőleges legyen a tekintetemre a képernyő, + közelebb is legyen hozzám. Ennyi... :-) (a csuklós fajtát vettem).

valamennyire ontopic: remélem vasárnapra kifehérednek az irányjelzőim... kérdés: a gyári irányjelzőben nálatok sincs semmilyen fényvisszaverő? a fekete műanyag ház a belseje, és ennyi? elég béna... gondolkoztam öntapis krómfóliával vagy hasonlóval tuningolni, csak ha a melegtől leválik, az gáz :-)
nahh megvan a 3 liter motul5100 meg a olajszűrő is
Épp köpködünk!
Tudod túl nagy itt a hamu....
volt két szabad órám, gondoltam szétoffolom a topicot...
...de már megelőztek
az elvetemültek
Elvagytok mint a kompót a nagymama polcán mi?
naugyi
Nem mondtam, hogy nincs...
miért nincs igazam nincs nincs nincs
muhahahaha...
Benne vagyok! (naná, már csak pályázni járok)
Addig is, most vasárnap délután kilátogatok Kakucsra, akinek van kedve és nincs más fontosabb programja, jöjjön nyugodtan.
"fizikai és szellemi állapotát"
aztat hogyan-e?
Adott a szitu: autópálya, gyorsan mész a belső sávban, bevág eléd a lassabb jármű, komoly fékezésre kényszerítve téged.
1. verzió, vén hülye - aki nem nézi a forgalmat.
2. verzió, tesztoszteronbajnok - miafasztsiecc, hanemteccikkerüljki
Szóval melyik a rosszabb?
hárman
Motorozom már lassan 10 éve, de azt kell mondjam egy ezres V2-es azért bőven tudna még nekem is meglepetést okozni. Igaz nem vagyok egy vérprofi, pályára is nagyon ritkán járok, de azért szeretem a kanyarokat, és rohangászok gyakran a városban.
Szóval aki elsőre ilyet vesz azt nem tudom megérteni igazából, hogy hogyhogy nem borul el az első kanyarban :)
Persze lehet én vagyok jóval bénább az átlagnál.