igen, a suzuki hollósnál is ezt mondták, de innen a topicról segítettek, h gyorsan szaladjak má el a Homasitába (gagyi autós tuning), mert létezik direkt ilyen fehérítő-őrültek számára olyan, ami szimmetrikus bütykös, de sárga. Sőt, még krómmal le is van fújva, tehát csak akkor sárga, mikor világít! :-) őrület, hogy mik vannak, nem? de most komolyan.
félig ontopic: a gps-t most már látom. úgy állítottam, h merőleges legyen a tekintetemre a képernyő, + közelebb is legyen hozzám. Ennyi... :-) (a csuklós fajtát vettem).
valamennyire ontopic: remélem vasárnapra kifehérednek az irányjelzőim... kérdés: a gyári irányjelzőben nálatok sincs semmilyen fényvisszaverő? a fekete műanyag ház a belseje, és ennyi? elég béna... gondolkoztam öntapis krómfóliával vagy hasonlóval tuningolni, csak ha a melegtől leválik, az gáz :-)
Benne vagyok! (naná, már csak pályázni járok)
Addig is, most vasárnap délután kilátogatok Kakucsra, akinek van kedve és nincs más fontosabb programja, jöjjön nyugodtan.
"fizikai és szellemi állapotát"
aztat hogyan-e?
Adott a szitu: autópálya, gyorsan mész a belső sávban, bevág eléd a lassabb jármű, komoly fékezésre kényszerítve téged.
1. verzió, vén hülye - aki nem nézi a forgalmat.
2. verzió, tesztoszteronbajnok - miafasztsiecc, hanemteccikkerüljki
Szóval melyik a rosszabb?
Motorozom már lassan 10 éve, de azt kell mondjam egy ezres V2-es azért bőven tudna még nekem is meglepetést okozni. Igaz nem vagyok egy vérprofi, pályára is nagyon ritkán járok, de azért szeretem a kanyarokat, és rohangászok gyakran a városban.
Szóval aki elsőre ilyet vesz azt nem tudom megérteni igazából, hogy hogyhogy nem borul el az első kanyarban :)
Persze lehet én vagyok jóval bénább az átlagnál.
de az vígasztal már voltam és remélem még lehetek