Némediszőlő után a körforgalomban balra, utána viszont a következőben nem egyenesen, mint ahogy csináltad, hanem jobbra ki egészen az 5-ös útig (abban a körforgalomban van az OMV kút) utána 5-ön úton délnek. Időben is a legrövidebb, ráadásul már szuper az út is.
Majki, nem voltal ott a balesetben.Visszautasitom, h a tudasom hianyara vezesd a balesetet es az en nyakamba varrd.Raadasul nem eldobtam, hanem fektavon BELUL index NELKUL elemvagott.
Ha csak egyenesen kéne mennem nem is kakucs lenne az irány.Bár tény és való hogy legutoljára tavaly valami embertelen minőségű nagyon eldugott úton jutottam oda a GPS rossz beállítása miatt.
Szerintem nekünk is van sárga 21W-os szimetrikuspöckös izzó! Holnap megnézem!
Kakucsra hogy a legcélszerübb/legjobb lemenni? A legutobb valami nagyon szar minőségű úton jutottunk le.
Majki, nem voltal ott a balesetben.Visszautasitom, h a tudasom hianyara vezesd a balesetet es az en nyakamba varrd.Raadasul nem eldobtam, hanem fektavon BELUL index NELKUL elemvagott.
Tehat bocs, de ez eros volt
Mellik a jó a háromból.Arról támadok.Majd.
de az alapban nem króm színű.
Kakucsra hogy a legcélszerübb/legjobb lemenni? A legutobb valami nagyon szar minőségű úton jutottunk le.
Bár nekem még mindíg gyári kissé viseltes javított index vann fenn.Ugyis csak véletlenszerűen használom.