Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyuginyugi.
Némediszőlő után a körforgalomban balra, utána viszont a következőben nem egyenesen, mint ahogy csináltad, hanem jobbra ki egészen az 5-ös útig (abban a körforgalomban van az OMV kút) utána 5-ön úton délnek. Időben is a legrövidebb, ráadásul már szuper az út is.
Mit tudtok he?

Majki, nem voltal ott a balesetben.Visszautasitom, h a tudasom hianyara vezesd a balesetet es az en nyakamba varrd.Raadasul nem eldobtam, hanem fektavon BELUL index NELKUL elemvagott.

Tehat bocs, de ez eros volt
Ócsa-Inárcs közt?
Mellik a jó a háromból.Arról támadok.Majd.
Ez az az útvonal ami szar minőségű (csak a második fele)
Egymás felett jobb lenne.
üllő és ócsa között viszont király az út minősége és egymás után jönnek a kanyarok szeretik is a motorosok
Ja.Olyan mintha a nagy orosz tajgában egy tanklőtér 300 éve újított útján mentem volna.De arra nem mek.Túl törődött leszek.
Hát erről beszéltem! Akkor mi egy úton járunk!
Ha csak egyenesen kéne mennem nem is kakucs lenne az irány.Bár tény és való hogy legutoljára tavaly valami embertelen minőségű nagyon eldugott úton jutottam oda a GPS rossz beállítása miatt.
mire odaérsz addig már melegíthetsz is mert jó kanyargós az út
nézd meg mert,lehet hogy nem így van.amúgy én most vettem 4napos matricát a motorra ötszáz párforint volt.
OK ,köszi! Utánanézek!
az az igazság én mindig matricával mentem,de azt hallottam hogy Inárcsi lejáróig ingyenes.de nem tuti.
De az fizetős ,nem?
Krómosat vegyenek a csopperesek!
hát pályán a legjobb szerintem.vagy marad a régi 5-ös.
21w-os sárga izzót nem nehéz szerezni.
de az alapban nem króm színű.
Szerintem nekünk is van sárga 21W-os szimetrikuspöckös izzó! Holnap megnézem!
Kakucsra hogy a legcélszerübb/legjobb lemenni? A legutobb valami nagyon szar minőségű úton jutottunk le.
Akkó bebuktam.Van izzófestékem befestem.
Bár nekem még mindíg gyári kissé viseltes javított index vann fenn.Ugyis csak véletlenszerűen használom.
ez sem jó mert ez meg21/5w.tehát fék és helyzetjelző izzó