Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.

Adatlapomon lévő SV-m-re szeretnék indexet.
Nem tud valaki valami jófélét ami jól mutatna rajt?
Ne ledes legyen!

Kössz
Üdv mindenkinek!A holnapi 577-es turához lehet-e még csatlakozni?
A saját tömeget kicsit elírták......egyébként szép szürke!
Hali! castrol actevo-val (v vmi ilyesmi) lenne nálunk a boltban 2000/l-ért. Ajánlanád sv-be?
Mi a véleményetek úgy általában a 2 komponensű gumikról?
Michelin pilot road 2 vagy Bridgestone BT 023 esetlen Conti road attack 2
Melyik fut el többen és milyen a tapadás? Válaszotokat köszönöm
Ha minden jól megy, én ott leszek
Mert azt már a nepperek árulják....a hitel töredékéért megveszik a bankos haver útján és adják amennyit ér......csak így fázik rá a hitelt felvevő mert a gép ugyan többet ér sőt a végén drágábban is adják el mint amennyi hitel még van rajta mégis marad egy csomó adóssága a bank felé.....
Sziasztok!

600S Banditra keresek sportkipufogót, jó minőségűt, jó állapotban lévőt!

06-20-392-7667

Csaba
Így képről csini.Viszont visszavett moci.Kérdés milyen gondos volt a hiteles gazdi.És hogy a nepperek előbb lecsapnak e rá.Le kéne menni kecskemétre.
Nézzétek mit találtam!
Erről mi a véleményetek? Nem túl olcsó?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s-3793
540
Legalább van nálad élet.
most kuplungozás, karbitörténet és még valami ami beesik......
Attól még reggel lehet menni.
sajnos nem az....valami rejtélyes elektromos gubanc és gumi....
ha injektror írás akkor hívd ki Őt is a ringre, ott legalább tesztelheti, a szünetben meg mókolsz neki. Legalább befizet Téged is
Albérlet sürgősen és olcsón kiadó, 1+2 félszobás lakótelepi Őrmezőn jó közlekedéssel, belváros 20 perc.

ha valakit érdekel, sürgős lett mert a mostani lakó 1.-én kiköltözik....
Hamarabb is felvethetted volna, 4.-re hívtam egy srácot, különben mennék....
Bocsi, ne vedd fel!
Valaki biztos
Ma jön valaki délután Kakucsringre bemelegíteni a holnapi 577-re?
beborulni?

Van rajta kormany, nem borul az...Fr, meg kell szokni, h tobb a menes.Idonkent eletet ment!Amugy, nem tudok mihez viszonyitani.

Lehet megkoveztek, nem veszes az Ezredes ur ereje...Vagy lehet, h a gyorsulasat szoktam meg.
Majki, hadd idezzelek" 6000tol van elet, es 7000tol indul meg".Valami ilyesmit mondtal.Kiprobaltam, nem vettem eszre, hogy mennyire megindulna...horogni horgott rendesen, az tetszett , de csak az extra horges miatt nem fogom nyuzni kozuton...
Zombi, detto!

En is vartam ezeket az "elmenyeket", meg jol be is fosattak az Ezredessel, de elmaradtak...

A hatso gumi csuszasat eloszor egy durvabb visszapakolaskor vettem eszre, de kozel sem volt olyan, mint mikor bicoval fekezgettunk 10metereket...
harman vagytok, es nem 65 ev felett, hanem mint az Egeszsegugyinel, mondjuk 25tol folfele idoranyosan.
25alatt 5evente visgalat, KRESZvizsgaval bovitve.Ha buko van, akkor jogsi el!

Es minnel idosebb valaki, annal gyakrabban koteleznem ilyenre...
KB vágesz.Bár ugyis eltévedek.......őőőőőő.......2x