Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az SVmédián mindenki csak 2003-astól csinált, mert ott van külön szenzor a váltóban. a karbisra csak a fordulatszámból és sebességből számolósat lehet, ilyet is csinál a prop-tech, náluk lehet érdeklődni.
Barkasz egy szemét volt mindíg is.
Fokozat kijelző az hát karbisra nem tudom hogy van e.SVmedián páran csinállnak lehet velük kéne beszélni.
ez se rossz
Anno Én egy darabig jártam egy renault motoros barkasszal úgy, hogy csak 3. volt. Akkor ott nem kellett logikázni, hogy hanyadikban vagyok.. Ugyan ennek a kocsinak egyik télen 2 hétig nem volt szélvédője, amelyet egy Kiskőrösi sisak-nagypapám vasutas bundája-nagymamamám bőrkesztyűje kombinációval próbáltam helyettesíteni.
Fokozatkijelző nekem is kell! Igazából soha nem tudom hányba vagyok, a biztos a 6 mikor nem bírom 7be rakni énis
Kiváncsiság-ból, mivel nekem ugyis ües jobb oldalon a müszercsopor így aszimetrikus egy kissé....van fokozatkijelző? Vagy eszkábálni kell?
Ammeg AGO-nál motorkiállításon annó 15e é.
Viccesen olcsó volt.Sugo motorsnál kifogtam egy cípet 16500.-é+posta.
fokozatkijelzőt mindenkinek!
meg fokozatjelző is merthát énis sűrűn 7.be akarok kapcsolni
gixergátló nekem is kell
Cak hogy röhögjetek egyett..... Én egyszer Tatabánya-tól Győr-ig Pályán 5-be mentem végig, volt egykis nem is olyan kicsi ellenszél, dobált is azzal voltam elfoglalva hogy kapaszkodjak. Na ekkor azért jó lett volna egy fokozatjelző nekem is............
Naná.A rosszabb flexes fajtából.Van ilyenem is bibíííííí:
Örülök, hogy nem csak nekem hiányzik a 7.-ik sebességi fokozat.
Lehet legközelebb olyan motort veszek amellllikben benne vagyon...
Mondjuk mostmár figyelem a km/fordszám arányt... ha 98/4500-at mutat akkor kár tovább rugdoskodni..
Ahogy mondod, de ma Mo.-n hol a bubánatban lehet e- felett szépen motorozni büntetlenül? Autópályában mi is az élvezet? 120-130-al szoktam poroszkálgatni, előzés-kor ráhuzom noná, aztán visszaáll utazótempó. Nekem kondurám van, én is gyüjtöm a bogarakat. Gyerekek ez a motorozás... különben kocsival járnánk mindig nem?
amúga nem úgy értettem a mér kérdőszócskát ,hogy miért van ,hanem úgyértrttem hogy,:
mért,van fokozatkijelződ.Ez meglepődő szócska nem kérdőszócska
Annyira azért nem kő.150-ig nem gáz 170-180-nál már dobálja a fejem rendesen ott már megyek a tank felé.Ez még elviselhető csak toszigálja a könnyű elejét.
Druszám Te egy rejtőzködő zug tuner pimper vagy!Egyszer csak kibököd jah hát nekem van ezem is,jaaah hát nekem emezem is van,meg jaaah, hát amazom meg már régóta van.
Zugtuner vagy
A sebességadat stimmel 120-ig tökéletes az SV-nk utána nagyon kell kapaszkodni. Az a baj, h a plexi ellenére a merőleges testtartás iszonyatos sok energiát elvesz a motortól, ha ráhasalok a tankra ugyan azon gázállásnál, határozottan megindul a gép. Emellett negatív dolog, h a kabátom úgy néz ki mint egy nemzetközi bogártemető, pedig hol vannak még a nagy nyári bogárrajok
golden boy!szép az egész
Mer béna vagyok.
Meg jól néz ki.kütyümániás vagyok.stb.
mér van fokozatkijelződ?
Háát 185 magas vagyok..... de a gsxr-után azt mondtam hogy én többet nem görnyedek meg az biztos. Aláirom 120-130-ig nincs gond a széllel afelett már azért van légellenálás meg egy kicsit valóban jobban kell kapaszkodni a kormányba, de én ezt szeretem, azért vettem "naked" tipus-t.
Szép lett. Grat hozzá.
Feküdni? Ugyan ilyen N-es SV-m van és totálisan merőlegesen van a hátam menet közben, engem meg ez zavar Én lejjebb ültetném az egész kormányrendszert. Gondolom Te nem vagy egy magas ember, ha pont az ellenkező problémád van, én 189cm vagyok...