Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A héten megjön a pufó a mocira már alig várom.
Jó utat neked apám. Sajnálom,hogy nem jött össze a közös túra valahol..Na majd egyszer... A telj.mérésről meg rakok majd fel videót aztán majd megsasolod ha úgy leszel net közelben..
Ha ez DRZ blokk akkor 10ekm = garantált felújítás. 1 milláért ma 125-öst nem kapsz, szerintem jó ha 1.6-ba meg fog állni. Olyan lesz mint az MZ...
elön elég fasza, de alá kell beilagolni.Vagyis fogsz egy 2-3centis szivacsot (tömör, nem mosdó ) és alávágod.

A hátsóm átalakításán filózom...Érdekel valakit a hátsó indexem?
A sötétben látni, de nappal gázos a hátsóm .
6k a pár hátsó indexem.
400köbci 50 ló...Akár még jó is lehet...Kérdés, h az árát hova pozícionálják...Én olyan 1M körül saccolgatom.

Csak, nehogy ezek is "magyarok" legyenek és 1.6M-ban álljon meg a cetli.
szia !
ha jól láttam a idomba süllyesztett index van a motorodon elöl. mennyire látszik mikor villog ?
mit szóltok az új PANNONIA motorhoz ?
amúgy az origón van róla cikk.
Sziasztok!

Van némi eladó portékám, remélem nem sértem meg az urakat (és hölgyeket) a reklámmal.

ELADÓ IRÁNYJELZŐK

Üdv: 2N
skócia, nem drága hely véletelnül?Tudtok spórolni azért?Whiskey-re maradjon!

mibe fáj a benzin kint?

A skót egy ritka lusta népség, ugye?
üdv. mindenkinek ferihegy 1-ről...Imádom a pannon biztosította ingyen wifit.Éljen a 21ik század

dollar, küldtem mélt!

Szatyi, tekerj kicsit vissza...Amúgy, miazhogy nem vagy beregisztrálva a forum.svmedia.hu oldalon?Tessék azonnal regelni!

ha nem vagy lusta lejjebb gurulni, ott raktam fel egy képet a fehér drágáról, meg a drága garázsról

momentán minden tervszerint halad.A káosz közepes a reptéren
Hali. Bocsi a késői válaszért. Szakácsként dolgozok most egy szigeten egy szállodában, de egy hét múlva megyek egy másik helyre, szintén szakácsnak. 9 hónapja jöttünk ki a barátnőmmel, azóta itt tengetjük az életünket. 1 hete jöttünk vissza, voltunk otthon 3 hétig. Az idő most elég változékony, leginkább szar...
A motort már itt vettem, szóval kinti papiros meg minden.
És te mi járatban leszel Skóciában?
Sehogy.Meg kene a bal oldali fele az osszekotonek es pizhiany is van.
Jaah Zoli télleg hogy áll a dupla pufó?
Köszi Zoli rád mindig lehet számítani
Felig.A hata kek.
Mostanába nemnagyon látogatom a fórumot Zsé levanmár festve a mocid. ha igen akkor raksz fel képet?
Hát mostanában nem úgy tűnik, de legyen igazad :)
Az utiterv amit küldtél az él egyébként?
mindenképp!

Fr nálam netfüggőbbet aligha hordott a hátán a Föld...Talán a hugomat
Nincs, viszont valaki itt ajállott nekem ekeidomot a vasra, nem emléxem ki volt, de előkerülhetne egy képpel, meg az árral
szevasztok nincs véletlenűl valakinek kis rendszámtábla tartó és doboztartó konzol eladó?
,hogy jöttél és :)
Ja azt majd toljad :)
Jó utat!
Neked külön köszönet a vendéglátásért, nagyon jóléreztem magam, jó a banda

vizipacira pedig nagyon vevő vagyok, kész adrenalinbomba lehet
Vigyázz magadra és várunk vissza egy kis vizipacizásra is.