Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindenki úgy megy, mintha tegnap lett volna vége a tavalyi szezonnak...Az utak kátyúsak...
Sok mocis van, egyre több, minden egyes hírt főoldalon hoznak, miközben autóban sokszorosa veszti életét...

A gumik sztem jól tapadnak, én nem vettem észre különbséget.Decemberhez képest jobban tapadnak!:)

Ugyanannyi a hiba, mint máskor, csak a kurva média...

Bár, vannak versenyzőalkatok, mégsem ők hullanak el ilyenkor.
Ez a sok szezon eleji baleset minek a kovetkezmenye?
Nekem ez lesz az elso es hajt a kivancsisag.

A gyakorlatbol valo kieses?
A mindenaron gyors kozlekedes?
A ketto kombinacioja?
A hidegben nem jol tapado gumik?

Szeretnem tudni, hogy jobban oda tudjak figyelni ezekre.
Médián van a beszámoló. Ma összeszedem magam és szét szedem a gépet.
Arra keltem ömlik az égből a víz! wáááááááá
Nekem 30e be dobozostul es kb egy hetbe kerult.Igaz barkacs de tart mint a lanchid.
Vanyek, Amsterdamot látni kell (éccaka, me nappal a sok hotdogárus faszságtól nem látod a lényeget) és átélni...
Utána már te is tudod, h mér...

Amúgy Fr gyanítom más motiváltságú
És mi van Amsterdamba, h ennyire ki kell oda menned? :) Hogy mennyiért ment el az SV az publikus?
Miért mennyi és mikorra?

Ez a sasfészekféle hely egész bejövős .Tényleg lehetne itt túravége kajálás...Ráadásul innen simán mindenki gurulhat jó útminőségen hazafelé...
Zsé!
Mailment
Nincs mit! Zsét is megkávéztattam a Sólyomfészekben! Ez egy ilyen nap volt! Jössz az 577-re?
aztaku***ba****g...

Ehhez képest, h én elrontottam az ideális ívet és intenzíven fékezve a sávon belül maradtam, lófasz...Kanyar közben mindig eszembejutnak ezek a mocskos fémlábak s a hátam borsódzik tőlük .Inkább egy kocsi teteje, mint ezek lába...

Kopasz, nekem most esett le, h nem egy régi storyt meséltél el .Képeid vannak a mociról?Részvétem...Nincs rosszabb mint törötten látni a Mindened!Együttérzek...
Köszi a kávét Bud!
Evelejen a legtobb a baleset.Meg senki nem razodott vissza rendesen.
Hát ő szerencsétlenebbül járt mint én, ezen a hétvégén sokan szálltak el
:(
:(
költözzön közelebb amsterdam, cseréljenek mondjuk szlovákiával
Legális a prostinegyed és füvezni is lehet törvényesen.Mi kell még?
Szerintem nem kell 100e a dobozhoz.
A végén még fel kell kötnöm a gatyámat hogy utolérjelek annyit fejlődsz.
Sziasztok!
Az enyém is eladó, ha érdekel.
Csak bizonyos napokon jó hely ;)
Dobozrendszer nem kell csak zárható hátsó doboz...
A Louisos lelógós szart meg eladtam amint lehetett, mert a fényezésnek annyi lett tőle.
Persze a kék zsák az jó, csak nem utasbarát :)