Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na leléptek a notorius fórumozok...meghalt a topik
Annak a váza is meg van tekeredve!
mIFÉLE HELYEK
Jó utat!
Ma délután v. kedden délelött nem jön valaki a Hringre? Vannak szabad helyek!Én már keddre bejelentkeztem!
ha késünk akkor is ott leszünk......biqm még nem ért ide és előtte voksolunk is...
Morgen
Jó utat, vigyi magatokra, egymásra
Na akkor a tali ponton!
Minnyá szavazok utána öltözés és GO.
Mi mindenképp elmegyünk a találkozó pontra és majd ott eldöntjük mi legyen....
Kész röhely.Ütőfényes napverés.
Jelen pillanatban Esztergomban csöpög az eső, és Szlovákia felöl jönnek a felhők
A szlovák részen nem esik eszerint: http://www.idokep.eu/?oldal=fe...
ok
Mi odamegyünk a találkahelyre és ha ott jó idő lesz megyünk, ha nem hazajövünk....útközben is változhat a terv az időjárás függvényében...
Nálunk most állt el az eső!
Nemtom mi legyen!
Na mi van?......menni nem menni?.....nálunk igen jó idő van....
Hű de bebasztam, csóró 2 liter borocskától
Vicces :)
Én is inkább az sv felé nézelődök....könnyen lehet a régi 650 vagy TL is......majd meglátjuk...
Ja.
Jóómondod!

650-es.Az meg van.
Pízem meg nincs.Ha nem lenne 650-em meg lenne pízem akkor is a sövö lenne a nyerő.Az fele ennyibe került+ a költségek.
Szia!
A használtautón van egy külföldi sérült ezres...neked meg úgysem okoz gondot a bütykölés. A képen a felni törött meg a lámpabúra ugrott szét azon kívül fittnek néz ki a többi meg élőben látszik úgyis...Az ebay-en van mindíg felni...Szoktam sasolni a hírdetéseket de elég halott ügy Raptort beszerezni.A Raptoros fórumon is van egy csóka aki erre is vadászik már nem tegnap óta Akinek ilyen van valszeg nem akar szabadulni tőle...én sem bár neked kicsi a 650
Zoli csapj rá,mert bugyi kék