Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ESVÉ?
nagy fékezésnél fura hangot hallok a teleszkóp felől, először aszittem a tank nincs jól meghúzva és ahogy annak neki nyomódok az adja, de most próbálgattam, elsővel erőteljesen fékezni kis sebességnél és a telóból jön. nemtom mi lehet az...
Valami mindíg akad.
ami akad....olcsón...
Mi a következő projekt?
igen.....
Anita motorja is eladósorba került?
Így mindig akad 1-2 sznob marha aki már csak azért is drágábban veszi, nehogymá csövesnek nézzék a többiek pedig megveszik a valós árán....
Költséghatékonyak.Nem kell több táblát nyomtatni.
Szerintem az utóbbi......kiraknak minden típusból 1-2-őt 30-40%-kal olcsóbban, hogy azokból az csak most annyira le van árazva.........,de ha elviszik akkor átrakják a táblát egy másik elé....
Ennyire szabadáras lenne a motor vagy csak vetítenek és nem annyiba kerül hanem csak jó felemelik az árát papíron?
Egy ismerős most vitte be a DL 650-esét 4100 km-el a büdaörsi Full Gas-ba.
Látod...
Ha bemész egy yama kereskedésbe hamar kiderül, hogy azok csak irányárak.....kb 3 perc múlva 1 millával csökken az ár....
Na az már valami.
Elsőre is elhittük......volt 83'-ban egy kollégám aki akkor kb 50 éves volt és még 20 évesen lelépett a légióba.....na ő a 17-es kulcsot előttünk megcsavarta..........igaz olyan volt mint herkules......illetve herkulest is orális fixációra kényszerítette volna..... ....
Ennyire jó motorfronton az a debrecen?
Gondolkodtam rajta.De honda.Nameg az Fz8 is nemsemmi kinézetre.Nade az apróbetűs ahol az ára van.Húúúúúúúú.A hangvillások kicsit elszálltak árban.2,7.2,8 milla. Na annyié semmi nem kell.2009-es 675-ös Speedit láttam már átszámolva angol rendszámmal használva másfél gurigáért ugyanúgy 100 pacival.
Levihetnél motort nézni :D
az utóbbi időben kezdek belejönni.....
De tényleg kézzel húzom meg, nem kamu!
Szimultán?
Vegyé Hondát!
Nekem másfélnél elkezdett a szűrő úgy nyúlni.Abbahagytam.
ha összejönnétek páran szinkron, teló fék hasonlók akkor megbeszélhetnénk egy szerviz napot Debrecenben......hétvégén...