Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

párezer forint és mikor beletöröd vagy szakítod a csavart igencsak szidod magad, hogy miért nem előbb vettél......
Varnyú volt.Már a 3. bontott hengerfejet szórtam fel mert mind meg volt vetemedve.Akkor már egy apró csavarás és nyissz.Természetesen síkban.
Másik blokk ment bele.
Viccet félretéve, már vagy vagy két éve rágom a fater fülét hogy vegyen egy nyomatékkulcsot, még nem vett.
Én 1x raktam össze kocsit használt HF csavarrall még annó 10 éve kb, egy I-es Dízel Golfét. A nyomatékkulcs 90 nyutonon volt és amikor lekattant, BUMM, beletörött a csavar a blokk felső síkjába pont...
Hadakozni is akarsz vele vagy csak úgy használni akarod?
Nem tudom.....nekem mindegy, Bp.-t megkerülve rövidebb és gyorsabb....
Nálam inkább pont a fordítottja igaz, inkább nem húzom meg rendesen.
A kezemben van a nyomatékkulcs.
Holnap Bp-n keresztül akarsz menni?
Nem kifejezetten.Eccerűen a gombát úgy tervezik meg hogy passzoljon egy vázban kialakított felfogatási helyre.Jellenzően egy blokkfelfüggesztési pontra.De nem kizáró dolog csak ide egyszerűbb tervezni.
A gombanak tehat gyarilag elokeszitett helye van, csak nyomatekkulccsal meg kell huzni?
Semmi furkalas, meg szereles?
Én már szakítottam meg hengerfej csavart.Érzéssel.Kéjmámorhömpöly volt.
Alumíniumba acélcsavart nem húzunk érzésre.....én legalábbis nem szívesen.....persze a saját motorján mindenki azt húzkod amit akar....
Okés.Próbálkozom:)Aztán ha valami nem emgy ugyis találok itt választ.KÖszönöm:)
De megtudod húzni, a nyomatékkulcs csak azért kell hogy be tudd állítani a megfelelő meghúzási nyomatékot, se többet se kevesebbet.
Szóval akkor én itthon puszakézzel nem fogom nagyon jol meghuzni igaz?ahhoz akkor kell valami spécibb mint a kezem:D
Sanyi! Támadt 1 ötletem hogy nem hagyod otthon a fedelet
Tedd be most a motoros ruhád zsebébe!
Mert ahogy ismerem magam holnapra én is elfelejtem
Minek az?
Érzéssel kell.
ööööö.....akkor egy közeli szerviz........a durvább helyeken is egy 1000-ért felteszik szerintem.....
Hogy micsoda?lehet analfabéta vagyok:)
Egyszerű, de nem árt hozzá egy nyomatékkulcs.
Sziasztok!Ich habe eine blöde Frage:) Holnap megjön végre a bukógombám.Na de hogy kell ezt felrakni?egyszerü vagy nehéz?vagy ez egy teljesen hülye kérdés?:)
Szolgálati közlemény:
Mivel az időjárásnál csak az előre jelzése megbízhatatlanabb, ezért vasárnap délután (4-én), ha nem esik kimegyünk páran Kakucsra koptatni a gummákat. Akinek van kedve és még nincs programja, jöjjön!
Na ez övön aluli.
Koszi . Meg azt is, hogy elvitted
Beszélgettünk az etanolról nemrég.....most mindkét kocsinkban azt tankoltam már többször is és semmi gond vele. Szerintem az injektor lekezeli a dolgot, 70-30-ba kevertem az új swiftbe és semmi gond, a régibe fele-fele és azt észre sem vette és a fogyasztás is ugyanaz 6.5......