Varnyú volt.Már a 3. bontott hengerfejet szórtam fel mert mind meg volt vetemedve.Akkor már egy apró csavarás és nyissz.Természetesen síkban.
Másik blokk ment bele.
Én 1x raktam össze kocsit használt HF csavarrall még annó 10 éve kb, egy I-es Dízel Golfét. A nyomatékkulcs 90 nyutonon volt és amikor lekattant, BUMM, beletörött a csavar a blokk felső síkjába pont...
Nem kifejezetten.Eccerűen a gombát úgy tervezik meg hogy passzoljon egy vázban kialakított felfogatási helyre.Jellenzően egy blokkfelfüggesztési pontra.De nem kizáró dolog csak ide egyszerűbb tervezni.
Sziasztok!Ich habe eine blöde Frage:) Holnap megjön végre a bukógombám.Na de hogy kell ezt felrakni?egyszerü vagy nehéz?vagy ez egy teljesen hülye kérdés?:)
Szolgálati közlemény:
Mivel az időjárásnál csak az előre jelzése megbízhatatlanabb, ezért vasárnap délután (4-én), ha nem esik kimegyünk páran Kakucsra koptatni a gummákat. Akinek van kedve és még nincs programja, jöjjön!
Beszélgettünk az etanolról nemrég.....most mindkét kocsinkban azt tankoltam már többször is és semmi gond vele. Szerintem az injektor lekezeli a dolgot, 70-30-ba kevertem az új swiftbe és semmi gond, a régibe fele-fele és azt észre sem vette és a fogyasztás is ugyanaz 6.5......
Másik blokk ment bele.
Holnap Bp-n keresztül akarsz menni?
Semmi furkalas, meg szereles?
Tedd be most a motoros ruhád zsebébe!
Mert ahogy ismerem magam holnapra én is elfelejtem
Érzéssel kell.
Mivel az időjárásnál csak az előre jelzése megbízhatatlanabb, ezért vasárnap délután (4-én), ha nem esik kimegyünk páran Kakucsra koptatni a gummákat. Akinek van kedve és még nincs programja, jöjjön!