Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam bátorkodom egyszer hozzám közeli indulást szervezni!
Átmegyünk Csabára, hogy visszajöjjünk ide ......ott leszünk.....
Nos?! Akkor holnap 13:30-as Piliscsaba Agip kútas tali ok?
Ha valakinek nem tiszta akkor megyünk megnézni a turul madarat Tatabányán, aztán meg onnan citadella!
Szerintem az előgyújtást az elektronika szabályozza és szabályozza valóban hisz lehet 50 rugó környékén kapni a nem injektoros gépekhez is előgyújtás szabályzó elektronikát teljesítmény növelés céljából, hogy a gyári előgyújtást megnöveld. Nem bírom elképzelni, hogy ne szabályozza a CDI fordulat szerint az előgyújtást. Pl a marelli elektronikás gépeken lehet a gyári értéket átírni.
Nálunk is jár 1-2 srác a BHG-ba, én is voltam velük párszor, csak nekem az a társaság nem volt túl szimpi! Szilveszterkor voltunk Icecenterben (astra zeneca), az király volt, csak hát tudod amikor a kispályásokat kiengedik nagyra... nem tudták felfogni hogy nem kell minden korongért rohanni.. mint a csaj foci... 1perc után meg lógott a belük... Megkeresem akkor médián a srácot, ők mennyire profik?
jaja,én is sajnálom de majd a nyáron valamikor bepótoljuk..
jóhogy!

kár, h csak 11 lett belőle...Sebaj, majd összehozunk előbb utóbb egy gurulást...Talán a nyáron?
Hát ha Ő mondja!
gazából nekem is furcsa, h 1000-es fordulaton is ugyan ott legyen szikra mint 11000-en. De egy helybeli szaki esküdözik rá, h fix
Arra lenne eszed,mi? Van időpont csütörtök 11-re
ki az a jó buxa ott a háttérben?iwiwadatlapot, de azonnal
Szerintem húzza ,de hétvégén rávillogok stroboszkóppal és kiderül.Alapjáraton 5 fok az előgyujtás ,lehetetlen hogy nagyobb fordulaton is ennyi maradjon.
Tőled is megkérdem mert az előzőre nem jött válasz Bemásolom :
Sanyi! Igaz az, h a régi csővázasokban még nincsen semmiféle előgyújtás szabályzás? Mindig fix főtengelyponton adja a szikrát fordulattól függetlenül ugye?
Hogy ti mindíg találtok valami kuriózumot!
Nekem tetszik ,tuc-tuc....
Azta kurva élet
Na ennek se volt a nagyapja a Don kanyarban!
Az a fejidom nem az előnyére változott szerintem
Egy ismerősöm kicsit átépítette az SV-jét! szerintetek?
Már holnap viszi is a jó helyre.
Azon parázik, hogy feltűnő-e ha egyik nap megbukik, másnap meg átmegy.
na ezzel megkereshetett volna.......madár.....
Bakker, mindig bepakolunk az öltözőbe, azért nem láttam még, h ti játszotok előttünk...

De ááááá, hogy ilyen kicsi legyen a világ

Szóval nekem a BHG jégpályája jobban bejött.Kb. 2x szélesebb és 2-x hosszabb...Ja és az ára ugyanannyi, viszont kb. 50percet lehet a jégen lenni, mert a rolbás csávó lezavar:-S...

itta címe.A Fastride.hu-n keresd Balusk8, ő tud segíteni pályabérléssel kapcsolatban.Vagy csak hívjátok fel simán a pályát, h mennyi meg hol van jégidő...
Jön a jobb idő, ezerrel szabadulnak fel a pályák:D

Ha viszont nagypályázni akarsz, akkor keresd Tökit az svmédián.Ő és cimbijei járnak az Astrazeneca-ba (A káposztásmegyeri jégcsarnok a Homoktövisben).Asszem oda elég húzós az ár, igaz, két órát nyomnak.

Fr, ha van ajándék, akkor a vasárnap fix, h feléd veszem az irány. Olyan 3-4 körül jó?
Nem.