a clióban ( 1.5 dci ) 2 év vagy 30 000 km az intervallum, de ott full szintetikus olaj van benne igaz castrol softec txt, de nekem még nem volt semmi bajom vele. bár abban is kevés a km-er 61 000.
már pár ismerősöm is igényt tartana rá, ha eladásra kerülne a sor. persze ez csak akkor derülne ki, hogy kinek kellene komolyan ha eladnám. nem akarom de bármit hozhat a jövő jót és rosszat is. ha arra kerül a sor itt hírdetem meg elősször.
Én lecserélném, bár tényleg nem túl valószínű hogy baja lenne.
Otthon simán el lehet intézni, kb 9000-ből ki is jön.
Szólj ha eladó lesz a moci, erre bármikor vevő lennék.
sziasztok !
2008 júniusban cseréltettem olajat ( 6000 szervíz ) a motorban ezt használtam 2009 oktoberig ( sajnos csak 3000 km tudtam menni vele ) amikor kivonattam a forgalomból, még lenne 3000 km a szervízig . elmennyek vele addig vagy cseréltessem ki ( csináltassam meg a 12 000 szervízt ) ?
Otthon simán el lehet intézni, kb 9000-ből ki is jön.
Szólj ha eladó lesz a moci, erre bármikor vevő lennék.
2008 júniusban cseréltettem olajat ( 6000 szervíz ) a motorban ezt használtam 2009 oktoberig ( sajnos csak 3000 km tudtam menni vele ) amikor kivonattam a forgalomból, még lenne 3000 km a szervízig . elmennyek vele addig vagy cseréltessem ki ( csináltassam meg a 12 000 szervízt ) ?
Nézzünk csak egy kis összesítést.