Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt még nem próbáltam.
Nekem van egy olyan készletem ami az a piros dobozos es az van ráírva ,hogy CROVA .Az kb annyi idős mint én és öregapámé volt.Na az elnyűhetetlen.Pár zsigulit meg trabantot látott már a derék szerszám.
Kérdés hogy mikor kell egy hosszabbító,egy 12-es egy 14-es egy behajtó egy kardán és a csavarhúzója avval hogy egyensúlyozol?
én meg cukorkájukért amit a boltokban osztogatnak
én meg az üzletkötő csajukért!
Vigyázok rá, le sem teszem a betonra.
würth én a rögzítéstechnikájukért vagyok oda.
Ki milyen márkára esküszik, Te a Bétára más meg másra... Én pl Bétát nem veszek semmit, rengeteg crovafejet eltörtem már Betat. Pl a Würth-ös racsnim már lassan 10 éves de az a mai napig tip top. Mondjuk sztem szerencse is kell, h kifogd a jó szériát épp. Most légkulcsot keresek ami bivaly, de mindenki más márkára esküszik
Beta jellemzően az egyik legjobb.Egy komplett szekrényt elfogadnék belőle.Kár hogy mucsosz drágosz.
én king tony-t szoktam használni
Nálad tuti.Én jellemzően elhagyom.
mikor feltettem a bukógombáimat akkor bizony én is kértem kölcsön 1 nyomaték kulcsot.Biztos ami biztos.
Én nem vennék ilyen olcsót. Nekem a műhelybe egy Gedore és egy Facet is van, de mindkettő tök ugyan úgy műxik, semmi eltérés nincs köztük

Nemrégóta van egy Genius racsniskulcskészletünk, szerintem az egy emberöltőt kiszolgál.
az én szememben egy Beta elég hiteles :-)
De a szőnyegen rohadt jól mutat nede?
Olyan cíííp fényes.
Nem tűnik egy örök darabnak.
Van Genius-os ismerős, majd rákérdezek.
így van bár hitelesítettet nehéz találni.....
Nem fogsz......nem sietünk sehova...
Én nyomatékkulcsra azt a trükköt hallottam, hogy meg szabad venni a leggagyibbat is, csak kell találni egy havert, akinek van jobb (Beta, stb) nyomatékkulcsa. Azzal lehet hitelesíteni, h mennyit téved, és máris használható. Tsany, szerinted...? :-)
Asszem aldiban most volt accijóban 5 egész ezres.
Feltéva ha nem maradok le.
Egy ügyes esztergályos csak kiszedte volna...
Akkor most fogsz....ráadásul szebb is az út.......
Akkor jó, csak azért kérdezem mert még nem jártam arra.